Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

När jag valde att följa den andliga vägen och arbeta medialt så fanns ingen återvändo. Det var ett kontrakt med mig själv och universum.

0

Veronica på Tarotguiderna är både praktiserande yogi , sierska, healer, djurkommunikatör och medium. Här berättar hon om sin väg…
Mer om hennes arbete längst ner i inlägget.

Att arbeta medialt och leva sin andlighet är ett val som inte alltid är självklart. Med det andliga arbetet följer ett ansvar. Ett ansvar till sig själv inte minst.

När jag valde att följa den andliga vägen och arbeta medialt så fanns ingen återvändo. Det var ett kontrakt med mig själv och universum.

Jag har hela livet känt av energier och sett sådant andra inte sett. Jag har alltid dragits till djur och många val jag tagit i livet som jag trodde var omedvetna, det ser jag nu var en utstakad stig till den jag är idag. Att välja att jobba medialt och med andlighet är ingen räkmacka utan kräver envishet, hårt arbete och att vara naket ärlig med sig själv. Många fantastiska verktyg har jag fått på vägen samt träffat oerhört många inspirerande personer.

Jag är bl.a. en praktiserande yogi, dvs jag använder yogan som verktyg för att förankra min andlighet. Meditation och samtal med andra sidan, universum samt mina guider är liksom vardag. Det är ett måste men inget tvång…

Utanför kroppen upplevelser

Jag är vidare en s.k. “resare ” eller “utanförkroppare” och flyter mellan olika dimensioner och världar. Medvetandet flyter ut från kroppen. När nya utmaningar och energier väntar så brukar jag börja “resa” helt omedvetet. Det var faktiskt så min andliga resa startade. Jag trodde nämligen jag höll på att bli knäpp. Jag reste utanför kroppen i tid och otid och kände mig i obalans. Något ropade på mig. Jag tog kontakt med ett medium, Eva-Lena Rosencrantz, som hjälpte mig med både Reiki healing och gav mig många mediala verktyg för att utvecklas. Resan tog mig till Vivi Linde som presenterade kabbalah för mig och bara någon tid efteråt så jobbade jag på hennes Tarotlinje.

Pilgrimsresa till Indien

Samma år åkte jag till Indien på min pilgrimsresa. Här i Indien fick jag en stark kontakt med anden av en pojke som gått över till andra sidan. Jag och min vän vandrade nämligen omkring i Varanasi under en stor festival i Guden Shivas ära. Plötsligt fick jag svårt att andas, det kändes som att ett täcke lade sig över mig och jag ville spy och gråta samtidigt. Jag fattade ingenting och började se mig om efter någonstans att sitta. Så såg jag på marken, vid flodbädden, två döda kroppar. Just denna festival så för man ut vissa kroppar i Gangesfloden. Det är människor som dött på ett särskilt sätt t.ex. kvinnor i barnsäng, stungen av en orm eller just barn. Pojken som låg framför mig var fattig, man hade inte haft råd att täcka annat än hans ansikte och jag kände en enorm sorg, en sorg över pojken men också över världens djävulskap. Jag tog mig tillbaka till vårt hostel och reflekterade över Döden och hur vi förhåller oss till den. Kanske därför min husgudinna i slutändan är Kali, Gudinnan som är allas moder och står för transformation. Utan död, inget liv.

När jag till slut gick upp på soltaket under natten, tusentals stjärnor glittrade på himlen och framför mig vilade Ganges, så kom pojken till mig. Han berättade/visade mig sitt liv, och den frihet han kände nu. Jag kände en enorm närhet och ett förtroende. Insikten blev att vi aldrig kan döma någon annans liv som “fattigt” och att efter döden väntar frihet och lätthet.

Min väg…

Att sedan börja jobba med Tarotguiderna, Reiki healing, kanalisering, djurkommunikation, husrening och samtal med andra sidan utvecklades till en passion. Genom en häxkurs med Vivi Linde och så småningom också en plats i hennes coven så blev det ytterligare förtroenden mellan likasinnade och verktyg för att behålla en inre sanning, och universum slutar aldrig att leverera.

Jag älskar att vägleda men också att nörda in mig i allehanda andlig information som kan inspirera till inre växande. Som häxa så ser en att allt går i cykler. Och nu har en ny andlig cykel startats…hur vet jag det? Jo, jag har nämligen börjat “resa” igen. Jag besöker andra dimensioner och jag är väldigt ivrig på vilka erfarenheter och insikter som väntar bakom hörnet. Att ha en passion – att vägleda och känna empati, det funkar nog bäst om en själv är redo att växa och vara nyfiken på livet.

Jag vägleder i tarot och orakelkort på Tarotguiderna.

Där jobbar jag också med kanalisering, häxtips och Djurkommunikation.
– Välj agentnummer 8.
– Jag finns där ojämna fredagar 10-13.

Jag bloggar också på Tarotguiderna.se. Varmt välkommen att kika in.

Bor du i Stockholm och praktiserar yoga så finner du mig på MM Yogastudio i Sundbyberg och på Yogini i Bromma där jag också erbjuder Reiki healing-behandlingar. Låt mig få dela min passion med dig.

Blessed be // Veronica

Vivis bok – Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
KÖP DEN HÄR!

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke