Aldarana 94#

Orakelkort, runor, spår i vatten, cert. medium – andekontakt, cert. Ängla medium, kanaliserar Guider/Änglar. Dipl. Djurkommunikatör. 

 


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Aldarana


♦ Jag är duktig på att spå i tid.

Be gärna om healing under samtalet.

♦ Jag rensar också hus på distans.

♦ Jag är Freja Naturprästinna och häxa.

Mitt förhållande till mina gudinnor, gudar, guider och änglar är många gånger direkt och med mycket humor.

 

 

 

Arbetstider

Se under schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Certifierat Medium – Karin Jonsson,

Certified Angel Medium – Birkan Tore,

Diplomerad Djurkommunikatör – Ulrika Nyqvist

Freja Naturprästinna – Lola Ravenstar

Övriga utbildningar

Kristallhealing – Karin Jonsson

Trumspelarkurs – Hasse Keravou

 

 

Egna studier

Jag utvecklas ständigt med hjälp av andevärlden, guider och änglar. Att utvecklas är nödvändigt, det finns fortfarande så mycket att lära sig.

 

 

 

Presentation

Min andliga bana började när jag gick en kurs för som att jag trodde lära mig om healing, det hela utvecklade sig snabbt och jag insåg att jag redan som liten såg andar och pratade med dom.
Mitt engagemang kommer ifrån att jag vill hjälpa, både de levande och de på andra sidan att få frid. Att hjälpa andra att förstå meddelandena de får från andra sidan, att visa en värld för andra som är helt underbar, att helt enkelt vara en kanal från andra sidan till människor som behöver hjälp. Jag är mån-prästinna i träning, tar kontakt med nära och kära på andra sidan, känner in tidigare liv och ger budskap och vägledning inom din egna mediala väg. Ger vägledning om twinflames och andra energiband. Jag rensar också hus på distans.

 

 

 

 

Övrigt

 

För två år sedan mötte jag Freja och inget har varit sig likt sedan dess, hon håller mig och även skäller på mig när jag behöver det. Mitt förhållande till mina gudinnor, gudar, guider och änglar är många gånger direkt och med mycket humor. Sedan jag började gå med gudinnan har mycket hänt med min andliga utveckling och jag lär mig ständigt nya saker av henne. Utan de runt omkring mig i andevärlden skulle jag inte vara den jag är idag och den prästinna jag kommer att vara i framtiden. Jag älskar dom alla på samma sätt som dom älskar mig.

 

 

67 kommentarer

 1. Hej jag undrar vad man ska göra när man försöker tänka positiva tankar och känna glädje när man har en närstående som hela tiden har bara negativa tankar och handlingar. Jag har försökt att få den personen att tänka på det som är bra runt oss men får bara det emot mig istället och får höra att jag är konstig.

 2. Hej Marita och förlåt mig för att jag inte har svarat förrän nu, det jag brukar göra när det är så är att gå in i en skyddande bubbla som stöter bort den energin jag inte behöver ha mitt liv. Jag brukar också be Ärkeängel Mikael om hjälp att skydda mig med sitt svärd och sin sköld. Du är inte konstig, absolut inte, du är en stark kvinna som står upp för det hon tror på och det ska du vara stolt över.
  Fortsätt att ha din positiva tankar och känna glädje och låt dig inte tryckas ned, du har ärkeänglar, guider, nära och kära runt omkring dig som stöttar dig.
  kram Aldarana

 3. Finns en som inte funnits i mitt liv på flera år. Alltid i mina tankar. Mår sådåligt av att inte få kontakt. Vad tror du, kommer det förbli så här. Kramar

 4. Tack för din vägledning och för att du är du! ❤ jag önskar innerligt att allting löser sig snart som du sa!
  Ps. Det röda håret passade mig mycket bättre än förväntat! Kram!

 5. Pia Carlsson on

  Tack för att du har hjälpt mig att kunna släppa taget o fått godkännande från andra sidan. Har besök fortfarande, jag blir varm i mitt hjärta varje gång. Kram Pia. 💖

 6. Hej!
  Jag har en fundering när det gäller djurkommunikation.
  Min son och sonhustru har en hund som verkligen prövar dom/oss.
  Det är en väldigt klok och fin hund på alla vis utom på ett sätt.
  Hon skäller, ylar, gnyr varje gång barnen gnäller eller gråter.
  Väldigt lättskälld när det rörs ngt ute då sätter hon igång med skällandet.
  Hon går lätt upp i varv och väldigt aktiv.
  Har prövat all möjlig träning som dom fått förslag på men inget hjälper.
  Min undran är OM Du kan klura ut vad som är fel med djurkommunikation? Kan hon ”tala om” vad hon behöver för hjälp.
  Eller är det bara att försöka finna vad som är fel på annat sätt?
  Vill gärna ha ett svar på vad Du känner.
  Tack!

 7. Marie Persson Wikström on

  Undrar mycket över min framtid och om jag klarar av och vågar att gå ut i jobb igen efter den senaste utmattningsdepressionen? Och vad jag då åter ska försöka ge mej in i för jobb eller ska jag börja utbilda mej i nått nytt vid 51 års ålder. Vet inte längre vad jag fixar. Känns som att det måste bli rätt den här gången…

 8. Tack så mycket. Jag har fått tröst och vägledning från dig idag och tidigare. Livet känns lättare efter samtal med dig. Nu hoppas jag på lugnet i december 😊
  Tack och kram.

 9. Hej Alderana 🙂 Pratade med dej för några dagar sedan. Då jag hade problem med negativa energier i mitt nya hus och som påverkade min katt så negativt. Du plockade upp en man som var negativ och tyckte inte om katter. Det gick så långt så att min katt krampade och fick tillbringa några dygn på djursjukhuset. Veckan har varit hemsk fram tills jag pratade med dej. Du är helt otrolig!!! Du hjälpte mej att plocka bort mannen. Det är en helt annan energi i huset nu. Katten leker och mår bra igen. Och jag börjar känna att det här är mitt kära hus. Jag kan inte tacka dej nog mycket Alderna ifrån djupet av mitt hjärta❤️❤️❤️

 10. Oj, vilket samtal med dig! Jag skrattar gott åt minnet nu efteråt.
  Jag ser fram emot spännande veckor med ”frustande tjuren”. HAHAHAHA!
  Skrattar gott åt vårt samtal som innehöll så mycket information, som jga nu ska bearbeta.
  Jag hoppas att jag får återkoppla till dig inom sin tid 🙂
  Allt gott!
  Kramar Johanna

  • Tack själv Johanna, ja det var en roligt samtal och jag önskar dig allt gott med den ”frustande tjuren” i framtiden och du är alltid välkommen att ringa mig, kram

  • Tack du är för gullig <3 och förlåt för att jag inte sett det här förrän nu, ta hand om dig och ha en underbar dag kram

 11. Ewa Esbjörs on

  Tack för det samtal vi hade idag ❣️ Det som du meddelade mig i samtalet har gjort min dag och tårarna har inte runnit sedan dess 👼 tror att jag kommer att sova inatt för första gången på länge 😴 tack än en gång för ditt lugn och positiva sätt att förmedla det du fick fram 🙏 återkopplar till dig 🤗 varm kram sänder jag till dig ❤️❤️

 12. Tack för mitt samtal med Jo..e stämde bra. Han bad om förlåtelse. Skönt att få kontakt med andevärlden. Sen att han är med oss.

 13. Tack för mitt samtal med Jo..e stämde bra. Han bad om förlåtelse. Skönt att få kontakt med andevärlden. Sen att han är med oss.

 14. Hej!

  Tror inte att det någonson varit så svårt att komma fram till någon som till dig. Även om du har tid på två, tre timmar och man försöker gång på gång så kommer man helt enkelt inte fram. Eftersom jag jobbar dagtid är det omöjligt för mig att ringa under förmiddagar. Kan egentligen bara ringa på kväll och helg så tillfällena blir ju inte så många eftersom jag ser att du vanligtvis är inloggad dagtid. Hoppas på nästa gång! kanske det är så att guiderna släpper fram en när det är dags….

  • Hej
   ja jag är ödmjuk och glad att så många vill kontakta mig, men det gör också att det ibland kan vara svårt att komma fram, ojämna söndag kvällar jobbar jag till kl 20. Välkommen att ringa. Kram

 15. Vilken gåva du har och delar.
  Att ha den förmågan att SE…. innan man själv är på det klara med…vad som sker i sig själv.
  Har inte varit med om något liknande
  Tack.
  Maria

 16. Tack för flera stöttande samtal med dig angående relationen med B. Du är otroligt igenkännande hur människan är och vad som pågår. Hoppas allt blir som du sett här framöver.

 17. Hej!! Tack för samtalet igår, du va otroligt härlig att prata med!! Men efter vi lagt på så va jag helt slut hade nånstans en stor önskan att jag skulle vakna idag och han hade hört av sig Men tyvärr inte, andarna sa ju iofs inte igår men du sa att det låg väldigt nära jag hoppas så innerligt att du har rätt!!
  För vad va det damen sa: va är väl en bal på slottet (askungen) fruktansvärt tråkig eller alldeles alldeles underbar!
  Jag kom på en sak efter att vi lagt på, jag upplevde ju den där tvillingsjälsreaktionen kan det vara så att det bara är ena parten som upplever så starkt och intensivt och att jag har missförstått allting med den här mannen?
  Har iallafall idag försökt meditera och även själv heala men det går inte tyvärr.
  Hoppas få prata med dig snart igen mvh

  • Tack snälla du, du är välkommen att ringa igen så får vi se vad dina guider säger. Och jag kan hjälpa dig med healingen. kram

 18. Tack för vårt fina samtal igår!
  Tänker på vad damen sa till dig – Vad är väl en bal på slottet fruktansvärt tråkig eller alldeles alldeles underbar! Får mig att le lite =)
  Jag va helt slut i kroppen igår efter samtalet och har även vart det idag känns som all energi bara försvann, även om allt du sa va positivt så känns det tyvärr så otroligt att han skulle fälla ned den där muren och ta kontakt nu i dagarna men du va väldigt övertygande så hoppas verkligen det stämmer 😍
  Men hade en tanke gällande det med tvillingsjälen som vi pratade om kan det va så att den känslan jag fick när vi möttes att det bara är jag som upplevde den starka känslan av att bli ”hel” och komma hem?
  Tack igen för samtalet kommer absolut ringa igen ❤

  • Tack igen snälla du, det var mycket energier som lösgjordes under vårt samtal. Du är alltid välkommen att ringa, kram

 19. Hej Aldarana ✨

  Får jag fråga vilken kortlek du använder, då menar jag den du använde idag den 14 januari 2019. Väldigt vackert kort på en fågelholk med fåglar.

  Tack för alla läsningar

  Mvh

 20. Hej Aldarana! Tack för tipset om att läsa artikeln om tvillingflammor som du hade länkat till i din blogg! Oj säger jag bara. Oj oj, vad jag kände igen ”dramat”. Och jag är precis där, att jag inte kan fortsätta leva i det som kommer sen, jag vill leva i nuet NU och kan det inte ske NU, då kanske det är bäst att lägga det på hyllan!

 21. Hej och tack en bra blogg och god vägledning. Jag undrar vad din Lenormand kortlek heter, den är väldigt vacker.
  Mvh
  Annika

  • Hej och tack för dina vänliga ord. Lenormand kortleken heter Gilded Reverie. Visst är den vacker? Jag verkligen älskar den och använder den alltid när jag spår i kärlek. Ha en underbar dag kram

 22. Riitta Sulkava on

  Tack för det du skriver idag om rädsla, känner igen mig till punkt och pricka. Jag, snart pensionär, jobbar på detta mest hela tiden. Ibland käns det bra, ofta är man djupt nere… Men tack igen, du inger hopp!

  • Hej och tack för dina vänliga ord, skönt att jag kan ge dig hopp med min blogg. Ha en underbar dag och sköt om dig vännen

 23. Hej raraste, jag har utvecklats, jag vet ju egentligen att jag inte behöver ett medium. Men å andra sidan…vem ska jag annars prata med. Susanne här, det vi hördes om igår…Du sa hon hade en dålig dag, talat med min advokat som säger att ”hon är alltid sådan” Stackars människa! Och henne ”högg” jag i ryggen. Allt kommer ordna sig till slut! Varmaste kramarna till DIG❤

 24. Hej Aldarana.
  Jag pratade med dig för några veckor sedan. Har pratat med dig många gånger. Det jag vill säga är att du är otroligt duktig och väldigt ödmjuk. Det gillar jag. Du tolkar allting på ett sätt som jag gillar. Är man i ett skört läge själv, man kanske känner sig vilse på olika sätt… Ja då är det skönt med en mjuk vägledare, precis så som du är. Jag uppskattar hur du framför det som kommer till dig, tack ❤️. Även om det är något som man kanske ”inte vill höra” eller något som kanske ligger framför en som en utmaning, så framför du det på ett fint sätt. Så tack igen och jag kontaktar gärna dig fler gånger. Kram

  • Tack vännen för dina underbara ord. För mig som vägledare är det viktigt att vara ödmjuk och att försöka vara så mjuk i mitt sätt som möjligt när jag vägleder. Du är alltid välkommen att höra av dig till mig igen. Sköt om dig och återigen tack för din fina feedback. Kram

 25. Hej Aldarana.
  Tyvärr bröts samtalet. Men jag känner mig nöjd. Tack snälla du!
  Kändes klockrent<3 tack för givande samtal.

 26. Tack för ett fint klockrent samtal!!!
  Det kändes alldeles rätt det du sa om min hund.
  Och nu ska jag fokusera på det du sa,så jag blir av med exet en gång för alla.Och den nye mannen är välkommen när det blir!
  Tack för att du fanns när jag behövde prata.
  Kram Ann-Marie

 27. Hej,
  Jag har mött extremt mycket av två djurarter i sommar (vi pratar över 100 st per dag i vissa perioder) och vet vad de betyder enl Solöga, men undrar vad det står för i mitt liv. Hur kommer detta att synas, inom vilka områden, hur kan jag tänka och förstärka osv.
  Är det något som du kan hjälpa mig med?
  Ringer jag dig i så fall?
  Undrar Anna

 28. Hejsan! Anna här, jag brukar ringa dig angående Matti.. ☺️ Fick ett jättebra ”tecken ”häromdagen, jag tar det iallafall som det. Var ute o gick o en man med Matti.. efternamn skrivet på ryggen passerar förbi! Han har inget vanligt efternamn så… har fått fler tecken men det här var verkligen något extra🙏🏻. Kramis!😍

 29. Hej! Tack för ett jättetrevligt samtal med dig igår…tyvärr avbröts det.
  Jag fick sånt förtroende för dig…Du kunde förklara var jag skulle träffa kärleken i H-borg ..att det är just H-borg du såg…hör av mig när det hänt…Kram 🙏💕

Lämna en tanke