Anna 68#

Osho Tarot, Änglakort, ÄnglaTarot, Intuitiv andlig medial vägledning, Kanaliserar sin andliga Guide och har änglakontakt.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Anna


♦ Jag ger dig redskapen för att gå vidare och informationen som hjälper dig ta olika beslut i kärleksfrågor m.m. Det finns inga konstiga frågor för mig.

♦ Jag har kurser i medial utveckling, personlig och andlig utveckling och arbetar med energimålningar.

♦ Är djurkommunikatör

♦ Har änglakontakt

♦ Arbetar som Personalchef-ansvarig på Tarotguiderna hos Vivi där mitt arbete innebär att sköta schema hos mer än 50 st vägledare, hemsidor, viatelsystem och anställa fler vägledare.

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

* Mediumskap

* Coachning och utveckling

* Hälsa/friskvård

Övriga utbildningar

Mentalt mediumskap i flera steg
Husrensning
* Meditation

* Spå i runor

* Änglahealing

* Kropp och själ

* Hälsa och friskvård

* Instruktör-Pulsbaserad träning- cykel, indoor walking samt trx, box, x-fit m.m

* Teater och film. (Har arbetat som skådespelare och regiassistent)

Egna studier

Energimålningar. Färgernas betydelse som förmedlas i min konst. Fungerar som en personlig ”sittning” där jag målar det jag får till mig. Detta blir en positiv kärlekstavla till dig själv som ska ge dig energi. Änglars kraft! Kurser i medial utveckling, personlig och andlig utveckling där friskvård och kreativitet ingår.

Änglahealing och änglakontakt.

Presentation

Vi alla besitter sådan inre kraft och den ser olika ut hos varje människa och kan jag få vara en del av att kunna hjälpa och utveckla detta hos dig så blir jag tacksam.

Jag förmedlar detta med hjälp utav min guider, änglar och alla dessa fantastiska krafter som finns för oss människor. De vill så gärna vara med och hjälpa/vägleda dig. Jag jobbar på ett positivt sätt där jag förmedlar kärlek och omtanke. Du får redskap att gå vidare, information som kan underlätta att ta olika beslut, kärleksfrågor m.m. Det finns inga konstiga frågor för mig. Jag ger också änglahealing under samtalen så be mig gärna om detta.

Känner du att du vill/har behov att fråga en sak så är det meningen att du ska ställa den. Jag har tystnadsplikt och är ärlig. Jag har Osho tarotkort, änglakort, änglatarot när jag förmedlar till dig via vårt samtal och för att förklara det på ett enkelt sätt, så får jag upp bilder och ord som jag berättar för dig. Jag använder intuitiv andlig medial vägledning. Mina guider och änglar hjälper mig att vägleda dig. Alla mina sinnen är öppna när jag arbetar för dig.

Ta gärna del av min blogg på Tarotguiderna och bloggportalen där jag delar med mig av mig själv och min kunskap då väldigt många följer mig…Välkommen att ta del av den!

Jag är också personalchef-ansvarig på Tarotguiderna hos Vivi där mitt arbete innebär scheman, hemsidor, viatelsystem och att anställa fler vägledare och medium. Ett fantastiskt arbete och så många fina människor på samma arbetsplats.

Människor och djur har alltid varit ett stort intresse för mig, har arbetat inom sjukvård, omsorg och psykiatri i 25 år. Eftersom kropp och själ hör ihop så arbetar jag med ett helhetsperspektiv då andlighet, medialitet, hälsa och personlig utveckling ingår. Jag arbetar inom friskvården i en utvecklingsgrupp och hjälper människor att nå sina individuella mål och har mitt egna företag Believe där jag har kurser inom medial, personlig och andlig utveckling. Jobbar även som djurkommunikatör. Andligheten är alltid i fokus för mig då kärlek och omtanke öppnar upp så många möjligheter.

Du är så varmt välkommen att ringa till mig! All kärlek! Anna

 

Övrigt

När jag var liten så fick jag uppfattningen att djur pratade med mig. Jag gick runt och bar igelkottar och körde dem i min barnvagn. Jag satt i skogen vid trädstammarna och väntade på att djuren skulle komma och det kom alltid djur fram till mig. Ekorrar, möss, fåglar m.m Jag vet inte hur många djur som jag räddade enligt mig…

När jag tänker tillbaka så blir jag full av skratt.. Jag kan känna hur djuren mår, vad de förmedlar. Idag arbetar jag även som djurkommunikatör. Jag är så tacksam att få hjälpa dessa underbara djur och ägare. Min intuition har alltid varit stark, jag har känt av människor och olika miljöer sedan jag var väldigt liten. Jag har alltid fått inre och yttre bilder till mig och känner på mig saker och ting innan det har skett.

Änglarna är fantastiska och är med mig i min vägledningar. Min resa har inte alltid varit så lätt i livet så jag har en stor förståelse för människor med olika kriser och livserfarenheter. Jag är övertygad om att vi alla behöver både andlig, kroppslig och personlig utveckling för att ha ett bra energiflöde och den är väldigt individuellt. Vi alla människor är olika och det är fantastiskt!

Jag är också krönikör på tidningen Nära. Vill du följa mig på min blogg här på tarotguiderna så gå in på anna.tarotguiderna.se

Stor kram till dig!

105 kommentarer

 1. D den

  Hej Anna! 🙂 tack för vägledningen idag. Du sa det på ett sådant varmt sätt och jag blev så glad. Du fick upp så mycket som stämde och som jag behövde höra! <3

  • anna den

   Hej!
   Tack själv! Trodde att jag svarat dig men svarade på fel ställe. Ursäkta för sent svar. Jag önskar dig all lycka på din väg. Stor kram från mig och tack för din respons.

 2. Susann den

  Hej Anna!
  Du är så härlig och hjärtevarm att prata med! Jätteglad att du finns på linjen! Jag lovar att försöka få självdisciplin och starta upp min djurkommunikation. Jag är skyldig djuren det och mig själv, allt leva med mitt sanna jag öppet och utan ursäkter. Det är också underbart att du känner min healinggåva så tydligt, det är den som allra mest varit i farten i kontakten med hästarna – att lugna dom, ge dom kärlek och se dom. Fortsätt vara så underbar som du är! Varm kram från djurprataren!

 3. Lena den

  Tack Anna!
  Jättefint samtal med många bra röda trådar för mig att ta fasta på och som bekräftar var jag är nu.
  En sann gåva har du…!
  Efter så fick jag intensiv värk på flera ställen som höll i sig då troligen du hjälpte mig med healing.

  Jag mår mycket bättre redan även om det kommer ta lite tid tid.
  Kära Anna, tack!!!
  Vi hörs igen.

  // Lena

  • anna den

   Hej Lena!
   Ber om ursäkt för sent svar. Jag svarade på en annan sida angående det du skrev. Jag blir tacksam för din kommentar och jag önskar dig all kärlek på din väg i livet. Vad bra med healingen!
   Jättekram från mig!

 4. Anna den

  Hej!
  Pratade med dig för några dagar sedan och du gav mig rådet att köpa en änglakortlek. Har tittat på den hemsidan som du hänvisade till och det fanns så många olika…kan du ge mig ett råd vilken som jag ska börja med? Fanns både änglakortlek, änglatarotkort, ärkeänglarnas orakelkort mm….så jag blev lite förvirrad.
  Tack för ett fint samtal med mycket information! Ska bli så spännande och se vad som händer – jag väntar med glädje!
  Anna

  • anna den

   Hej Anna!
   Ber om ursäkt för sent svar! Svarade på fel ställe… Kortleken som du skall börja med skall du bestämma sjäv… Den du dras till, lita på dig själv där så blir det rätt.
   Du kommer känna det. Tack för din respons! Blir glad!
   Varma kramar från mig och lycka till!

 5. Christina den

  Hej
  Tack för vägledningen förra veckan
  Du bekräfta så mycket som redan pågår inom mig
  Hade en super rolig kryssning och den kändes verkligen som en nystart för mig
  Kram
  Christina

  • anna den

   Hej Christina!
   Tack själv! Vad roligt att du fick bekräftat det som är viktigt för dig! Va roligt att din tripp blev lyckad! Våga och ha tillit.
   Jättekram från mig!

 6. Victoria den

  Jag vet nog inte egentligen hur jag ska säga detta… Men jag har pratat o varit hos många medium i mitt liv allt från Hollywood till Ryssland ?Men jäklar va grym du va Anna rätt på precis ALLT!!! Tack snälla för din tid?men d va nog meningen ?

  • anna den

   Hallå Victoria!
   Vad tacksam och glad jag blir! Ja änglarna gav mig väldigt tydlig vägledning. Ja, det finns en tanke och mening med allt… All kärlek och lycka till med allt!
   Stora kramen från mig!

 7. susann johansson den

  Hej Anna! jag var in på länsförsäkringar idag och träffade en jättetrevlig person men hon säger att det inte går att bevilja hopsamling av lån förrän i maj nästa år!!! Jag höll masken där men har varit och är helt förstörd ikväll, bara gråter och gråter, kunde inte hålla masken inför min son och mor. Berättade inte vad det gällde men jag är helt förstörd, så mycket mod det krävde att gå in dit…jag vet bara inte hur jag ska orka vidare i detta, känns som domedagen och jag är så knäckt…så fruktansvärt ledsen…vet att jag inte klarar ekonomin nästa månad…fruktansvärt knäckande..är så ledsen..Måste ju låna mer pengar och då blir det ännu svårare att få hopsamling av lån…tack i alla fall för ditt försök till peppning..men tårarna rinner och orkar knappt andas just nu…

  • anna den

   Åh, Susann!
   Ber om ursäkt för att svaret inte kommit fram förrän nu men skrev på fel ställe… Det du fick till dig var att det kanske inte går på första försöket och jag hoppas att du kommer ihåg mer vad du fick till dig i vägledningen fina du… Känner så med dig men ge inte upp! Jag finns här…
   Varma stora kramar från mig

  • Monica Svanberg den

   Stort Tack Anna
   Det va mycket spännande budskap jag fick!
   Känner igen mycket av det! ❤️
   Tack igen 😇
   Monica

 8. Malin den

  Hej Anna! jag vill bara skicka en hälsning och tacka för alla dina tips och råd idag. Det var tur att jag ringde dig, jag behövde verkligen detta. Nu med nyfunnen styrka och mod ska jag ta tag i mitt liv och samtidigt jobba mer med min andlighet och lära mig mer om chakran och änglar. Och tro mer på mig själv. Jag har en spännande tid framför mig 🙂
  Många kramar till dig, du är fantastisk!
  Malin

  • anna den

   Tack fina Malin!
   Du fick bekräftat var du är på väg någonstans, lyssna på ditt inre kompass och våga flyg ut! All kärlek till dig!
   Jättekramen!

 9. Marianne den

  Hej Anna!
  Tack snälla du för ett helt underbart samtal, där du förmedlade änglabudskap som verkligen var ”mitt i prick”. Din trevliga och varma personlighet gjorde mig hjärteglad och gav tröst i en tuff situation. Nu ser jag framåt med tillit till att allt ordnar sig till det bästa?
  Varma kramar från Marianne ?

  • anna den

   Hej Marianne!
   Härligt och tacksamt! Du är på så rätt väg och du fick bekräftat att du kan och att det är en ny epok i ditt liv! Lev och känn! All kärlek till dig och tack för ditt inlägg! Stora kramen från mig!

 10. Anonym den

  Fina Anna! 🙂 Jag ringde dig ikväll från kontantkort och det bröts så tvärt, mitt i din information som du sa, men jag vill bara säga TACK 🙂 det var jättebra budskap jag fick från dig! det var precis det jag behövde höra! Kram

 11. anna den

  Hej Anonym! Vad roligt att det känns bra och att det stämde! All lycka nu! Stor kram från mig!

 12. Lina den

  Hej,
  Enda sedan jag blev lämnad av min sambo har jag bara känt sorg. Jag undrar hur mitt kärleksliv ser ut, kommer jag att gå vidare från min föredetta och träffa någon som jag kan lita på?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. Kram vivi

 13. Susann johansson den

  Hej Anna! Jag har rensat och städat som en rabiat kvinna i garage, vedbodar och kört fyra gånger till återbruket med full bil men inte har jag vågat mig iväg till bankerna ännu, är så rädd – visst är det hemskt att det ska vara så svårt och en sådan förlamande tanke – apropå det vi talat om flera gånger. Tog mig över tomtgränsen igår och åkte in på en meditationskväll. I den andra meditationen skulle vi träffa Uriel och ställa frågor för vägledning. Efter mina frågor (som jag inte vet om det var han eller jag som svarade på) så höll han mina händer och kysste mig i pannan sedan gick vi fram till en dörr som han öppnade och där stod massor med gestalter som sa att de skulle verka genom mig och med mig. När jag kom tillbaka till salen så var där massor med olika djur och utanför dörren (ingångsdörren) var en kö av människor som ville träffa mig. Man har inte roligare än man gör sig! Kram till dig och skicka gärna en pepp så jag får skjuts i baken till stora staden och de kostymklädda, läskiga …..

  • anna den

   Åh Susann! Du klarar det! Härligt att du gav dig ut och fick uppleva din fina andlighet på det sättet! Fantastiskt! Fortsätt så och våga nu ta steget! Jag stöttar dig till hundra procent! Stor kram till dig!

   • Eva den

    Hej Anna!
    Vill bara tacka för samtalet tidigare idag, känner mig fortfarande glad och lite upprymd, och för att du fick kontakt med min pappa.
    Kram Eva 🙂

 14. Denice den

  Hej Anna! 🙂 vi pratade i nästan en timme igår och jag glömde fråga dig en sak… hur ofta ska jag gå i skogen för att det ska bli tillräckligt? jag känner inte för att göra det varje dag. Vore jätteglad om du orkar svara på det 🙂

 15. anna den

  Hej Denice! Det vi pratade om var att få komma ut och andas, titta upp och njuta, sätta dig ev och meditera eller bara vara…Detta gör du när du känner att du vill. Du väljer alltid själv men förslagsvis kanske 3 dagar i veckan och njut på din väg. Det ska vara något som ger dig energi och som du mår bra utav. All kärlek till dig! Kram Anna

 16. Lilla My den

  Tack underbara Anna !

  Du fick mig på så gott humör efter samtalet ikväll. Skrattar fortfarande gott åt ” cyklarna” du fick upp hela tiden. Jag förstår nog budskapet.

  Kram

  Lilla My

 17. anna den

  Hej Lilla My! Haha! Ja, det var så tydligt! Dessa cyklar som dök upp hela tiden? Känn in vägledningen och ta cyklarna ihop med det så förstår du budskapet, lita på din känsla…Allt ska man inte veta på en gång…Stor kram till dig! All kärlek till dig nu fina du!

 18. Susann Johansson den

  Hej Anna! Du har verkligen förmågan att få världen att lysa varmare och inge styrka och värme. Kram på dig, du är som en stark, lysande, livgivande sol! Jag ska hålla utkik efter inspiration och ta fler krafttag. Jag skriver en rad om det händer något speciellt framöver. <3 <3 <3

  • anna den

   Hej Susanne! Åh! Vad snäll du är! Det värmde i mitt hjärta! Du har sådana fina gåvor! Lita på dem! Tack än en gång! Jättekram från mig!

 19. Lena den

  Hej Anna.

  Enligt schema skall du vara tillgänglig men inger jag så säger dom inte inloggad. När kan jag prova igen?

  // Lena

  • schema den

   Hej fina Lena! Det är en miss från mig, jag glömde att ta bort tiden igår. Ber om ursäkt! Jag jobbar ikväll måndag kl 21-23 och imorgon kl 22-24!
   Stor kram och ring gärna ikväll! Anna

 20. Eleonora den

  Hej Anna!

  Vi pratades häromdagen och blev så glad över det korten visade väntar mig. Du ger en hopp och tillit! Det är så lätt att börja tvivla så jag undrar- kan man ”räkna med” att det korten visar stämmer?
  Kram på dig Anna!

  • anna den

   Hej Eleonora!
   Vad bra att du blev glad! Som du vet så fick jag ju upp lite i dåtid också som du bekräftade, du fick små verktyg/vägledning för framtiden som du kan ta till sig fina du så om du gör det så ska du absolut lita på det som du fick till dig. Det var ju positivt! Härligt! Våga och ha tillit! Stor kram till dig och all kärlek! Anna

 21. Anne den

  Hej! Tack Anna för ett fint samtal.
  Stor kram o all kärlek till deg.

  • anna den

   Hej Anne! Tack själv! Det var intressant och ”se miljön”. All lycka och kärlek till dig nu på din väg! Varma kramar från mig!

 22. Anneli den

  Tack Anna för ett otroligt fint samtal förut. Det var som en spärr släppte och jag bara grät, kram <3

  • anna den

   Åh Anneli! Tack själv för att du ringde! Du är en mycket fin människa! Glöm inte dina gåvor! All kärlek och lycka till dig! Stor kram! Anna

 23. Anneli den

  Tack för ännu ett fint samtal i går Anna som leder mej i rätt riktning <3 Gjorde som du sa…tände ett ljus och mediterade och frågade änglarna om hur jag ska ta nästa steg. Det jag fick till mej var att helt plötsligt så var jag högt upp i luften och gled på luftströmmen med armarna ut som en fågel. Så jag antar att dom menade att jag ska släppa taget och följa med luftströmmen. Som du sa till mej igår…VÅGA!!! Kram till dej Anna och ha en fin helg// Anneli

 24. anna den

  Hej Anneli! Tack fina du! Ja, det menar änglarna! Våga och ha tillit! Du fick till dig det du behövde från änglarna, de är med dig! Lyssna på signalerna och budskapen du får…Blir så glad för din kommentar! Stor kram till dig!

 25. Britt-Marie den

  Hej Anna! Tack för att jag fick träffa dig och änglarna i går på seansen. Det gav mig fina budskap både till mig och nära kära.
  Kram Britt-Marie

  • anna den

   Hej fina Britt-Marie! Tack för din respons! Det var en jättemysig kväll med besök från andra sidan! tack för att jag fick träffa dig! Stor kram! Anna

 26. Helena ohlsson den

  Träffade dig i kväll i Trollhättan det gav mig många tankar just om djurmedial. Hur ska jag gå vidare? Var finns det kurse? Tack för en trevlig och spännande kväll.

 27. Josefin den

  TACK! <3

  • anna den

   Hej Josefin! Tack själv för att du ringde fina du! All kärlek till dig! Känn din kraft! Stor kram! Anna

 28. Anneli den

  Hej Anna 🙂 Pratade med dej för någon månad sedan. Talade om att jag letade nytt boende. Du beskrev hur mitt nya boende skulle se ut. Igår Anna så stod jag framför huset. Och det såg ut som du beskrev det…helt otrolig!! Nu ska jag bara våga. Stor kram till dej <3

  • anna den

   Hej Annelie! Åh, vad roligt för dig! Tack för din respons! Våga nu! Du har änglarnas stöd! Lyssna på din intuition! All lycka till dig! Stor kram! Anna

 29. Jessica Rådberg den

  Vet inte om ja skriver på rätt sida nu ang ängla hjälp.
  Ja vill få må bra igen. Tror du vet va ja är ute efter. Stora kramar 💖

  • anna den

   Hej jessica! Det går bra här. Jag förstår. Stor kram till dig. Anna

 30. Pia den

  Så mycket kämpande och så mycket smärta. Men livet har blivit ljusare. Undrar ibland om jag är på rätt väg. Om mina önskningar slår in och hur mycket mer strider måste jag genomgå för att känna inre harmoni och balans. Har jag styrkan och disciplinen att komma dit jag vill. Å kommer jag få det jag önskat utan en massa smärta. Livet har varit en lång kamp. Med solglimtar. Nu önskar jag mig frid och mycket solsken . Att ha tillit till mitt hjärtas väg.

  • anna den

   Hej Pia! Jag önskar dig all kärlek och lycka! Lyssna på ditt hjärta och känn tillit. Stor kram till dig från mig! Anna

 31. Christina den

  Anna TACK för din vägledning idag, igen DU är fantastisk ger mig så mycket energi 🙂
  Nu väntar jag bara på Zlatan ;))

  Kram
  Christina <3

  • anna den

   Hej Christina! Åh, vad snällt utav dig! Blir så tacksam och glad! Du kommer att rulla in bollen! Vänta du bara! Hihi! Du vet vad vi pratade om…Stor kram till dig! Anna

 32. Tess den

  Tack för ett underbart samtal Anna…du gjorde min dag och fick mig att känna mig så mkt starkare <3

  • anna den

   Hej Tess! Stort tack! Vad snällt utav dig! Lyssna inåt…Du är på rätt väg! Kramen Anna!

 33. Maria den

  Hej! Pratade med dig nyss och samtalet bröts – men vi var nog var ganska klara tror jag? Tack så mycket för vägledningen! Känner mig mycket stärkt och lättad. Kan du skicka healing till situationen, eller mig, är det möjligt? Tack så mycket ändå, även om det sista inte går att genomföra! 💕

  • anna den

   Hej Maria! Självklart skickar jag healing till dig och din situation, har gjort det under samtalet också. Ha tillit nu…All kärlek till dig! Tack och kram! Anna

 34. ansi den

  Tack fantastiska du för dina kloka ord – att ringa in o inte veta hur jag skall förklara ett trauma som vår familj råkade ut för – häll på att mista vår son o resan tillbaka – det skulle typ ta 3 år resa att förklara. Men med dina klocka öron o tankar så fick vi ner det så bra och det infanns ett lugn och en trygghet.

  Tack fina Anna jag rekommenderar dig så innerligt varmt

  • ansi den

   Höll på att mista skulle det stå och Klokhet o lyssnade öron <3

  • anna den

   Hej Ansi! Tack fina du för din respons. Ja, livet kan vara tufft emellanåt..Du är en kraftfull och fin människa. Kärlek föder kärlek och jag ger dig en stor kram till dig och ditt. Änglarna är med dig…De var med under vårt samtal, de ger lugn och trygghet..Anna

 35. Katja den

  Hej Anna!
  Tack så mycket för vägledningen idag. Det du fick upp stämde så väl och det du såg bakåt stämde också. Nu känner jag mig förväntansfull inför framtiden. Och nu väntar jag på att min man ska komma hem för nu ska vi ha en ny diskmaskin : )
  En stor kram till dig från mig.

  • anna den

   Hej fina Katja! Stort tack för din respons! Ja, härligt med din framtid nu..Ta till dig de ”små verktygen du fick och ha tillit…” Ditt hjärta är full av kärlek. Hihi! ja änglarna tyckte det var dags nu med en ny…Det var så tydligt…de ville inte att du ska stå där och kämpa vid disken mer…En stor kram tillbaka från mig! Anna

 36. Linda den förvirrade den

  Hej Anna 🙂
  I samma stund som vi avslutade vårt samtal, så kom jag på att du hade rätt. Vi har visst talat med varandra tidigare. Vilket minne du har 😀. Tack för ett fantastiskt samtal, du är helt otrolig. Vilken gåva du har.
  Ljus och kärlek ❤️

  • anna den

   Hej Linda! Tack själv fina du! Ja, guiderna och våra änglar är fantastiska till att hjälpa till! Jag är så tacksam för att få arbeta med det här. Ta vara på dina gåvor nu och ha tillit! All kärlek till dig och stor kram från mig! Anna

 37. anna den

  Hej Anna
  Tack för din vägledning igår!!!
  Om du bara visste vad du träffar mitt i prick kring processer och händelser i mitt liv
  Nu ser jag med spänning framåt och att sista pusselbiten förhoppningsvis kommer att läggas, den biten som handlar om kärlek
  Jag vill också säga till dig att ditt sätt att vägleda och uttrycka är så fint. Ger lugn, ro, hopp, trygghet och självkänsla.
  Kram
  Christina

 38. Lise-Lotte från Västerås den

  Hej Anna!
  Tack för ett fint samtal. Du berättad om min mamma i går, Jag blir glad bara jag tänker på hur allt stämde hur du beskrev henne. Du frågade om hon hade ett dubbel namn o jag sa nej. men hon sa alltid sina två namn de senaste åren o mer på slutet innan hon gick över på den andra sidan. Hon vart åldersdement så jag tror att det var det sättet hon skulle komma i håg vad hon hette.
  Jag satt med ett leende då du började bokstavera hennes namn baklänges det var hennes andra namn.
  du satt o sa mau, au, ett. Det stämde så bra. Hennes namn var Olaug Laurette. Hon var väldigt bestämd, hon gick sin egen väg o var nyfiken på det mesta. Humor med. Gillade o resa mycket och jag förstår att hon tycker att jag ska göra det med. Snart så kan jag göra det när jag blir Taxichaufför o får jobb. Ser fram emot det. Så får jag väl hitta mig en gubbe som hon sa. Ha ha kan inte låta bli att skratta. Sen det där med sängen. Ja nu har jag bäddat den och vattnat blommorna. Hon gillade ordning o reda.
  När du sa det med katten på andra sidan så var det en hankatt, jag var tvungen att avliva den trots att jag inte ville, jag sörjde den jättemycket. Men så blev det då jag flyttade in i ett annat boende och fick inte ta med mig min älskade katt som hette Aktiviti. kallades för Tivi han var melerad och satt oftas o titta med huvudet på sne och var en blandning av norsk skogskatt o vanlig bondkatt. Jag känner mig väldigt tacksam för att du framförde hälsningen från mamma. Det värmde i mitt hjärta att man har sina nära o kära på andra sidan med och djur med. Funderar fortfarande på det du sa om färger o måla har aldrig haft den tanken. Undrar just om jag kommer att göra det någon gång. Där känner jag mig lite skeptiskt. Ja framtiden får väl se vad som händer.

  Tack Anna ännu en gång. Du gjorde min kväll igår jag somna med ett leende och tänkte på mamma o min obäddade säng.

  Kram Lise-Lotte

 39. Linda den

  Anna, du är så fantastiskt bra. Jag ringde dig i maj och du har haft rätt i så mycket. Din pricksäkerhet gällande namn, händelser och tidpunkter är så imponerade. Tack så mycket för fina samtal, du är verkligen en underbar människa ❤️ Kärlek till dig ❤️

 40. Kristina den

  Tack så jättemycket! ❤🌼

 41. S den

  Hej Anna!
  Jag vill tacka dig oerhört mycket för samtalet inatt. Det var en helt oförglömlig upplevelse att få prata med min mamma genom dig. Jag blev så glad över alla detaljerade saker hon sa genom dig. Det fick mig att lägga min tvivel på sidan om att prata med de avlidna. Mycket häftigt upplevelse. Jag kommer absolut att kontakta dig igen för det känns som att hon och jag har mycket att prata om. Jag hoppas själv att kunna bli såpass medial att jag kan få kontakt med henne. Hon var precis allt det som kom fram via dig. Häftiga små detaljer som ingen annan än hon och jag vet om.

  Jag kan verkligen rekommendera dig till andra som vill få kontakt med sin anhörig. För mig är det jätteviktigt i den fasen jag befinner mig i livet, så tack så mycket!

  Det var roligt att hon pratade så lågt, för det gjorde hon även i verkligheten och hon hade en skönhet som gjorde att de flesta män föll pladask för henne. Superkul verkligen, så tack!!!

  Varma kramar
  S

 42. Andrea den

  Hej Anna!
  Tack så jättemycket för allt du sa till mig. Om kärlek, karriär och om min hund. Jag ska följa min magkänsla som du sa. Tack från hjärtat <3

 43. Johanna den

  Tack Anna för ett förtroligt samtal! Jag blev överrumplad över dina raka svar. Du har rätt, jag är inte beredd ännu att ”skicka kärlek till min chef” men inom sin tid så sker det säkerligen. Jag har tagit till mig av dina ord och ältar inte förfluten tid utan blickar framåt. Jag är kvar inom mitt nuvarande arbete en begränsad tid framöver och jag ser väldigt positivt och nyfiket på vad som ska komma. Snart väntar ny positiv utveckling. Tack för att du är rak och tydlig, jag tror jag behövde höra en del sanningar, för att få perspektiv och det är jag dig tacksam för.

 44. Lena den

  Hej Anna!
  Tack för samtalet. Glömde fråga…. vad kan jag göra själv för att hjälpa till med energierna för att få till bästa lösning. Jag har det svårt att meditera just nu…
  Vill du skicka lite hjälp uppifrån?
  Tack goa du!
  Kram Lena

  • anna den

   Hej Lena! Be änglarna om hjälp och ha tillit. Andas- Gå ut och promenera…Du behöver inte sitta ner och meditera utan gå och fokusera på andning, se allt fint runtomkring dig och känn tacksamhet. Be och tacka änglarna för att de hjälper dig nu. Jag kommer lägga ljus och kärlek över din situation som jag redan har gjort och jag lägger alltid healing under samtalet. Jag ska be änglarna om hjälp. Stor varm kram från mig! Anna

 45. Lena den

  Tack snälla Anna 🙂
  Vi hörs snart igen.

  Kram

 46. Lena Tevin den

  Hej Anna.
  Ovissheten lever fortfarande… Dom återkopplade inte idag som lovat. Ser du ljusning?

  Här hemma börjar det hända oförklarliga incidenter så det verkar som att vi får besök och någon vill att vi skall uppmärksamma det.
  Är det nära och kära på andra sidan eller är energin för öppen till andra när jag bett om stöd?

  Kram Lena

  • Vivi den

   Hej Lena! Tyvärr så ger vi inte vägledning i loggen. kramar vivi

 47. Lorena den

  Hej Anna!
  Tack snälla du för ett underbart samtal och vägledning idag. Känner mig mycket lugnare efter samtalet och ska definitivt följa dina råd och lägga ner garden gentemot honom.
  Stor kram till dig och vi hörs säkert igen snart. ❤

 48. Åsa den

  Hej Anna!
  Vi pratades ju vid för några veckor sen, om boende. Du såg tydligt att jag skulle få det jag ville ha och helst ha is i magen så så skulle jag få mitt drömboende!!! Låter ju helt otroligt .. bostadsbrist och långa köer som det är här.. men.. nu flyttar jag in där 1 februari 😍 min dröm har gått i uppfyllelse och du såg det så tydligt.. 🙏🏻så tacksam så🙏🏻 Tack Anna för allt du förmedlar💞 Din värme, glädje, tydlighet och positiv energi i mängder som är så smittande 😁 Stor varm kram

 49. Ingela Nilsson den

  Tack underbara Anna för dina kloka råd när livet känns svajigt❣️ Så skönt att få ta del av dina kloka råd och varma vägledning❤️
  Kram😍

 50. Jörgen den

  Tack Anna !
  Tack för dina råd och vägledning, ska absolut göra som du sagt och känner mig bättre till mods meddetsamma efter samtalet. Är så glad för det du sa om mina hundar 🙂
  Kommer att höra av mig så du får veta hur det går 🙂
  Stor kram

 51. Jörgen den

  Hej Anna!
  Har för första gången på länge, fått sova en hel natt. Brukar bli väckt av en av hundarna som ska ut flera gånger varje natt. Kan det ha varit påverkan av hunden som är på ”besök” hos mig ?

 52. Moroten den

  Tack Anna för våra samtal! Det senaste har nu knuffat mig framåt ytterligare i processen. Änglarna ger små tecken så jag orkar tänka positivt och ta ett steg i taget och vänta och se. Din omtanke känns så genuin! God Jul!

 53. Linda den

  Hejsan Fina Anna ! Tusen tack för din vägledning i går samt all kontakt du Förmedla från min Mamma samt Goda vän. Kramar till dig Från mig Linda

 54. Yvonne den

  Hej Anna!
  Tack för din klockrena vägledning och stöttning i vad som är på ingång i mitt liv (: Helt från ingenstans så kastar jag mig bara uti livet ! Och det läser du av klockrent i din tolkning , du fick med mina rädslor och oro , men även min glädje o glöd inför det nya ! Och allt var mitt i prick ! Tack Anna! Jag återkommer när det gått ett tag in på året (:
  Många Kramar från Yvonne ( med valpen ) ❤❤❤

 55. Katja den

  Tusen tack för vägledningen förra veckan, du såg vad som varit och vad som är nu. Nu ska jag bara tro på att jag kan och lita på att mina studier är rätt väg, att det är det jag ska jobba med. Kände mig så lugn och glad när jag hade pratat med dig,tack!

 56. veronica den

  Hej Anna! Jag har tänkt mycket på vårt samtal igår och så otippat att du skulle få besök av min pappa, jag har pratat med honom hela tiden sen igår och hoppas på tecken.. har inte fått nån plan för min ekonomi än men kämpar på och ska inte tappa hoppet!
  Tack för ditt samtal
  Kram Veronica

 57. Kristin den

  Hej, jag fick guidning av dej för ett tag sen som var så bra! Jag undrat om du även tar emot klienter någonstans förutom på telefon? Med vänlig hälsning, Kristin

 58. Ulrika den

  Hej! Har nder en längre tid varit sjuk. Värk och smärta i kroppen och är helt orkeslös. Vad kan det vara för sjukdom? Hur ska jag gå vidare för att få tillbaka mitt liv?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. Inge ger vi heller läkarråd. Kram vivi

 59. Maria den

  Tack för vägledningen idag,
  Längtar så efter det nya jobbet som ska komma in nu snart
  Ska släppa stressen runt arbete och tänka att nu är det snart hos mig
  Varma kramar till dig Anna
  Från en förväntansfull Maria

 60. Linda den

  Hej Anna.
  Jag läser på din sida varje el kanske varannan dag. Jag får väldigt mycket vägledning som jag är väldigt tacksam för. Jag har tusen frågor, vet inte hur jag ska börja.
  Jag hoppas att änglarna är med mig och min familj.
  Jag är 37år och undrar när det är min tur i livet, jag är ensam med min son på 15år. Jag har inte haft ett seriöst förhållande på 10år när är det min tur att finna han med ett stort H.??
  Jag är timvikarie och jobbar väldigt mycket, ibland kan jag jobba upptill 180h i månaden. Men jag vill bli fast anställd anställd någon gång så att jag och min son kan få det lite tryggare. Jag vill ju bara hans bästa, han är allt jag har.
  Jag har heller inte så stort socialt nätverk av kompisar runt mig så det är mycket därför det känns angeläget att träffa MR right tror jag.

  Jag vet att det var många frågetecken men det är sådant jag funderar på.

  Tack för att du fina du för all vägledning 😊💗

 61. Susanne den

  Tack Anna för vägledningen igår. Så glad att det var min pappa som klev fram! Jag letade som en galning efter fotografiet han nämnde flera gånger, men hittar det inte… Jag vet att det ska finnas hos mig, men minns inte var jag lagt det. Jag hoppas få en ”hint” om vart det är.
  Varm kram!
  Susanne

  • Susanne den

   Jag måste bara berätta att fotot är hittat, och sitter nu i en ram på mitt nattduksbord ❤️
   Kram, Susanne

 62. Ulrika den

  Tusen tack Anna,för att du sa att jag skulle ta några steg tillbaka så att killen känner en saknad.Att jag inte alltid finns där o tar mig förgiven.
  Kram till dig Anna❤️

 63. Eva den

  Hej 🙂 är du duktig på hitta bortsprungna katter? Två katter bamse och tusse har försvunnit mellan april juni. Jag vill så gärna veta vad som hänt dom.
  /Eva

  • Vivi den

   Vi siar tyvärr inte i loggen. kram vivi

 64. Ulrika den

  Tack igen Anna😀
  Tålamod var ordet för mig
  Kram Ulrika

 65. Sofia Jonsson den

  Hej Anna!

  Stort tack för den fantastiska vägledningen. Skönt att få det bekräftat det man tänker. Blev starkare och lugnare. Tvättat köksfönstret som farmor tyckte. Det var en stor fågelskådning på det hihi. Nu har jag dansat på frisk. Ser fram mot målarkurs. Kram ❤

 66. Sofia Jonsson den

  Hej Anna!

  Tack för allt.fint du delar på din blogg😀
  Gavelhuset du såg med skog runt om tror jag vi var och tittade på. Fint men det blev för dyrt. Nu letar vi nya möjligheter. Vet du när du ska ha målarkurs en? Kram

 67. Helena den

  Anna, jag saknar dina budskap. Har lite svårt att leva utan dom. Guud, jag måste skaffa mig ett liv. 🙂 Hoppas allt är väl med dig/er.
  Kram

 68. MM den

  Anna, du bekräftade utan att jag sa något min känsla om vad som var just nu. Du beskrev min situation pricksäkert. Du fick fram kärleken, hur han såg ut och NAMN runt honom som var så pricksäkert HELT OTROLIGT!!! Även med jobb och och allt runt det. Beskrivningarna du gav var så pricksäkert att jag tvivlar inte en sekund på din gåva.Tack Anna🙏❤️

 69. Sandra den

  Hej Anna! Ser att du har kurser i medial utveckling var kan jag få mer information? Mvh Sandra

 70. Linn den

  Hej Anna!
  Vill tacka för vårat samtal nu ikväll. Du är en underbar person att prata med 😍 Så mycket kärlek och förståelse, och med en klockren beskrivning om mannen jag frågade om. Helt otroligt att du fick fram hans namn, utan att jag sa det ❤️ Nu ska jag bara ta till mig det du sa, och stå på mig! Tack underbara du 💖

 71. Annelie Pettersson den

  Hej.
  Jag vill så gärna få kontakt med dig Anna ,hittar inte hur jag gör för att smsa dig.
  Kram Annelie

Lämna en tanke