Catja 105#

Tarot, intuitiv medial vägledning, coachning


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Catja


♦ Jag använder egna tarotstjärnor och jag spår i  flera kortlekar samtidigt när jag arbetar.

♦ Jag hade redan som nioåring en övernaturlig upplevelse och har sedan dess haft flera sådana i mitt liv.

♦ Mitt intresse för astrologi väcktes i tidiga tonåren och intresset för tarot kom ca 10 år senare.

Arbetstider

Se under schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Övriga utbildningar

Egna studier

Presentation

Jag hade redan som nioåring en övernaturlig upplevelse och har sedan dess haft flera sådana i mitt liv. Mitt intresse för astrologi väcktes i tidiga tonåren och intresset för tarot kom ca 10 år senare. Sedan dess har jag använt tarotkorten som hjälp i både mitt eget och andras liv.

Jag tro att vi har förmågan att uppfatta vår omgivning och världen med fler sinnen än de vanliga fem, lukt, smak, känsel, syn och hörsel och menar att vi alla kan se, höra och förstå på ett sätt som vi inte alltid kan förklara. Det gäller bara att ”lyssna och koppla upp sig”. Jag har gått mediala utbildningar utomlands och i Sverige men är till största delen ”självlärd”. De senaste åren har jag blivit mer och mer öppen för mina egna tarottolkningar och jag spår i dag i flera kortlekar samtidigt när jag gör en läggning.

Jag använder mig av både änglakort och tarotkort som ett komplement till min intuition men lyssnar även på min budskap och signaler som kommer till mig från som jag ser det – universum. Dessa kan komma till mig i form av bilder, eller ibland något som jag hör eller som jag får sagt till mig. De senaste åren har jag studerat attraktionskraften, meditation och yoga. Jag värnar om djuren och naturen och jag tror att naturen inte bara ger oss syre utan även energi och kraft. Vi är mycket större än vi fått lära oss och vi är också en del av något mycket större än vi kan föreställa oss.

Övrigt

Lämna en tanke