Eliza 155#

Intuitiv & medial vägledning.  Tarotkort, orakelkort, pendel, kanaliserar andliga vägledare/guider, tidigare-liv, distans healing.

Tillsammans med min ljusguide och mina kunskaper inom Kinesiologi, akupunktur, chakrabalansering och anatomi så kan jag via telefon också hjälpa dig med:
→ Förmedla var i kroppen obalanser och värk har sitt ursprung. Jag får till mig och kan känna in vart på kroppen en person har ont eller/och vilken muskel det är. Rekommendera behandling som skulle hjälpa dig. Kan se om det är muskelärt problem/ om det kommer från ryggraden, om det är ex magen som påverkar eller om det är akupunktur/chackran. Kan även behandla på distans eller att jag får till mig vilken typ av behandling som skulle passa såsom osteopati eller en naprapat.
→ Ge råd om vilka slags vitaminer, träningsformer mm som skulle passa just dig.
→ Ge Reiki healing på distans.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Eliza


♦ Mina styrkor är kanaliserade budskap från guider och den andliga världen, tidigare liv, healing och intuitiv vägledning.

♦ Jag kommer från en släkt med lång tradition av medicinkvinnor, shamaner och transmedium på min mammas sida.

♦ Människan är en helhet där själ, ande, tanke och kropp hör ihop. Min främsta uppgift är att med universums kärlek förmedla och delge detta budskap till dig.

 

 

Arbetstider

SE SCHEMAT HÄR!

 

Diplomerade/certifierade utbildningar

Kinesiolog –Svenska Kinesiologiskolan

Beteendevetare, huvudämne pedagogik och ledarskap – Stockholms Universitet

Energimassör- Svenska Hälsoteamet

Fitnessinstruktör – Fitness Academy

Reiki Master – Ann-Christin Petersson/ Wanja Twan

Övriga utbildningar

Medium grund- Pehr Trollsvedje

Intuition och andlig workshop- Seven Star, ElisabethEdborg

Kinesiologi och Kosmos- Svenska Kinesiologiskolan

Egna studier

Jag har studerat healing, astrologi till och från i mer än 20 år. Tarot, pendel och orakelkort har alltid varit närvarande och jag lär mig alltid något nytt om detta. Kanalisering är det jag just nu fördjupar mig mest i. Jag har även provat på att gå i trans som medium samt shamansk healing, då detta finns som en naturlig gåva genom mitt genetiska arv.

 

Presentation

Jag har min ena fot stabilt stående på ursvensk granit och den andra stabilt stående på rosenkvarts, ametist och bergskristaller. Min pappa är ursvensk och min mamma är Brasiliansk. Min andliga resa tog fart när jag var 16 år och upptäckte att jag kunde känna av andra människors energifält med mina händer. Jag kunde påverka energifältet och fick då olika bilder till mig. Ibland fick jag även små filmsekvenser och många gånger var dessa från olika tider och epoker.  Jag köpte min första tarotlek när jag var 17 år. När jag var 21 år lärde jag mig Traditionell Reiki healing. När jag fyllde 25 blev jag Reiki master inom Traditionell Reiki. Jag höll i tidigare liv kurser, Reiki kurser, Reiki healing, kanaliserade och gav medialvägledning

I min släkt finns en mängd andliga och synska personer. Min Mammas ena moster arbetade som shaman och hennes dotter som medicinkvinna. Mormor var extremt intuitiv och synsk, men rädd för sina egna förmågor. Min farmor var synsk och hon pratade ibland med släktingar som gått över till andra sidan. Detta är en förmåga som ibland även dyker upp hos mig, men detta kommer oftast väldigt spontant och då nämner jag det som kommer till mig. Tack vare mina släktingar sågs aldrig mina förmågor som något konstigt av mina föräldrar.

Jag är även utbildad energimassör, fitnessinstruktör och Kinesiolog. Jag har arbetat med detta både på hel samt deltid i snart 20 år. Slutligen har jag även skaffat mig en ”riktig” examen och kan kalla mig för beteendevetare.

Människan är en helhet där själ, ande, tanke och kropp hör ihop. Glömmer vi bort en del så försvagas de andra delarna. Våra guider och skyddsänglar ger oss vägledning och visdom för att vi ska förstå, se och uppleva det vackra i denna helhet. Min främsta uppgift är att med universums kärlek förmedla och delge detta budskap till dig.

Vänligen Eliza

 

Övrigt

3 kommentarer

  1. Frida den

    Tusen tack Eliza för två väldigt givande och utvecklande samtal. Jag vet ju inte om de du fick till dig stämmer än. Jag fick en varm känsla och förtroende för dig. Glädje fyllt och proffsigt bemötande. Jag kommer definitivt att ringa igen. Önskar dig en magisk dag. Kram Frida

  2. S den

    Tack tack tack. Du gjorde min kväll. Du hade så rätt. Tack fina du❤

  3. Mel den

    Det jag gillar med Elize är att hon är rak och ärlig. 🙂

Lämna en tanke