Eliza 155#

Intuitiv & medialvägledning.  Tarotkort, orakelkort, pendel, kanaliserar andliga vägledare/guider, tidigare-liv, distans healing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Eliza


♦ Mina styrkor är kanalisering och budskap från guider och den andliga världen, tidigare liv, healing och intuitiv vägledning.

♦ Jag kommer från en släkt med lång tradition av medicinkvinnor, shamaner och transmedium på min mammas sida.

♦ Människan är en helhet där själ, ande, tanke och kropp hör ihop. Min främsta uppgift är att med universums kärlek förmedla och delge detta budskap till dig.

 

 

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Kinesiolog –Svenska Kinesiologiskolan

Beteendevetare, huvudämne pedagogik och ledarskap – Stockholms Universitet

Energimassör- Svenska Hälsoteamet

Fitnessinstruktör – Fitness Academy

Reiki Master – Ann-Christin Petersson/ Wanja Twan

Övriga utbildningar

Medium grund- Pehr Trollsvedje

Intuition och andlig workshop- Seven Star, ElisabethEdborg

Kinesiologi och Kosmos- Svenska Kinesiologiskolan

Egna studier

Jag har studerat astrologi till och från i 20 år. Tarot, pendel och orakelkort finns alltid närvarande och jag lär mig alltid något nytt om detta. Kanalisering är det jag just nu fördjupar mig mest i. Jag har även provat på att gå i trans som medium samt shamansk healing, då detta finns som en naturlig gåva genom mitt genetiska arv.

Presentation

Jag har min ena fot stabilt stående på ursvensk granit och den andra stabilt stående på rosenkvarts, ametist och bergskristaller. Min pappa är ursvensk och min mamma är Brasiliansk. Mammas ena moster arbetade som shaman och hennes dotter som medicinkvinna. Min mormor var extremt intuitiv och synsk, men rädd för sina egna förmågor. Min farmor var synsk och hon pratade ibland med släktingar som gått över till andra sidan. Detta är en förmåga som ibland även dyker upp hos mig, men detta kommer oftast väldigt spontant och då nämner jag det som kommer till mig. Tack vare mina släktingar sågs aldrig mina förmågor som något konstigt av mina föräldrar.

Min andliga resa tog fart när jag var 16 år och upptäckte att jag kunde känna av andra människors energifält med mina händer. Jag kunde påverka energifältet och fick då olika bilder till mig. Ibland fick jag även små filmsekvenser och många gånger var dessa från olika tider och epoker.  Jag köpte min första tarotlek när jag var 17 år. När jag var 21 år lärde jag mig Traditionell Reiki healing. När jag fyllde 25 blev jag Reiki master inom Traditionell Reiki. Jag höll i tidigare liv kurser, Reiki kurser, kanaliserade och hade Reiki behandlingar. Men jag var lite för ung för all denna kunskap och kunde inte alltid förstå eller hantera vuxna människors problem. Jag tog delvis en paus från att ge konsultation och andligvägledning. Denna paus gjorde att jag läste mer om kropp och hälsa. Utbildade mig till energimassör, fitnessinstruktör och kinesiolog. Har arbetat med detta både på hel och deltid i snart 20 år. Slutligen skaffade jag mig en ”riktig” examen och kan kalla mig för beteendevetare.

Människan är en helhet där själ, ande, tanke och kropp hör ihop. Glömmer vi bort en del så försvagas de andra delarna. Våra guider och skyddsänglar ger oss vägledning och visdom för att vi ska förstå, se och uppleva det vackra i denna helhet. Min främsta uppgift är att med universums kärlek förmedla och delge detta budskap till dig.

Vänligen Eliza

 

Övrigt

Lämna en tanke