Eva 60#

Hypnosterapeut – Tarot, Pendel, Kanaliserar Högre Jaget/Universell energi. Andlig & Medial intuitiv vägledning, Coaching, Distans Healing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Eva1


♦ Jag arbetar även med Meditation/självhypnos, känslobaserad mindfullness, hypnosterapi och är RT Coach.

♦ När jag siar så använder jag mina olika gåvor tillsammans med Tarot, Osho Zen & pendeln.

 

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

RT Coach – Matt Sison
Habit Control Consultant – Marilyn Gordon
Achievement Consultant – Marilyn Gordon
Kanalisering & Tarot – Annika Heurlin
Hypnosterapeut – Jack Johansen
Six Sensory Mastery Program – Soina Choquette

Övriga utbildningar

Egna studier

Tarot, Änglakort, djurkommunikation, Healing m.m

Presentation

Personlig och andlig vägledning. Jag arbetar även med Meditation/självhypnos, Energier. Känslobaserad mindfullness och hypnosterapi.
Jag är starkt intuitiv och spirituell, får till mig känslor och bilder och kan därifrån hjälpa dig med det du undrar eller känner oro inför.
Inga frågor underliga för mig, då jag har lång livserfarenhet och har vandrat på livets många olika stigar.
När du ringer till mig, använder jag en mix av do m gåvor jag har tillsammans med Tarot, Osho Zen, pendeln.
Jag har en stark tro på människans godhet och vår egen inre styrka och läkekraft. Men jag förmedlar även den tillit jag har på alla starka energier som finns runt oss. För mig är det så viktigt att påvisa och stärka vår inre guide som vi alla har, vår själ, vår alldeles egna inre röst. Mitt högre Jag.
Välkommen att ringa mig, så lovar jag dig att göra mitt bästa för att hjälpa och stödja.

Övrigt

Jag har alltid varit en känslomänniska. Djuren är en viktig del i mitt liv, där finner jag ro och och dom lär mig så oerhört mycket.
Under mitt långa liv har jag alltid haft stark intuition och känt av energier från människor, djur och natur. För några år sedan, efter två stora förändringar/händelser i mitt liv började jag verkligen att lyssna och ta till mig detta. Men även så började jag att lita på det jag kände.
Livet har därefter utvecklats och blivit mer verkligt, vackert och viktigt. Men även så känns livet mer mitt, det är mitt ansvar och min resa.
Jag är så tacksam för mina gåvor och min insikt, vilka ger mig ett rikt liv.

75 kommentarer

 1. Pernilla den

  <3

  • Eva den

   Tack för din omtanke, skickar dig kärlek och styrka <3

  • Afrodite Kessel den

   Kommer jag att fortsätta mina gtuppkonsultationer i större skala än tidigare eller sluta med dom?

   • Vivi den

    Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 2. Irene Axelsson den

  spådom

  • Eva den

   ledsen, men behöver veta vad du söker för speciell fråga <3
   Kram

 3. Marina Elfgren den

  Jag saknar min pappa och undrar ofta över hur han har det <3

  • Eva den

   Hej Marina
   Jag känner din oro, men du behöver inte känns den. Han har det bra och finns omkring dig i din vardag. <3
   Han är fri och har släppt allt det som varit. Vakar över dig och dina, han vill att du ska släppa all oro och känna kärlek till det som finns omkring dig i livet.
   Kram och ha tillit <3

 4. Eva-Lisa Nilsson den

  Jag undrar om min förra sambo följer vår dotter från andra sidan? Hon behöver det nu eftersom hon är gravid. KRAM Eva-Lisa

  • Eva den

   Hej Eva-Lisa

   Din känsla är helt rätt, han finns där för din dotter. Han har stor kärlek för dig och din dotter, ser fram emot ditt barnbarn och er lycka.
   Försök att se glädjen och inte ge din oro för stor plats. Lev här och nu och njut av vardagen och känn med ett öppet hjärta det som faktiskt finns i livet. Han finns med er på vägen <3
   Kram

 5. sara den

  Hur ser det ut med arbete och familjen för mig 2015?

  • Eva den

   Hej Sara

   Din oro inför kommande året 2015 behöver inte ta så stor plats. Ha tillit till den kärlek som finns omkring dig. Du är en fantastisk person med stort hjärta och massor med kärlek, följ det och du kommer att känna trygghet i den känslan.
   Tro på dina förmågor och tro på dig själv som person, så kommer din arbets situation att lösa sig till något som känns bra.
   En glad mamma är något som är viktig för dig och för dina barn, lyssna på din intuition och vad ditt hjärta säger dig.
   Känner stor kärlek till dig och din situation, skickar dig varm kärlek och goda energier <3
   Kram

 6. Eva den

  Vill tacka för förtroendet till Er som skickat frågor och samtidigt passa på att önska alla kunder och ni andra som är här och hälsar på ibland en riktigt god fortsättning!
  Nytt år, nya planer, projekt och nya tankar om förändringar och beslut.
  Kom ihåg att vi alla bär på en kraft och en inre intuition som väntar på att bli hörd och lyssnad på. Det är alltid lite läskigt att välja ny väg eller att våga förändra något. Men ha tillit och ge dig själv tid och tålamod. Universum kommer att tacka dig! <3
  Massor med god kärlek och tillitsfulla energier till Dig!
  Kram
  Eva

 7. Jenny den

  Hej Eva vi pratades vid tidigare under kvällen.. Ja som har en olycklig kärlek till en man som är en stressad själ som du tipsade om hypnosterapi. Vad skulle ja skriva ver inte hur ja ska börja. Kram

  • Eva den

   Hej jenny
   Ja, jag minns din ledsamhet och din oro inför din situation. <3
   Vi får ofta händelser i våra liv som när vi ser tillbaka, lär oss mängder om oss själva om vi är mogna att ta till oss erfarenheten . Det är du. Du är mogen till att ta till dig din situation, se den utifrån dig själv och handla därefter. Du har efter våra samtal även fått tillit till processen vilket är ett jätte steg.
   Det du har berättat är att du inte är speciellt andlig av dig 🙂 men det jag känner är att du har ett enormt stort hjärta, en stor kärlek till dom omkring dig och en vilja att se och förstå. Det är att vara andlig eller spirituell 🙂 <3
   Att ta hjälp på vägen som du nu gör, är modigt och starkt av dig.
   Vi pratades vid igår igen och även om det endast passerat några dagar sedan vårat första samtal, är du mer hoppfull, gladare och mer trygg i processen. Du är stark och en fantastisk person.
   Kram
   Eva

 8. Jenny den

  Hej Eva❤️ Du har hjälpt mig så mycket på min resa.. Ja ska träffa min kärlek på söndagkväll vet inte riktigt hur ja ställer mig till allt är jätte glad men samtidigt livrädd. Har varit för mycket med allt bara. Kram Jenny

 9. Jenny den

  Hej Eva. Idag har ja min första hypnosterapi väldigt spänd inför detta. De e tyvärr inge bra mellan mig och min kille men försöker ta en dag i taget kram Jenny

 10. Eva den

  Hej Jenny
  Tack för dina brev, du gör klokt i att jobba med dig själv även om det stormar omkring dig just nu. Jag hoppas du fann små godbitar i din hypnos session igår och fick chansen att komma i kontakt med din inre person och dina inre känslor.
  Vi är alla på vår resa, även din käresta……. du har så mycket inom dig av kärlek och omtanke, och jag tror att det är viktigt att du får möjlighet till att se och känna dina styrkor och följa din inre intuition
  Finna en balans inom dig även när det stormar <3

 11. jenny den

  Tack för att du lyssnar<3 ja vet inte riktigt vilket ben ja ska stå på men allt blir till de bästa Kram

 12. Eva den

  Hej Jenny
  Vi finns här när du behöver. Du är inte ensam <3
  Kram

 13. Eva den

  Vill skriva några rader till Er kära kunder,
  det har varit tekniska problem med min telefon och cyber space, vilket har resulterat i att många som ringt inte kommit fram eller det har gått fram signaler utan att jag svarar.
  Jag vill bara meddela att vi jobbar hårt med att få det att fungera! och att det är tekniska saker som vi inte riktigt har makten över, eller riktigt förstår.
  Ge inte upp, prova igen!
  Idag tror jag att vi hittade det eventuella problemet, och att i framtiden ska det fungera. Men som sagt, ibland får vi prövningar som testar både vårat tålamod och vår ihållighet.
  Hoppas vi hörs snart igen <3
  Kramar
  Eva

 14. Margareta den

  Hej det känns som Om jag står inför förändring! Men allt är många frågetecken. Jag önskar bara att det ska allt bli bättre , önskar få lite vägledning och råd. ..

  • Vivi den

   Tyvärr så ger vi inte vägledning i loggen. Kram vivi

 15. Karin den

  Undrar hur min mamma har det , vad hon gör?

  • Vivi den

   Vi tar tyvärr inga konsultationer i loggen. kram vivi

 16. heidi den

  Hej Eva! Tack för samtalet ang arg gubbe. Tyvärr så bröts vårat samtal men jag gör som du sa. Kram Heidi

  • Eva den

   Heidi, du är en klok kvinna <3 som bara behövde få bekräftelse att det du känner och tror är rätt väg <3
   Kram

 17. Jenny den

  Hej Eva ❤️ ja ville bara berätta att ja köpt mig en taorokortlek som ja öppnat nya möjligheter med. Hypnosen har gått väldigt bra och allt blir till de bästa tillslut❤️ kram Jenny

  • Eva den

   Jenny!!!!! oh, du är så härlig!! Underbart, börja söka dig inåt och även ”utåt” med tanke på alla energier som finns omkring oss och inom oss, och som vi alla kan ta hjälp av <3
   Stor Kram

 18. Annica den

  Har så svårt att komma vidare pga min son som i snart två år tagit helt avstånd från mig 🙁 Vet inte vad som hänt och det är jobbig.. Skickar nu och då sms att jag saknar honom och att han ska veta att jag varje dag tänker på honom och älskar honom. Men jag får aldrig svar. Sorgsen och misslyckad känner jag mig varje minut.

  • Eva den

   Hej Annica
   Du är välkommen att ring någon av oss här på linjen <3
   Tar ej vägledning via mail
   Kram och Välkommen

 19. Jennie den

  Hej Eva! Vårt samtal bröts ikväll men vi hann ju samtala rätt länge ändå ❤️ Fick inte tackat dig så gör det nu. Tack för din vägledning kring min inneboende (rebellisk tonåring)

 20. Jenny den

  Hej Eva jag har precis varit med om en av dom häftigaste upplevelserna någonsin

 21. Eva den

  Hej Jenny!!
  Tack själv <3 för visat förtroende 🙂
  Sista meddelandet gör mig otroligt nyfiken och samtidigt glad, för jag får en känsla av att det är en aha-upplevelse, vilket alltid är en härligt <3
  Kram <3

  • Jenny den

   Ja när jag gick å la mig i tisdagskväll låg ja länge å så frågade ja om ja kunde få veta min skyddsängel/guides namn å dagen efter fick ja upp namnet muriel i huvudet. Ja e född 21 juni och älskar djur och natur de har ja alltid gjort och ja e en extrem känslomänniska.. Muriel visar sig vara en ängel som står för känslor, djur , natur och naturväsen och hon styr junimånad med början av 21 juni❤️

 22. Johanna den

  Hej Eva!
  Tack för ett härligt samtal på annandag påsk. Det gav både insikt och tröst, din beskrivning på olika personligheter var klockren ;)!
  Ska fortsätta vara den jag är och tillåta mig att vara passionerad, jag lovar.
  Varma kramar ❤️

  • Eva den

   Hej Johanna
   Härligt! Blir glad av dina rader <3

   Kram

 23. Anneli den

  Hej Eva! Vill tacka dej för ett fint samtal igår. Du gav mej energi att vårda mitt inre…att jobba med min egen själ och mina egna känslor. Jag kanske vågar tro på mej själv en dag…och då tar jag steget ut i friheten. Massor med kramar till dej från Sjuksköterskan <3

  • Eva den

   Hej Anneli
   Ja, det var verkligen ett fint samtal från en fin själ <3
   Vårda och låt det som finns inom dig få näring till att våga, processen är redan igång <3
   Kram
   Eva

 24. maria den

  försöker att nå dig för skype hypnos , min skype adress är mariawickert3

  mvh maria

 25. Vivianne den

  Hej Eva =)
  Tack för att du gav mig nytt hopp om att fortsätta att prata med andevärlden <3
  Så fantastiskt att man har svårt att tro att det skulle vara sant ibland =)
  Är så tacksam för din hjälp och vägledning i de här =)
  Mvh Vivi

  • Eva den

   Kära Vivi, ibland tappar vi stigen vi vandrar på. Du har så mycket gott att ge och ta del av. Fortsätt! ❤️

 26. Ove den

  Hej Eva
  Sista jag pratade med Dig nämnde du att du utför hypnos på distans. Försökte hitta din email eller blogg. Kan du maila mig så jag vet hur vi gör för att genomföra det.
  Tack / bästa hälsning Ove

 27. Ann-Christin den

  Undrar varför olika medier säger olika svar….
  Ett medie sa att man kan inte se tiden i tarotkorten….men när jag pratade med dig så sa du tiden….
  Man blir ju helt förvirrad….vet inte vem man ska tro på…

  • Vivi den

   Alla har helt enkelt olika kunskaper. Själv spår jag alltid i tid. kram vivi

 28. Ingela den

  Hur ser de ut med arbete, kärlek å familjeliv för mej 2017?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 29. marita den

  hej en tanke efter min pappasdöd Har jag sett honom två tre gånger jag har sett två ängllar imitt sovrum Jag tror jag blivit synsk allt jag säger blir sant Hur har det börjat så Var min pappa synk Kan jag ta redapå det av ett medium Kommerjag träffany kärlek hej från marita kan med prata med djur läsa av människor

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 30. Ewa den

  Hej Eva! Tack ett skönt och avslappnande samtal igår som bl a handlade om min oro i stort men som just ni handlar pm ekonomi. Jag haft dig i tankarna sedan vi talades vid. Har oxå sovit rätt ok i natt😊 Jag undrar om du göt horoskop 😏 Skulle i så fall vilja ha ett sådant. Tacksam för svar kram

  • Eva den

   Hej Ewa
   Skönt att du känner dig lite lugnare.
   Jag gör inte horoskop, men följ gärna Vivis månads horoskop på Tarotguidernas hemsida.
   Varm Kram
   Eva

 31. Lina den

  Hej Eva,
  Tack för ett fint samtal för en stund sedan. I sorgen och stressen kändes det som ett lugn kom över mig i samtalet. Nu känns det som att jag har sprungit ett maratonlopp…. kanske är det en vanlig känsla?
  Tack för att du tog dig tiden!

  • Eva den

   Hej Lina
   Känslan av maratonlopp är så vanligt när vi gått omkring med mycket spänningar och oro. Så känslan är ett tecken på att du släppt på spänningar och slappnat av lite.
   Varm Kram
   Eva

 32. Maja den

  Är han trogen?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

  • C den

   Är det något jag har lärt mig av livet är om man frågar sig själv den frågan är det 90 procent din magkänsla som försöker säga någonting! Kram!

 33. Annica den

  Hej!
  Jag trivs inte alls där jag jobbar. När ser du att jag finner nytt jobb. Söker jobb nu.

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 34. Sara den

  Hej! Går det på något sätt att ringa tarotlinjen från utlandet? Skulle så hemskt gärna vilja prata med dig, Eva. ❤

  • Vivi den

   Tyvärr inte. kram vivi

 35. Agneta den

  Tack för gårdagens samtal. Det var så hjälpsamt och jag mår mycket bättre.
  Tack!!

  • Eva den

   Så skönt Agneta. ❤
   Varm Kram till dig ❤
   /Eva

 36. anne westheim den

  Tack för ett trevligt samtal.
  önskar deg alt gott.

  mvh Anne

  • Eva den

   Åh, tack Anne ❤️
   Varm Kram till dig Anne ❤️
   /Eva

 37. Fröken Falk den

  Så vilsen o ledsen. Jag behöver ro o tålamod … men hur?

  • Eva den

   Hej Fröken Falk
   Vilsen och ledsen, ro och tålamod…..
   Något vi alla kan känna från och till. Kom ihåg att detta är inte negativt utan något bra, det är vår kropp och själ som säger något, ger dig meddelanden.
   Orsaken eller orsakerna kan vara yttre situationer eller inre växande.
   Ta tiden till att vara mer mindfull och försök att hitta tid till meditation.
   Sök inte svar utan mer vänta på att dom kommer till dig. Men för att du ska höra dom behöver du stilla dina tankar och funderingar, bli mer öppen för att ta emot.
   Många gånger kommer dessa känslor du beskriver när vi går emot vår inre person den vi är innerst inne. När vi inte följer flödet av det vi mår gott av.
   Ta tid till att vara i naturen, försök att stänga av alla tankar en stund lite då och då. Gör mer av det som ger dig tillfredställelse.
   Hoppas mina tips ger dig några idéer och lycka till ❤️
   Kram
   Eva

 38. Karin Engström den

  Känns som jag har nån med mig ibland. Vem kan det vara

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 39. My den

  Jag upplever mig själv som en känsloperson, men lyckas oftast falla för och lägga energi på män som blir elaka till sist.. Hur kommer det sig? Försöker bryta gamla mönster och strävar efter att bli en bättre människa.. Vill känna lugnet och tryggheten. Mvh My

 40. Eva den

  Hej My
  Att vara högkänslig och empatisk ställer till det för många. Du är på rätt väg, du har börjat se ett mönster.
  Det viktiga här är att du lär dig så mycket du kan om dig själv, din personlighet och hur du fungerar. Även lära dig att se och känna av tecken på en partner, vän, arbetskamrat som inte är god för dig.
  Det finns inte så mycket på svenska om det här du beskriver, men på engelska. Börja med att läsa om din personlighets typ så du lättare kan förstå och få en bild över vad som händer.
  Lämnar två namn på kvinnor som har mycket intressant forskning och läsning i bokform
  Dr Christiane Northrup M.D. Bok jag rekommenderar Dodging energy vampires
  http://www.drnorthrup.com
  Forskare och författare Sandra L. Brown
  http://www.saferelationshipmagazine.com
  Hoppas du finner något du gillar.
  Kom ihåg, du är värdefull och fantastisk. Behåll din känslighet o kärlek och låt den få en plats inom dig där du känner kärlek och stolthet över den.
  Kram
  Eva

 41. Katharina Björk den

  Hej Eva!
  Tusen tack för konsultationen igår eftermiddag
  Det blev en öppning och kontakt med mitt hjärta♡
  Kram Katharina

  • Eva den

   Härligt ❤️
   Kram ❤️🙏

 42. My den

  Hej!
  Jag undrar om min pappa försöker få kontakt med mig? Vad vill han säga? Jag saknar han sååå varje dag!

  • Vivi den

   Tyvärr så ger vi inte konsultation i loggen. kram vivi

Lämna en tanke