Grete 25#

Tarot, Andekontakt, Pendel, Medial coaching, Reiki healing, Chakrabalansering.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Grete


♦ Jag är duktig på att spå i tid.

♦ Ibland får vi med oss en länk från andevärlden under samtalet och då lämnar jag deras budskap till dig.

♦ Be mig gärna skicka healing eller Chackra balansering under samtalet.

 Jag är:
CLAIRVOYANCE som betyder ’att se klart, vilket innebär att jag ser en mental/inre bild som jag får från andevärlden. Ibland visas det för mig som en film för mitt inre öga’.
CLAIRAUDIENCE som betyder ’att höra klart, jag hör en röst tala inom mig eller jag får ord eller meningar till mig som en tanke’.
CLAIRSENTIENCE betyder att jag känner klart och med hjälp av mina känslominnen kan andevärlden kommunicera via mig. Ibland kan jag känna, hur personen som kommer var, när den levde.

♦ Jag ger dig snabba svar på dina frågor och ett tips innan du ringer till mig – skriv gärna ner dina frågor på ett papper. Ha gärna papper och penna redo, så att du kan notera vad jag säger till dig.

Arbetstider

Se under fliken schema

Grete

Diplomerade/certifierade utbildningar

Medium och medial utveckling – Vivi Linde
Reiki Healing I, II, III
Medium grundkurs – Pehr Trollsveden

Övriga utbildningar

Flera mediala utvecklingskurser och andlig healing för bl.a. Irish Hall.
Tarotkurs – Iris Hall
Tarotkurs – Vivi Linde

Egna studier

Jag har en pågående livslång medial studie. Dessutom läser jag allt som jag kan komma över om parapsykologi, spiritism, oförklarliga fenomen, astronomi, vetenskap, historia.

Presentation

Sedan tidig barndom har jag känt av att det finns ’någonting annat’ runt omkring oss än det som kan ses med blotta ögat. Jag har alltid varit synsk, drömt sanndrömmar, haft dejá-vu…. Ja listan kan göras lång. Som ung kunde jag t.ex. inte förstå varför jag kunde känna att det ’strålade ut energi’ från mina händer, men i dag vet jag, att jag är en healer. Detta har alltid varit en hel naturlig del av mig.
Du är välkommen att ringa till mig, inga frågor är främmande för mig. De frågor som är viktiga för DIG, de ska jag försöka finna svar på. Ekonomi, kärlek, jobb m.m
Ibland får vi med oss en länk/en person från andevärlden under samtalet. I så fall kan jag (om du vill) försöka beskriva denna för dig, och om du kan känna igen den, så försöker jag få fram ett budskap till dig därifrån.
I mitt arbete här på linjen så använder jag mig bl.a. av följande egenskaper:
• CLAIRVOYANCE som betyder ’att se klart, vilket innebär att jag ser en mental/inre bild som jag får från andevärlden. Ibland visas det för mig som en film för mitt inre öga’.
• CLAIRAUDIENCE som betyder ’att höra klart, jag hör en röst tala inom mig eller jag får ord eller meningar till mig som en tanke’.
• CLAIRSENTIENCE betyder att jag känner klart och med hjälp av mina känslominnen kan andevärlden kommunicera via mig. Ibland kan jag känna, hur personen som kommer var, när den levde.
Jag ger dig snabba svar på dina frågor och ett tips innan du ringer till mig – skriv gärna ner dina frågor på ett papper. Ha gärna papper och penna redo, så att du kan notera vad jag säger till dig. Be mig gärna skicka healing under samtalet eller be om Chackra balansering.

Övrigt

Sedan flera år tillbaka har jag givit konsultationer, seanser och healing. Genom kurser och mediala utvecklingscirklar hjälper och coacher jag människor i andlig utveckling. Jag är medlem i Förenade Reiki förbundet i Sverige.

Flertalet fler spåkort: Wisdom Avalon Oracle Cards, The Romance Angels, Russian Tarot of St.Petersburg, Magical Messages from the Fairies, Gudinnornas Vägledning, LENORMAND Oracle Cards

51 kommentarer

  • Jag ser förändringar runt dig. Du befinner dig i en period av ditt liv, där det kan ske förändringar i relationer, familj och olika projekt. Det finns positiva energier runt dig, lyssna till dina innersta tanker, din egen intuition när du nu planerar för din framtid. Tänk på att gamla sämre energier ibland kan komma upp till ytan innan det nya träder i kraft fullt ut. Alltså för att kunna nå framtida mål så måste du kunna se tillbaka och försöka lära dig av det som har varit. Tro på dig själv och din egen kraft, och du ska se att du kommer att nå dina mål. Med andra ord: du befinner dig i en tid av förändring, vägen som ligger framför dig den är ljus och rak. Men jag ser ett eller två hinder som du först ska förbi. Du kommer att klara av detta.

  • Korten talar om att det är dags för dig att vara ärlig mot dig själv. Du måste försöka vara lyhörd för de signaler som du får till dig. Alltså känner du själv att ditt företag och/eller arbete påverkar din depression, då är det kanske dags att göra förändringar. Om du befinner dig i en djup depression, så kan det vara svårt för dig att överskåda allting, så tveka inte att be om hjälp ifrån andra både när det gäller praktiska saker och även rådgivning.

  • Jag får en känsla av att du har stagnerat någonstans, eller att du har slutat se dina möjligheter. Korten talar om att genom hårt arbete så kan man nå sina mål. Det är viktigt att ha en solid grund att stå på. Så hur går det med din butik och ditt arbete? Vilka förändringar kan du göra? Det är dags att se över vad som behöver göras. Förlora inte fokus från dina ursprungliga planer, det är inte dags att ge upp. Utan det är dags att komma till insikt om vad som behöver göras för att förbättra allting. Så kavla upp ärmarna och ta nya friska tag. Tänk också på din fysiska hälsa och välmående. På något sätt så hänger det ihop med hur du själv ser på ditt arbete. Lycka till!

 1. Jag står vid en skiljeväg just nu och undrar vad ska jag hålla utkik efter/satsa på när det gäller arbete och karriär?

  • Det är viktigt att du är ärlig mot dig själv. Fråga dig själv: – Vad är det JAG vill? – Vilka hinder har jag upplevt tidigare i mitt liv? Det är viktigt att du har en inre balans/ro innan du bestämmer dig för att satsa på någonting. Korten talar om att meditation vore bra för dig. Först när du hittar denna inre balans/ro, först då kan du förstå vad det är som du ska satsa på i framtiden. Men jag tycker att jag ser saker som medialitet, internet, datorer. Men det känns som att det är för tidigt att sia om exakt vad du ska jobba med, eftersom din egen personliga utveckling är viktigare just nu.

  • Under året som kommer så ser det ut som att det kan öppnas nya möjligheter för dig. Möjligtvis av ett slag som du tidigare inte har vågat drömma om. Du kan uppleva mer frihet och positiva förändringar i ditt liv. Det kan finnas möjlighet för resor. Om du tidigare har känt att du har haft en stark intuition, så kan den nu komma att förstärkas på ett markant sätt. Året som kommer handlar också om att du – om du vill – kan få fler sociala kontakter. Så om du är lyhörd och öppen i ditt sinne för det som kommer i din väg under året, så finns det alla möjligheter för att du kan nå framgång.

  • Jag får in en känsla av stress runt det jobbet som du har nu. Trivs du där? Var uppmärksam på vad som sker omkring dig. Var uppmärksam på tecken och meddelanden som du kan få. Det kan dyka upp nya möjligheter för dig framöver, håll utkik efter dem. Det finns en möjlighet för att du inte stannar kvar.

 2. Vad ser du om jobb? Får jag nytt jobb efter sista mars när anställningen löper ut.. Alltså ser du något nytt?

  • Korten säger att det alltid kommer någonting nytt, och att du inte ska bekymra dig. Allting löser sig. Det ser ut som nya möjligheter som kommer – antingen i form av jobb eller i form av studier. Ser nya möjligheter mars-april. Så du kommer inte att bli sysslolös.

 3. Känner oro över om något är fel i bukregionen, det är en känsla jag har.
  Därför har jag nyligen varit på gynekologisk kontroll, det var ok. Tarm fungerar normalt.
  Går det att få någon information?

  • Det är bra att du har varit hos gynekologen, så du kan utesluta någon gynekologisk sjukdom. Du borde kanske också låta en läkare undersöka magen. Min känsla när jag tittar på dig, det är att du eventuellt kan ha lite stressmage. Så försök tänk efter hur du lever, stressar du mycket? Har du skuldkänslor över någonting? Och likaså se över vad du äter, är du känslig mot någonting? Gluten? Mjölk? Hur mår du i resten av kroppen? Och hur är din hållning? Har du ryggproblem t.ex.? Du kan prova uteslutningsmetoden och utesluta ett födoämna åt gången under ca 1 vecka, sen börjar du äta det igen. Då brukar man känna om man mår sämre. Viktig information för en läkare t.ex. Om problemet fortsätter så är du välkommen att kontakta mig på Tarotguidernas telefonlinje, så ska jag se om jag kan hjälpa dig.

 4. Härmed tackar jag för förtroendet som jag har fått ifrån er alla under 2014. Alla ni som ringde – och skrev. Hoppas ni alla får ett fint nytt år 2015. Jag kommer att jobba som vanligt under året och ni är alltid välkomna att ringa mig, när ni känner att ni behöver vägledning.
  (OBS! Julerbjudandet med gratis svar gäller inte längre).
  Varma hälsningar / Grete

 5. Tack för samtalet igår kväll, hoppas du kommer ihåg, vi pratade om relationer, jobb och du fick kontakt med min mamma och en man som visade händerna.. vet inte vad som hände men har mått jätte bra idag och haft en energi som jag inte känt på mycket länge, hoppas att det håller i sig, tack för allt! Kram

  • Hej Iza! Visst kommer jag ihåg dig och vårt samtal. Det är alltid en ära att få lov att förmedla kontakten från andevärlden. Och det är inte ovanligt att man uppfylls av energi efteråt och kan känna lite ’lyckorus’. Kärleken och energin från andevärlden är otroligt stark och jag är verkligen glad för din skull att du fick uppleva detta. Tack för ditt förtroende <3 Kram / Grete

 6. Funderar på hur jag kan lära mig lyssna mera? Ställer frågor men tycker mig inte få några svar. Hur gör jag? Med tacksamhet //Eva

 7. Camilla Josefsson on

  Jag satt en kväll och velade fram och tebax, hade jag råd just denna kväll att ringa tarotguiden, men känslan att ringa var stark, och sen att välja vem av alla som jobbar den stunden. Jag gick på magkänslan där med, och det blev GRETE!
  Och det kan jag lova er, jag har inte ångrat det för en sekund ens. Inte heller om de var rätt att ringa då jag hade knapert denna månad, för det var RÄTT.
  Vi ”pratade” och de var otroligt hur det stämde, Med mina söner också och deras situation med skola osv. Sen plötsligt talar hon om min älskade hunds problem, och det om något hade hon inte kunnat veta alls, ni som tvekar. Finns ingen möjlighet. Och där fick jag saker bekräftat men även från min hund själv så att säga. o de var så otroligt mycket värd, Så jag råder er de varmaste att testa Grete, hon gav mig otroligt mycket info, o glädje. Jag fick energi och glädje efter vårt samtal, en underbar känsla.
  Så jag ångrar aldrig att jag lyfte telefonen till tarotguiderna och valde Grete, de var de bästa jag gjort.
  Tack grete för allt, du är en ängel
  Kram
  Camilla Josefsson

  • Hej Camilla 🙂 Tack för de fina orden, de värmer otroligt mycket, blir faktiskt riktigt rörd <3 Tacksam att jag fick vägleda just dig <3 Skickar ljus och kärlek till dig. Kram / Grete

 8. Hej Grete !
  Tusen TACK för healing och helt fantastiskt fin vägledning. Mina samtal med dig har hjälpt mig enormt i mitt sorgearbete, när min mamma nu farit hem till änglarna. Du har gett mig helt klockrena budskap från flera nära och kära och de har varit så detaljerade så det finns ingen som helst tvekan att det verkligen ÄR dem, som vill lämna en hälsning, vilket jag är såå tacksam och glad för.
  Du och dina kollegor på Tarotguiderna är värda ett stort fång med vackra, röda rosor för all tröst, vänlighet och kloka ord som ni förmedlar.
  Hjärtekramar från Marianne????❤️

  • Hej Marianne 🙂 Tusen tack för att du tog dig tid att skriva här, jag ska förmedla vidare också till mina kollegor här på Tarotguiderna 🙂 Jag vet att du har ringt mig flera gånger och jag är väldigt tacksam för att jag fick vägleda dig. Minns så väl våra samtal och kontakten som vi fick med dina anhöriga. Jag blev väldigt rörd när vi pratades vid och blir även det i skrivandes stund. Jag har tänt ljus för dem efter samtalet som jag lovade. Ta väl hand om dig tills vi hörs igen. Varma hälsningar, ljus o kärlek / Grete <3

 9. Fick av min mor en pendel, då jag hade en depression. Jag har fått svar på en massa frågor. Ska jag tro på svaren jag får? Min kärlek ska komma tillbaka….men är det bara jag som hoppas och därför får jag svaren…

  • Hej Susanne 🙂 Man måste lära sig att använda sin pendel på rätt sätt. Jag föreslår att du börjar med att ställa frågor till din pendel, t.ex. är det måndag i dag eller någon enkel fråga. Lägg då märke till åt vilket pendeln snurrar, bestäm dig för åt vilket håll din pendel ska snurra för ett JA och ett NEJ svar och för POSITIVT och NEGATIVT. Sen kan du försöka att rita en pendelkarta, som kan hjälpa dig att få svar i antal procent eller på annat sätt. Du kan säkert läsa lite om detta på nätet, men annars kan jag rekommendera en bok från Pehr Trollsveden ’Lilla Pendelboken’. Där kan du hitta lite tips. Du får pröva dig fram med lite olika teknik, och efter ett tag så kan du lära dig att lita på svaren från din pendel. Lycka till!

 10. Jag är kär i en väldigt mycket yngre kille, skickade ett sms där jag berättade om mina känslor och jag skulle vilja veta hur han tänker. Jag kände så starkt att det var nåt speciellt mellan oss men nu tar han distans. Ska jag ge upp? Jag är rädd att fredag är sista gången vi träffas.

 11. Hej!
  Sorgen efter en man sliter mig itu. Jag var hemligt förälskad i honom kände han likadant?
  Kommer jag någonsin att få träffa honom igen. Vet inte om jag tror på ett liv efter detta.. Jag hade räknat in honom i min framtid så nu känns mitt liv meningslöst och dött. Denna känsla av meningsköshet har intagit min själ då jag tror att jag aldrig kommer att få känna mig kär och förälskad igen. Kärlek från mina barn finns!! Men det är inte samma sak som att känna kärleken till en man.. Har inte lätt att bli kär, det var över 25år sedan sist. Sedan kom Peter in i mitt liv och nu är han borta.. vet inte vart jag vill komma med allt detta. Känner mig bara orättvist behandlad av livet..

   • Tack för svar och kram! Känner väl att jag har varit lite väl utelämnande och gnällig i ”skicka din tanke”. Men eftersom ni verkar seriösa har jag nu lite frågor!
    Vad innebär sia egentligen? Handlar det om framtiden eller kontakt med andevärlden? En peron som lägger tarot siar den? Vad är skillnaden? Som i mitt fall, vem borde jag prata med? En som lägger tarot eller någon som pratar med döda?
    Vänliga hälsningar Tinna
    Vänliga hälsningar

    • Hej Tinna 🙂 Jag förstår att du kan undra över vad som är skillnaden. En person som lägger tarot är en person som siar/spår/ser med hjälp av tarot-kort. Ibland kan man få fram budskap eller information utan kort eller med hjälp av olika sorts kort. Jag brukar säga att precis som en snickare behöver hammare som sitt verktyg, så är korten en sorts verktyg för mig. Med hjälp av korten kan man göra olika läggningar och lägga på tid, beroende på vilka frågor som man får. Man kan gå in och titta på saker som har varit tidigare och sådant som finns omkring en person i nuet, för att kunna få en överblick över personens liv. Så tarotkort och övriga kort kan vara en stor hjälp i arbetet när man siar/spår. En person som arbetar som medium försöker förmedla budskap från Andevärlden, dvs försöker få kontakt med personer som har gått bort och som vill komma för att lämna budskap till personer som fortfarande är i livet. Jag tror att vi som jobbar med tarot och som medium ibland kan välja att jobba på lite olika sätt. På Tarotguiderna är vi många som jobbar och alla är väldigt duktiga, så jag tror att oavsett vem du väljer här, så kan du få bra budskap och svar på dina frågor. Ibland kan man fastna mer för någon speciell person, så lyssna gärna på våra inspelade presentationer och välj någon som du tycker passar dig. Varma hälsningar / Grete

 12. Hej fina du/ ni. Mitt inre är i kaos och jag vet inte vilken väg jag ska gå. Känner mig ledsen och nedstämd hela tiden. Saknaden efter pappa är också enorm och jag undrat var han är nu. Kram Johanna

 13. Brittlouise herzog on

  Kära Greta
  Idag när jag prata med dig og var ledsen og kände mig väldigt nere.
  Blev glad när du fick kontakt med min man og han sa att nu var det dax för mig att ta mig i kragen og att han tyckte att jag skulle se till att komma ut och han visa svanen för dig.
  När jag körde ner till vattnet og gick en tur så var det första jag såg nästan 2 vita svanar. Du sa att det är något andligt med svanen .
  Vill du berätta närmre om det ?
  Kram o tack för att du finns hälsningar Brittlouise

  • Hej Brittlouise!
   Vad glad jag blir att du skriver till mig här <3 Jag minns så väl våra samtal och kontakten med din underbare man, full av humor och mycket känslor <3 Och ja, jag minns att han visade en svan och sa att du behövde komma ut! Och så såg du 2 vita svanar – känns så himla fint 🙂 Det står skrivet mycket om svanens betydelse. Men framförallt står svanen för transformation. Och det var ju lite av budskapet från din man 'att ta dig i kragen'. Ett budskap till dig ifrån mina orakelkort Svanen är detta: "Svanen påminner dig om att du ska försöka se med ditt hjärta och lyssna med din själ… och då kan hela världen förändras på ett magiskt sätt! " Svanen kommer också med ett budskap om healing till din själ. Men svanen representerar också kärleksparet och enligt sägen överger en svan aldrig sin partner. Hoppas du fick svar på din fråga! Varma kramar härifrån <3 / Grete

 14. Hej Grethe vill berätta för dig dom gånger vi talat med varandra o min kära man har kommit o lämnat budskap så har han varit väldigt envis med badrummet som är relativt ny renoverat o sagt att där är något som är fel det visar sig att det var inte brunnen men där i mot fläkten som var installerad som man inte kunde ha till det system på ventilation som mitt hus har.
  Kram ha det gott Brittlouise

  • Hej BrittLouise 🙂
   Tack för att du skriver och berättar – och se där fick vi svar på det där med badrummet, eller hur? Och han har ju varit lite enveten med att påpeka att det var ’nåt’. Som medium upplever jag ofta att ett budskap upprepas tills man verkligen har förstått det, och det är lite det som hände här. Hoppas du får ordning på allting nu! Varma kramar <3 / Grete

 15. Hej Grethe
  Vill höra med dig om vad du tror jag upplevde i går kväll när jag gått i säng.
  Lampan var tänd og ligger o läser när det är tid för att släcka råkar jag titta upp i taket så ser jag ett ljus som rör på sig
  Og ett ansikte visar sig i ljuset känner inte igen det men vet o kan se att det tillhör en man han har långt hår.Blev inte rädd.
  Kram Brittlouise

  • Hej BrittLouise 🙂 Tack för att du skriver här, jag har dock inte svarat eftersom vi har pratat i telefon med varandra flera gånger efter denna händelse. Så spännande att du fick uppleva detta 🙂 Och jag är väldigt tacksam att jag har fått vägleda dig så många gånger, hoppas du ringer igen 🙂
   Kram <3 / Grete

 16. Marika Gustafsson on

  Hej Grete
  Sitter och tänker på det du sa till mig för en stund sedan och känner mig hoppfull inför framtiden, ibland behöver man lite vägledning och jag är glad att just du visade lite hur jag ska tackla mina funderingar.
  Ha en fantastisk dag
  Kram Marika

 17. Hej Marika 🙂 Tack för att du skriver, Jag minns så väl vårt samtal och jag är tacksam att jag fick vägleda dig.
  Kram <3 / Grete

 18. Hej Grete läste ditt inlägg som du skrev för länge sen om ärkeängeln Chamuel, hur tar jag kontakt med den och vad behöver jag säga till den, berätta hur jag gör så att inget blir fel 🙂 Det är så att min mobil är borta och är det så att Chamuel kan hitta den så är jag beredd på att göra precis allt för att ta tillvara på den hjälpen

  • Hej Marcus 🙂 Tack för att du skriver här! Tråkigt att din mobil är borta. När det gäller att ta kontakt med änglar så vill det till att du är tillräckligt öppen för kontakt. Du kan t.ex. under en meditation be om kontakt eller be om hjälp att hitta t.ex. ett föremål, be om hjälp och upplysning i vissa saker. Försök att vara lyhörd för vilken information som du kan få till dig. Skriv gärna ner efteråt vilka tankar du fick till dig. Se om det kan vara till hjälp. När det gäller kontakt med änglar så gäller det att vara ödmjuk och ha tålamod. Det finns en del att läsa angående ärkeänglar om du är intresserad, både böcker och via nätet. Jag vet inte hur länge din mobil har varit borta, men förstår att det kan kännas jobbigt och hoppas att du kan hitta den igen. Varma hälsningar / Grete

 19. Hej Grete! Vi pratade igår en stund. Tack för tiden och svaren jag fick. Det hjälpte mig att se mer klart. Och tänka till.

  jag har valt att behålla . ❤️

  Stor kram. / Michelle

  • Hej Michelle 🙂 Tack för förtroendet att jag fick vägleda dig. Önskar dig all lycka till i fortsättningen… med ditt liv… och allt <3 Varma hälsningar / Grete

 20. Hej Grete.
  haft några jobbiga år bakom mig och det är fortfarande kämpigt. haft en stor tillit till att dom på andra sidan är med mig och visar mig vart jag ska gå men senaste har jag tappat den lite. Känner mig så ensam och för första gången på länge längtar jag efter kärlek, kommer jag få uppleva den igen gnagger inom mig mycket just nu. Träffar A lite men blir tokig på vad han tycker och tänker om mig. Vill bara få ett litet ljus i livet, tycker inte jag är värd allt tungt hela tiden. vill ha energi och inte bara känna mig trött.
  KRAM

  • Hej Linda 🙂 Förstår att du har haft det jobbigt och att du kan känna dig trött. Men allting tar sin tid, man behöver tid för att läka både kropp och sinne. Tyvärr får vi inte spå här på denna sida, men du är välkommen att ringa mig eller mina kollegor här på Tarotguiderna för medial vägledning. Vi har även ett sms-nummer där man kan ringa till och då väljer du en specifik agent, som då sedan loggar in så du kan bli kopplad direkt till den personen. Ta hand om dig och försök njut av sommaren som är nu. Varma kramar <3 Grete

Lämna en tanke