Gröna Häxan 137#

 

 

Spår i orakelkort och vanliga spelkort, pratar med växter och devor, kanaliserar änglar, nära och kära även guider, arbetar med pendel.


 

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Gröna-Häxan


♦ Jag har varit medial i hela mitt liv och har stor kunskap inom healingens kraft. Jag tar även emot engelsk talande kunder.

♦ Jag är engagerad i dina frågor och att få förmedla mina gåvor till dig och få sprida glädje och kärlek. 

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Samtalsterapeut- South Western College of Herbal Medicine

Sorge och anhörigterapeut- South Western College of Herbal Medicine

Rongoa Maori- Lotus Holistic Centre

Bard- Grove of Dana

Ovate- Grove of Dana

Övriga utbildningar

Går sista delen av min Druid utbildning och kommer förhoppnings att bli klar med den i år.

Gör sista delen av utbildningen till certifierat spiritualistiskt medium.

Egna studier

Jag har studerat största delen av mitt vuxna liv i Nya Zeeland och Storbritannien, där jag har förkovrat mig i traditionella ört och healingkunskaper. Det har gett mig en fantastisk upplevelse likväl som en kärlek för det traditionella och gamla kunskaperna.

Presentation

Mitt namn är Gröna häxan och jag har varit medial i hela mitt liv. Jag har sedan barnsben varit i kontakt med småknytt, naturväsen och växternas språk och energier. Jag är konstant i utveckling och älskar att lära mig nya saker, både genom traditionell utbildning, men framförallt genom möten med människor och andligaväsen. Jag har haft en önskan sedan jag var liten att få förmedla mina gåvor till andra och få sprida glädje och kärlek. Att få sprida en förståelse för andevärlden och våra naturväsen ligger mig otroligt varmt om hjärtat.

Övrigt

Jag tar även emot engelsk talande kunder.

2 kommentarer

  1. Hej! Mitt namn är Avin , jag är 38 år gammal kvinna. Jag har väldigt konstigt liv , jag har otur i att få jobba och kärleken. Det känns att mitt liv har stannat i en situation det går aldrig vidare till något nytt. Jag har en känsla att någon har gjort svarta magi på mig. Jag skulle vilja komma i kontakt med dig. Tack

Lämna en tanke