Isa-Bel 22#

Häxa – Tarot, Medial intuitiv vägledning, kanaliserar Guider/ andliga vägledare. Distans healing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Isa-Bel


♦ Jag kopplar upp mig till källan som vi alla har tillgång till, därför vägleder mina och dina guider mig till vad just Du behöver utifrån din förmåga, vilja, mål och förutsättningar i livet just nu.

♦ Om jag ska nämna någon tendens så verkar jag tona in på dem tyngre och omedvetna känslomässiga aspekterna i människors liv. För mig är det en stor ära när det händer och det är med djup vördnad och förståelse som jag villigt står till tjänst.

Arbetstider

Se under fliken schema

Isa-Bel 22#

Diplomerade/certifierade utbildningar

Reiki I och II. – Inner Source Michael Dinuri
Djurkommunikation, – Samantha Khury
Medial vägledning – Iris Hall

Kurs i Mediumutveckling 2002 – Anders Åkesson
Diplomerad Kanaliserings kurs – Vivi Linde
Diplomerad Tarot kurs – Vivi Linde
Diplomerad Medium och medial utveckling – Vivi Linde
Diplomerad Häx & Magi – Vivi Linde

Övriga utbildningar

Egna studier

Jag har läst och läser mycket om andlighet i alla dess former, allt är intressant och jag är omättlig. Kort lägger jag ofta på mig själv både vanliga och Tarot. Jag har även skapat egna verktyg som passar mig.

Presentation

Jag är en sökare som har världen – Universum som sitt hem. Jag är som en evigt vandrande Narr, kort nummer 0 i den stora Arcanan. Ett maskrosbarn som alltid förundras över hur fantastiskt stark människan är. Jag har haft förmånen att få prova på många saker i livet vilket gett mig en empatisk och praktisk förmåga att kunna relatera till andra och se saker från deras perspektiv. Andlighet i all ära men vi lever trots allt ett jordligt liv som ibland kräver struktur och verklighetsförankring så det optimala är en balans. Jag tror att en del av min andlighet beror på att jag varit nära döden så tidigt och flera gånger i min barndom och även senare. Kontakten med andligheten har varit en del av min vardag utan att jag vetat om det. Jag trodde att alla kände, hörde och såg samma. Känslan av utanförskap har varit min skugga och skola. Nu solar jag mig i insikten av att det inte alls behöver vara så, att vi hela tiden skapar vår framtid som dem sanna mästare vi redan är.
Jag har gått flera kurser, seminarier, målat, gått på hypnos, regressionskurser och läst böcker men för mig väger känslan tyngst, här och nu och kemin i mötena med andra som alla är unika. Oavsett vilka verktyg jag väljer kopplar jag upp mig till samma kunskapskälla/Universum som vi alla har tillgång till och därför vägleder mina och dina guider mig olika beroende på vad just Du behöver utifrån din förmåga, vilja, mål och förutsättningar i livet nu. Om jag ska nämna någon tendens så verkar jag tona in på dem tyngre och omedvetna känslomässiga aspekterna i människors liv. För mig är det en stor ära när det händer och det är med djup vördnad och förståelse som jag villigt står till tjänst.

Övrigt

24 kommentarer

 1. Hej!

  Jag har svårt att känna tillit till min partner. Det hindrar mig från att älska djupt och innerligt. Hur ska jag gå tillväga för att finna tilliten?

 2. Finaste Isa-Bel!

  Det var en otrolig upplevelse att få prata med dig! Under drygt en halvtimme njöt jag varenda minut av allt du berättade om mig och två män i mitt liv. Du beskrev dem sååå detaljerat och så träffsäkert att jag fick gåshud. Du är mycket trevlig att prata med. Din mediala förmåga är helt enastående och unik. Vilken gåva du har! Ett stort tack. Jag återkommer definintivt till dig!
  Kramar!

  • Tack VAIVA! dina ord värmer så gott! jag är endast en kanal, ett verktyg, en budbärare åt Universum. Jag är djupt tacksam för gåvan jag fått lov att utöva och hoppas kunna hjälpa dig och alla som önskar så länge ni vill. Namaste!

  • Finaste My, en ära att få hjälpa dig om det värmer så i hjärtat att ha kunnat få bistå med lite ljus och kärlek. Önskar dig all lycka till! Var rädd om dig 🙂
   Kram

  • Lilla My, jag ser det här alldeles för sent :-(. Jag är önskar dig all lycka till och tackar för dem fina orden. Sköt om dig!
   Kram!

 3. Tack snälla Isa-Bel för vägledningen ikväll. Du satte huvudet på spiken om och om igen.
  Det känns verkligen som om du gav mig nyckeln i handen att öppna dörren för att gå raka vägen framåt i livet! TACK!

  • Tack själv Victoria! Du inspirerade mig med och din energi gick rakt igenom telefonen.
   Följer mer än gärna din utveckling. Precis som ditt namn säger är du en vinnare!
   Det är en sådan gåva att få uppleva hur en person först låter så förtvivlad i början av samtalet och sedan vänder i slutet. Den känslan är unik och en ynnest att få ta del av. Tack Victoria!
   Kram

 4. Tack snälla Isa-Bel för vägledningen häromdan. Du fick mig verkligen på gott humör och levererade den ena fullträffen efter den andra. Och jag blev så full i skratt, för det var ingen tvekan om att du såg rätt person som jag ställde frågan om, du är väldigt pricksäker i att beskriva personer. Jag är tacksam för att jag hittade dig, du är professionell, seriös och har en stark medial förmåga. Kommer ringa dig många, många gånger! Har du någon hemsida man kan nå dig på om man vill boka en längre privatsittning? Eller finns du bara hos Tarotguiderna? Stor Kram Jennie.

  • Hej Jennie och Tack för att du skriver så fint! Jag förmedlar bara det du och dina och mina guider bjuder oss på. Tarotguiderna är den enda kanal jag får ta emot er kunder som hittat mig just här. Hoppas jag kan hjälpa dig mera i framtiden med vad du än kan tänkas ha på hjärtat. sköt om dig! Kramar Isa-Bel

 5. Wow! Isa-Bel du är verkligen en gåva! Du rörde min själ med allt du berättade jag fick tårar för du såg min verkligen rakt in i själen. Samtalet med dig kändes helande och upplyftande. Jag är så tacksam! Du kanaliserade så mjukt och harmoniskt. Allt du såg stämmer till hundra. Stor tack Isa-Bel. <3

  • Hej Sylvia och tack så mycket för dem fina orden! Om du visste vad glad jag blir när jag kan stå till tjänst 🙂 Det är livet i sin allra guddomligaste form. Tack för ditt förtroende, Björnkram!

 6. Hej, hur kommer jag i kontakt med dig. Skulle vilja ställa några snabba frågor över telefonen om de går? 072-577 87 70

 7. Tack Isa-Bel för att du visade alla snubblande trådar i mitt relationsliv, vad som format det och vad jag format i min tur. Jobbet får jag ju göra själv för att komma vidare i utveckling, men det är lättare när insikter får följa med på resan. Kram!

 8. Tack Isa-Bel för pratstunden,du sa allt jag behövde veta,det var så stort för mig mitt i allt som är i mitt liv nu,jag måste ärligt säga att det är länge sen jag varit så glad som jag är idag,känner mig positiv o ler åt allt och tänker på min själsfrände❤️Kram/Jaana💕

 9. Tusen tack bästa Isabel för vägledning idag. Det gav svar på så mycket i mitt liv och hur jag kan hantera de utmaningar jag har. Du har verkligen en fantastisk förmåga att känna in och förklara i ord. Rekommenderar dig varmt och kommer absolut ringa dig igen! Kram💜

 10. Hej Isa-Bel,
  Idag den 15 maj vid 11.45-tiden ringde jag till Dig.
  Jag frågade om ett jobb jag har på G och om det var värt att åka dit på fredag då de vill träffa mig Igen. Då är det vårdtagaren med en släkting och nuvarande personal jag ska träffa.
  Sa till Dig att det känns som det här företaget det gäller har panik och det har varit otroligt många turer sedan jag var där på intervju förra veckan.
  Du sa väldigt många bra saker som är klockrena på mig som person så jag förstår hur duktig Du är.
  Jag kommer ringa Dig igen men kände att jag ville skriva det här till Dig nu då jag själv avslutade samtalet ganska fort på grund av hunden jag vaktar (berättade det för Dig också) Han fick nos på något i naturen där vi befann oss.
  Tack så länge i alla fall Isa!
  Med Vänlig hälsning Carina

 11. Ps, till den som läser ovanstående rader till Isa-Bel,
  Vill Ni vara jättegulliga att ta bort mitt efternamn i fältet från den 15 maj , 2018 04.59
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning Carina

 12. Hej,

  Tack för trevligt bemötande! Du gav ett mycket sympatiskt och empatiskt intryck.

  Tyvärr måste jag uttrycka att du inte hade förmåga att ”tona in” mig och skälen till mitt behov av vägledning. Snarare skapade samtalet ännu mer förvirring. Och min önskan om att få förmedlat hopp mynnade snarare ut i det motsatta.

  Hur kan det bli på detta vis..?

  Med stor förhoppning om svar!

  Kram

Lämna en tanke