Jemabi 76#

Tarot, Orakelkort, Andekontakt,  Medial vägledning, Kanaliserar Guider.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Jemabi


♦  Jag är duktig på att spå i tid.

♦ Min bana började med Astrologi 1982.

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Diplomerat Medium: 2-årig utbildning i Mentalt Mediumskap – MariaTherese Bohman Agerhill
Diplomerad i Medium & Medial Utvecklingskurs – Vivi Linde
Diplomerad i Kanaliseringskurs – Vivi Linde
Diplomerad i Tarot & Orakelkort –  Vivi Linde

Övriga utbildningar

Transcendental Meditation 1980
Astrologi 1982.

 

Egna studier

Presentation

Redan som barn var jag mycket reflekterande och intuitiv. Jag hade lätt för att känna in olika energier främst från människor och djur. De där konstiga sakerna som hände ibland var mest skrämmande och inget som jag talade med andra om. I vuxen ålder har jag nästan jämt förlitat mig på min intuition, vilket hjälpt mig från att hamna i svåra situationer men även kanske hämmat mig i vissa lägen.

Jag tog tag i den mediala sidan för 6 år sedan när min mamma gick bort. Några månader efter hennes bortgång hände det märkliga saker i min lägenhet. Det var mamma som var ”otålig”. Hon tyckte att jag skulle ta tag i min mediala förmåga.

Jag är ödmjuk inför mitt mediumskap och är tacksam för att kunna hjälpa människor som behöver vägledning från andevärlden. För mig är det av yttersta vikt att vara i ljuset och endast ge positiva och kärleksfulla budskap från andra sidan.

Jag kan också använda tarotkort och andra vägledningskort av olika slag. I kortläggningarna lägger jag även en stor vikt på min intuition.

Övrigt

I min ungdom var jag mycket intresserad av universum och astronomi. Astrologi har jag läst mycket om och gjort en hel del horoskop. Jag har också lärt mig Transcendental Meditation (TM).

5 kommentarer

  1. Margaretha Bergqvist-Nilsson on

    När jag fick se kortet på dig, så ”hajade” jag till…..Det var som att titta rakt på min bror 💝 och jag kände att jag måste läsa om dig! Antagligen en väldigt konstig kommentar och tanke, men då jag brukar följa det som faller mig in, så skrev jag ändå:-) Är övertygad om att du gör en jättefin insats för dina medmänniskor!! Varmaste hälsningar 💝 💝 😇😇😇😇😇

  2. Har aldrig varit inne på en sån här sida men är öppen för nya tankar.
    Vet inte om du är rätt att fråga men kommer jag komma underfund med vad jag vill snarast i mitt kärleksliv.

Lämna en tanke