Jenny Linnea 162#

Andlig vägledning med tarotkort och orakelkort

Detta kan jag även hjälpa dig med:
→ Kan skicka reiki på distans.

______________________________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: JennyLinnea

______________________________________

♦ Min andliga väg har jag gått sedan barnsben

Jag kan hjälpa dig att få ett högre och annat perspektiv på det som sker i ditt liv så att du själv kan se vad du behöver göra för att komma vidare.

♦ Jag använder mig av korten och ibland även runor för att tolka budskap.

♦ Jag hjälper dig med frågor om det som varit och det som skal komma. Jag hjälper dig att se vad som är på väg ut men också vad som är på väg in.

 

Arbetstider

Se mitt schema här!

Diplomerade/certifierade utbildningar

Grundutbildning (2 år) på psykosyntesakademin i Stockholm.

Övriga utbildningar

Grundkurs i medialitet – Academy of inner potential – Stockholm
Studerat reiki steg 1och 2 samt Tarot för Ursula Sjölund.
Nordic shamanism – Evelyn Rysdyk

Egna studier

Jag har använt mig av tarot på egen hand i ca 10 år innan jag gick en ordentlig kurs . För mig handlar allt jag gör om att återupptäcka kunskap som jag har med mig från många andra tidslinjer.  Jag studerar hela tiden genom att ta kontakt med mina egna vägledare spirituellt samt genom att läsa och gå på kurser.

Presentation

Jag tar kopplar upp mig på min kanal för att ta emot budskap som skall komma till dig. Jag använder mig av tarotkort och orakelkort och jag gör både traditionella läggningar ( som Keltiska korset och Livets träd)  samt egna läggningar för att titta på olika aspekter angående det du frågar om.  Kanske vill du ställa frågor som rör ditt kärleksliv eller arbete; då tittar vi på den speciella frågan och ser vilken vägledning Universum vill ge dig. Kanske vill du titta på ditt liv ur ett högre och större perspektiv, se vilka energier som påverkar dig, vilka möjligheter du har just nu och vad som kan vara svårigheter? Då gör vi en mer allmän läggning över ditt liv. 

Jag vill hjälpa dig att få ett nytt perspektiv på det som händer så att du själv ska kunna ta dig vidare eller hjälpa dig förstå varför saker sker på det sätt som de gör.  Jag kan få till mig budskap om tidigare liv om det är dags för dig att se det.
Jag har kunskap att skicka reiki på distans om det är något man önskar.

Övrigt

Jag har arbetat med människor på olika sätt i hela mitt liv. Min andliga väg började jag gå redan som barn då jag ofta sökte mig ut i naturen och fick mina budskap från allt levande runt om mig där. Jag har använt mig av Tarotkort på egen hand länge men ville även lära mig de officiella tolkningarna och gick då en kurs. Jag använder mina kort som en hjälp att ”plocka ner” budskap och kunna förmedla det du behöver veta just nu.  Jag tycker att detta är något av det roligaste och mest givande jag gör och ser det som en del i mitt uppdrag att få hjälpa andra människor att känna att de har kraft och syfte i sina liv och att vi alla alltid är hållna av Universum. 

1 kommentar

  1. Frida Li den

    Jättebra vägledare! Det kändes SÅ skönt att prata med dig och du är så följsam. Tack för den här sessionen – jag kommer att ringa igen ❤️❤️❤️

Lämna en tanke