Jessie 167#

Tarot, pendel, runor, andekontakt, djurkommunikation, försvunna djur/saker och husrening på distans

Det här gör jag under vårt samtal:
Mina arbetsmetoder är lite olika men allra mest följer jag energier, känner av tankar, känslor personer runt dig m.m. Jag kan ställa frågor men det är för att tona in på dig så inte för att jag inte vet svaret.
_____________________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Jessie

_____________________________

♦ Har jobbat heltid med det andliga i många år. Har till min hjälp mitt lilla andliga team, min intuition förstås men också Tarot, pendel, ibland runor.

♦ Jag är ett snabbt, skickligt & omtyckt medium enligt mina klienter.

♦ Redan som liten kändes det mediala som det mest naturliga, i alla blanka ytor såg jag sekvenser från både dåtid, nutid o framtid samt bara visste saker om människor oftast, men även situationer som sedan skedde.

Arbetstider

Se mitt schema här!

Diplomerade/certifierade utbildningar

Reiki1

Övriga utbildningar

Är lärling hos en paco Andinsk präst o schaman

Egna studier

Jag började utveckla min mediala sida redan som barn då vi var 5 generationer levande kvinnor, så jag var mycket hemma hos mormors, mormor allas vår ”Mormor Hilda” som var en s k klok gumma som med sina alla örter o växter hjälpte folk i trakten runt Vittskövle o bodde i ett hus som hon fick av Vittskövle slott då hon jobbade hos dom med hela livet. Det var så spännande o få se både jättefint folk i pråliga kläder o fattiga människor komma o gå i Hildas lilla Skånelänga. 

Jag lärde mig hos henne massor om medicinalväxter o det var ett stort intresse som jag tog på stort allvar o så lärde hon ju mig spå i spelkort, så jag spådde familj o nära redan i 7 års ålder o fick en slant som tack, jag kände på mig saker om vem som var att lita på el ej, som 13 åring köpte jag min alldeles egna första Tarot o har spått sedan dess med ett uppehåll då jag bla fick mina barn o pluggade samt arbetade inom vården… Det var där jag började se och känna hur jag kunde kommunicera på ren telepatisk väg med dementa o särskilt min egna vårdtagare som var i min ålder o efter en ridolycka aldrig mer kunde prata, äta, röra sig. 

Jag tror att vi är många som jobbar inom det andliga gjort annat men hela tiden vetat inom oss att vi kommer dit vi ska till vårt verkliga kall o den känslan hade jag eg hela livet, förutom just healingen då som jag kände en så underlig aversion emot men tror det var som att jag var rädd för det pga nåt som hänt troligen i tidigare liv å att jag var ännu inte redo just då, å andra sidan har alltid både vilda o tama djur, äldre o bebisar dragits till mig, ja eg alla sorters människor har dragits till mig av oförklarliga anledningar o många har jag hjälpt men flera har jag fått ge healing vid deras övergång från detta liv.
Jag kommer från en svensk blandning av ”resande” svenska romer kallas vi numer. Detta tror jag spelar in i min stora empati för både människor o djur… Som barn satt jag ofta o grät hysteriskt över alla häxor som blivit brända o mamma förstod inte men mormor o resten av de gamle förstod det var mina syner som gjorde ont, för jag var med o upplevde det…

Så jag har utbildat mig själv egentligen och lever som ekletisk häxa där naturen är ett måste.. Jag lär mig nåt nytt varje dag o det är sååå spännande att få börja hos Vivi nu efter flera år på Sveriges största linjer o några mindre men jag har även privat tagit emot klienter under lång tid men mest av allt självlärd tack vare djuren o mitt andliga team av lärare, varav en var en väldigt känd o fin healer i livet.

 

Jag är såååå sjukt tacksam att få lära från dem allt från när jag måste ändra riktning till andlig kirurgi… 
Ja livet som medial är ett ständigt lärande o jag ser fram emot att få möta nya bekantskaper o även några gamla tror jag.. 🙏

Presentation

Mina arbetsmetoder är lite olika men allra mest följer jag energier, känner av tankar, känslor personer runt dig m.m. Jag kan ställa frågor men det är för att tona in på dig så inte för att jag inte vet svaret. Har jobbat heltid med det andliga i många år. Har till min hjälp mitt lilla andliga team, min intuition förstås men också Tarot, pendel, ibland runor.

Jag är ett snabbt, skickligt & omtyckt medium enligt mina klienter. 

För mig är dock det viktiga att DU känner förtroende och tillit, samt får svar på dina frågor. Jag är alltid 100%ärlig i det jag får tlll mig, ibland är det kanske inte just det svar du hoppas få men det kommer alltid för ditt högsta bästa, kom ihåg det! 

Mina «specialiter» är förutom djur, (Djurkommunikation/healing) framförallt KÄRLEK o relationer då jag har en stor livserfarenhet o mönniskokännedom, men spår  även arbete & ekonomi om det är det viktiga för dig!

Söker även bortsprungna djur o borttappade saker.

Kontakt med anhöriga på andra sidan om de har budskap till dig el du vill nå någon… 

Jobbar även med husrening på distans 

Min «värsta» förnimmelse kom i vuxen ålder då jag såg Donald Trump på tv 12år före han blev president o jag bara tittade på min sambo o sa det här låter helt galet MEN jag kände och visste att hans högsta önskan/mål var att bli USA :s president?? ! Det var en sån otrolig vision där man bara VET!! Vid denna tidpunkt hade jag stängt min andliga dörr o väntade mitt första barn men hur jag än försökt hände hela tiden saker som gång på gång visade vad mitt verkliga kall var! Men det är o har alltid varit djuren som visat mig o i synnerhet fick de mig bokstavligen att acceptera o låta min intuitiva healing komma fram i det är jag den evigt tacksam för! Därav älskar jag djurkommunikation o att ge healing vid samtal till både människor o djur..

Denna allsidiga spådam ser verkligen fram emot att prata med just DIG så ni ska känna er tryggt & varmt välkomna till mig.

Kram, Ljus o kärlek Jessie 

Övrigt

Lämna en tanke