Joanna Kirubai 135#

Medial vägledning, tarot, runor, orakel mm. Budskap från Gudinnan, kraftdjuren, änglar och naturväsen mm. Råd om häxans ritualer och naturmagi.

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: JoannaK


♦ Jag har arbetat med tarotkorten i lite mer än 30 år. Jag älskar att hjälpa och stödja människor att känna sig stärkta till att ta sina egna beslut

♦ Jag är prästinna och häxa med djupa rötter i shamanism och naturvärldarna och jag står med båda fötterna djupt ned i jorden, jag upplever att det är lättare att få kontakt med andra världar på det sättet och min intuition förstärks.

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Freja Naturprästinna i Moder jords tjänst – snart klar på mitt tredje år som Freja Månprästinna

Angel therapist ™ Angel card reader, Fairyologist, Angel realm reader – Doreen Virtue

Reiki master och teacher – Matthew Sword

Reiki healing (Usui) 1 och 2 – Berit Sarvisé

Övriga utbildningar

Flerårig shamanutbildning – Sweet medicine sundance path, Deer tribe

Många inspirerande kurser i olika shamanska och healingtraditioner

Kanaliseringskurser och FEEL – Hästar som lärare – Mia Holm

Prästinneutbildning Hels Gudinnetempel, Hälsingland

Gudinneretreater och kurser i Glastonbury/Avalon – Lola Ravenstar

Egna studier

På min första reikikurs i mitten av 90 talet fick jag min första medvetna kontakt med Gudinnan – den feminina andliga energin, kärleksfullt, mjukt, omhändertagande och transformerande. Everything she touches changes! Allt hon rör vid förändras! Och vilken förändring – en helt ny värld öppnade sig och till det positiva. Jag har aldrig ångrat detta steg för det har lett mig fram till där jag är idag.

Det som gett mig mest verktyg och stärkt mig i mitt andliga och vardagliga liv är de shamanska utbildningarna och kurserna. På ett mycket jordnära och handlingskraftigt vis fick jag lära mig om Moder jord och de olika världarna – learning by doing – att lära mig ”nya” kunskaper genom att samtidigt göra det. Nyttigt, ”jobbigt” och roligt.

Sedan 2006 reser jag så ofta jag har möjlighet till Glastonbury, England för att tanka energi och inspiration, ofta på egenhand, men emellanåt har jag deltagit på någon Gudinnekurs.

2015 började jag min 3-åriga Prästinneutbildning på Freja Gudinnetempel i Jämtland. Här fick jag ihop bitarna av allt det jag lärt mig på mina tidigare utbildningar och kurser. Jag är Prästinna i Moder jords tjänst och senare i höst är jag färdig Freja Månprästinna. Jag brinner för att stärka och stödja kvinnor och män som vill ha min hjälp och råd, genom personliga möten, utbildningar och ceremonier.

Presentation

Jag har gått fleråriga utbildningar inom shamanism och gått i träning till att vara gudinnans prästinna. Är även Reikimaster och utbildad Änglaterapeut av Doreen Virtue.

Jag står med båda fötterna djupt ned i jorden och upplever att det är lättare att få kontakt med andra världar på det sättet och min intuition förstärks. Det viktigaste för mig när jag spår är att den person som tar emot vägledningen ska ha nytta av den i sitt vardagsliv.

Min första tarotlek fick jag som tonåring, har arbetat med tarotkorten i lite mer än 30 år. Jag älskar att hjälpa och stödja människor att känna sig stärkta till att ta sina egna beslut. Jag spår intuitivt med tarotkort samt även med stöd av medicinhjulets/årshjulets och elementens energier, jag drar även runor ibland för att klargöra vissa situationer och/eller tar kontakt med Gudinnan, Änglar etc för att få kärleksfulla budskap.

Jag har alltid kallat mig häxa och en häxa är för mig positiv och stark, en självständig kvinna som tror på sig själv, lever och gör som hon vill utan att skada någon eller något annat. Jag är en inspiratör och lärare som håller kurser och kvällar i häxkonst, tarot, healing meditation etc, samt håller även olika slags ceremonier. Att träffa människor och dela med mig av det jag har fått lära mig och uppleva att det är till hjälp för en medmänniska är bland det roligaste som finns.

Den andliga resan tar aldrig slut – jag är för nyfiken för det. Resan fortsätter, och jag lär mig mest i möten med andra och det ser jag fram emot.

 

Övrigt

2 kommentarer

  1. Kära vän, häxa och Gudinna, jag önskar dig varmt Välkommen hit och det är många som behöver din hjälp och klokskap.
    Kraaam Kondora

Lämna en tanke