Josie 39#

Walesisk häxa med keltisk arv, sierska – Tarot, Pendel, Runor, Andekontakt, Distans healing. Medial vägledning, Kanaliserar Guider.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Josie


♦ Uppväxt i Pagan/Wiccan tradition och använt tarotkort i 25år. medlem i Teosofiska Samfundets Aydar.

♦ Mitt liv förändrades när jag var 17år då jag var mycket sjuk i cancer. Under min återhämtning mötte jag hypnosterapeuten Joe Keeton, en som inspirerade mig med sitt helande arbete, hans sätt att jobba påverkade mig att förstå kraften i sinnet. Under mitt tillfrisknande hjälpte jag andra som gick igenom cancer och även de som behövde Palliativ vård.

Arbetstider

Se under fliken schema

Josie 39#

Diplomerade/certifierade utbildningar

Tarot & Medial utbildning på workshops på Witchfest Wales.

Övriga utbildningar

Egna studier

Uppväxt i Pagan/Wiccan tradition, och har läst tarot kort i 25år. Tarot-kort avläsningar och tolkningar var en del av min familj tradition. Jag är oxå medlem i Teosofiska Samfundets Aydar.

Presentation

Föddes i Wales, Jag är en walesisk häxa från en keltisk arv.
Medial sedan barndomen, Jag jobbar intuitivt med min Guide och med tarotkort.
Jag känner av energier runt dig och ser i bilder. Jag ger dig rådgivning och vägledning i situationer när du behöver komma vidare, inom bl.a personlig utveckling, relationer, familj. Jag ger svar och råd till dig utifrån det du väljer att ta upp. Jag är seriös, ärlig, och har tystnadsplikt.

Jag lyssnar och hjälper dig till ett positivt tänkande.

Övrigt

Medial sedan barnsben men… Mitt eget liv förändrades vid en ålder av 17år, då jag var mycket sjuk i cancer. Efter omfattande kemoterapi och radium behandling, och under min återhämtning jag träffade Joe Keeton, en hypnosterapeuten som blev en stor vän och inspirerade mig med sitt helande arbete, hans sätt att jobba påverkade mig mycket i att förstå kraften i sinnet. Under mitt tillfrisknande, kunde jag frivilligt hjälpa andra som gick igenom cancer, inklusive att hjälpa de människor som också behövde Palliativ vård behandling.

Även om jag växte upp i en mycket andlig miljö, var det under denna tid i mitt liv som haft mest inflytande på min egen personliga andliga utveckling.

Fler spåkort: Pagan Tarot, Nature healing cards, Conscious Spirit oracle deck, Goddess cards

22 kommentarer

 1. Zoziane dos santos on

  Hejsan! Skulle gärna växla några ord med dig via e-post! Om det är möjligt !
  Med vänlig hälsning,

 2. Tack för ett jättebra samtal igår. Det hjälpte mycket , Har aldrig pratar med nån som varit så träffsäker som du. Kände mig så lugn när jag pratat med dig.Jag nojar lite idag men tänker på vad du sa att han hör av sig igen . Har bara lite bråttom…. Kommer definitivt ringa till dig igen. O känslan jag hade innan jag pratade med dig, att jag kännt sedan flera veckor att jag var tvungen att prata med dig
  En stor kram till dig

  • Kära Josie!
   Jag är helt överväldigad av att du direkt såg min hund som dog idag. Dina svar har hjälpt mig väldigt mycket. Tack från hela mitt hjärta. Nu kan jag känna mig lugn. Stor kram Wivianne

 3. Tack för att ni finns och ett speciellt tack för dessa. ” extraprisdagarna ” ni har ibland. Guld värt! Kram på er alla!

  Lotta

 4. Hej Vivi, jag vill komma i kontakt med dig men du har ingen schema, snälla hur kan hag kontakta dig?!
  Kram

 5. Hej Vivi, tack för ditt svar❤Men jag vill komma i kontakt med dig själv( Vivi Linde)😃Kan man boka dittning med dig? Jag vill antingen prata med dig i tel eller träffa dig!

  Mvh
  Mina

 6. Hej igen, det var tråkigt😔Men tack för ditt svar! Jag lyssnar på dina poddcaster och olika tjänster du erbjuder människor, pga av dig har jag lärt mig mycket. Jag är så glad att fortfarande finns människor som dig som inte bara bryr sig om pengar. Du är en väldig fin människa Vivi Linde😊
  Ha en fin dag!
  Kram

 7. Du som ringde och rörde mitt hjärta…
  Jag är inte här för att berätta att imorgon är en annan dag. Vad jag ska berätta för dig är detta;
  Det är helt förståeligt att du har så mycket sorg inne i dig just nu.
  Det du känner är inte bara helt giltigt men nödvändigt, du är mänsklig. Jag kan inte lova det blir bättre när som helst så snart, jag kan säga att det kommer – så småningom. Allt du kan göra är att ta dig tid. Ta hela den tiden du behöver. Ge inte upp.
  Kärlek & ljus

Lämna en tanke