Karl 141#

Svar på frågor, intuitiv coaching, andlig vägledning med hjälp av tarotkort och runor.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Karl


♦ Jag brinner för personlig utveckling och arbetar som livscoach vilket fungerar enormt bra tillsammans med min mediala förmåga då det jag intuitivt får till mig kan förmedla detta genom insikter i mitt coachande. 

♦ Jag har studerat mig själv och livet runtomkring mig sen jag var 15 år gammal då jag utan att veta om det hade min första andliga upplevelse och skickades in på en väg av personlig utveckling och sökande som tagit mig dit jag är idag.

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Livscoachakademin-Kjell Haglund

Övriga utbildningar

Awakening the Illuminated Heart

Monica Ljungberg-Öhrn, Runmagi och shamanism

Jörgen I. Eriksson

Egna studier

Har lärt mig alla mina andliga verktyg på egen hand med hjälp av internet och diverse böcker vilket för mig har varit enklare och bättre än att gå på kurser för att lära mig om dessa verktyg. Jag anser att de ska användas intuitivt och därför har jag även lärt mig på ett intuitivt sätt som tagit mig genom de insikter jag behövt för att fortsätta min väg framåt.

Presentation

Karl Kvasir Green heter jag, och har studerat mig själv och livet runtomkring mig sen jag var 15 år gammal då jag utan att veta om det hade min första andliga upplevelse och skickades in på en väg av personlig utveckling och sökande som tagit mig dit jag är idag. Denna resa har gått igenom diverse andliga läger, olika meditations metoder, och allt från Taoism till Toltec-visdom för att landa i ett personligt och anarkistiskt arbetande med forn-nordisk shamanism där jag nu fördjupar mina kunskaper och kontakter med gudar, gudinnor, väsen och runor.

För mig så är alla dessa olika trossystem olika kartor på en och samma sak och för några år sen så började jag få kontakt med den ”icke-ordinära-verkligheten” på ett nytt sätt.

Kombinerat med mitt intresse för detta så brinner jag för personlig utveckling och arbetar som livscoach vilket fungerar enormt bra tillsammans då jag förutom de jag intuitivt får till mig kan förmedla detta genom insikter i mitt coachande.

Har även stort intresse för musik och spelar flera olika instrument på min fritid och är för mig ren magi.

Övrigt

2 kommentarer

  1. Hej, jag skulle gärna få tag i dig men idag är det den tredje gången jag försöker och även om kopplas fram till dig så sägs det alltid ”vi får inte tag i denne agent”, detta oavsett hur man väljer att kopplas till ditt nummer, alltså från lediga agenter eller direkt nummerval. Vad är det som händer?

Lämna en tanke