Kicki 111#

Tarot, änglakort, orakelkort, kanaliserar guider, distans healing, djurkommunikation.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Kicki


♦ Jag kanaliserar mina guider genom mina spåkort.

♦ Jag har sedan 30 år tillbaka gett healing och kanaliserat budskap från mina guider.

 

Arbetstider

Se schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Diplomerad massageterapeut

Övriga utbildningar

Kanaliseringskurs – Helena Montelius

Djurkommunikation – Kia Enbarr

Transfiguration – Camilla Elfving

Avalons mysterier i Glastonbury – Lola Ravenstar

Ett årig utbildning ibland annat shamanska tekniker, medicin- och årshjulet – Margitta Wigren

Kurs i att arbeta med energier som hör till det helande mediumskapet som idag används bland annat inom vården i England.

Att arbeta med djuptranshealing och distanshealing – Steven Upton, (Healingmedium och lärare på The Arthur Findlay Collage i England).

Egna studier

”Jag har simmat med vilda spinnardelfiner på Hawaii tillsammans med Joan Ocean som är en pionjär inom möten med delfiner och delfinkommunikation.

Att simma bredvid och blicka in i vilda delfiners ögon, komma in i deras energifält av glädje, lek är en gåva av villkorslös kärlek. Mötet påverkade hela min själ och delfinernas energier använder jag i mitt arbete.”

Presentation

Jag har sedan 30 år tillbaka gett healing och kanaliserat budskap från mina guider.

Blandningen av mina egna livserfarenheter och min mediala förmåga är en bra kombination för att ge vägledning och healing.

Mina guiders budskap förmedlas till mig genom ord, bilder och känslor samt genom de kort jag använder. Deras och min önskan är att vägleda dig främst till att hitta din egen inre kraft.

Respekt och ödmjukhet är en självklarhet. Vårat samtal stannar hos mig.

Välkommen!

Övrigt

2 kommentarer

  1. Tack kicki! Pratade med dig häromkvällen om min tvillingsjäl. Förstod ej varför det alltid var så krångligt mellan oss när våra känslor för varandra var så äkta och djupa. Vi råkade alltid ut för jobbiga saker samtidigt i livet och hade svårt att orka finnas där för den andre. Vi sårade varandra istället.. Du sa så sanna saker och rekommenderade mig att läsa mer på minerva tvillingsjälar. Herregud vilken uppenbarelse. Nu förstår jag allt vi gått/går igenom! Kunde lika gärna läst en dagbok som jag själv skrivit om mig och min tvillingsjäl. Funnit ett nytt lugn då jag förstår varför det är som det är. Allt är mao som det ska vara! ☺ Tack för hjälpen att nå den insikten. Har kämpat med att förstå mig och honom i över 20 år. Nu kan jag gå vidare! ❤ Tack igen!

Lämna en tanke