Linda 140#

 

Vägleder medialt via Tarotkort, änglakort och genom den information jag får till mig av mina guider och änglar.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Linda


♦ Min önskan med vårt samtal är att du skall få den vägledning just du behöver när det känns tungt eller när du kanske upplever att du kört fast inom något område av livet.

♦ Jag har alltid varit medial och tagit in och läst av energier från omgivningen och från andra människor.

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Certifierat änglamedium genom Birkan Tore

Certifierad Spiritual Healer genom Jeff Jones

Certifierad tarottolkare genom MariaTherese Bohman Agerhill

Certifiierad i grundläggande rådgivning inom mediumskap

Utbildad beteendevetare

Övriga utbildningar

Har gått en mängd kurser och suttit i många olika utvecklingscirklar genom åren.

Lärare har bl.a varit Mia och Merwyn Johnson, olika spiritualistiska föreningar, Margareta Tärnström, Akademin, Anders Åkesson och Tim Whild.

Egna studier

Jag har alltid haft ett stort intresse för andlighet inom olika områden och har läst en mängd litteratur inom ämnet genom åren.

Presentation

Jag har alltid varit medial och tagit in och läst av energier från omgivningen och från andra människor. Det gjorde att jag mådde dåligt och var väldigt vilsen under många år. Jag förstod inte skillnad på vad som kom från andra och vad som kom från mig. Så långt tillbaka jag kan minnas har jag varit dragen till och blivit vägledd av det andliga och änglar.

Min önskan med vårt samtal är att du skall få den vägledning just du behöver när det känns tungt eller när du kanske upplever att du kört fast inom något område av livet. Min förhoppning att du skall känna dig stärkt och må bättre efter samtalet.

Jag tar inte kontakt med nära och kära på andra sidan. Jag spår heller inte om sjukdomar, otrohet eller död. Vägledningen är till för dig som ringer och inte för någon annan.

Övrigt

Lämna en tanke