Lola Ravenstar 116#

Tarot, runor, pendel.
Medial/shamansk vägledning.
Helande samtal.
Kastar orakelben.
Budskap från kraftdjuren.
Djurkommunikation.
Sänder healing och sätter böneljus i Gudinnetemplet.

Detta kan jag också hjälpa dig med:
→Drömtolkning – Som häxa med rötterna djupt nere i Moder Jord så ser jag på symboliken och kan då känna in, berätta vad budskapet är till dig.

→ Jag är född häxa och vägleder dig gärna med min praktiska kunskap då du vill skapa egna magiska spells, eller då du har frågor om magi, häxkonst. Jag kan svara på det mesta inom det området.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Lola-Ravenstar


♦ Började använda tarot vid ca 25 års ålder, Runorna och pendeln har jag använt mig av sedan tidiga tonåren.

♦ Sejden, trumman, runorna och visdomen från Moder Jord är mina viktigaste verktyg.

♦ Verkar som en vägledande och helande kraft på vägen. Väver in hjälp till personlig utveckling och klarhet i den andliga rådgivningen.

♦ Ger stöd till individen att se både sin egen unika person som det Gudinnerliga/Gudomliga väsen den är.

♦ Lärare i Prästinnaskolan Frejas Döttrar samt grundare av Frejas Gudinnetempel och Jordens Hjärtslag (en JordAnde festival).

♦ Gått många kurser i shamansim och helande.

 

Arbetstider

SE SCHEMAT HÄR!

Diplomerade/certifierade utbildningar

Priestess of Avalon (3 års studier vid the Glastonbury Goddess temple England) – huvudlärare Kathy Jones.
CBC Djurkomunikation – Carola Lind
CBT Coachning mentalt – Carola Lind
CBE Coacnning fysiskt – Carola Lind
Regression Time Line utbildning – Helena Andren Niemi

Övriga utbildningar

Många många kurser i shamansim och helande, för flera olika lärare. Alltför många för att skriva alla här.
Några av lärarna har varit Jörgen I Eriksson, Korpmor, Robert Larkin.

Egna studier

Jag har studerat Moder Jord och det ”osynliga” i hela mitt liv, men visste inte att det var det jag gjorde som barn. Jag är ofta, ofta ute i naturen och får då undervisning av Freja, Audhumbla och Nornorna i sejd, det är därifrån den mesta av min kunskap kommer. Jag började använda tarot vid ca 25 års ålder, Runorna och pendeln däremot har jag använt mig av och fördjupat mig i sedan tidiga tonåren.

Presentation

Jag heter Carola, men de flesta kallar mig Lola.
Ravenstar,Korpstjärna är mitt namn som Prästinna; då jag vänder mig utåt i Moder Jords tjänst.
Namnet kommer av två delar;
– Korp som är min vägvisare, min hjälpare och min vän.
– Star är mitt egentliga kraftnamn och  kom till mig under en stark vision, en vision som visade mig vem jag är och var mitt ursprung finns. (Jag har flera namn, men de är mer privata.)

Mitt kall är att verka för min klient/elev som en vägledande och helande kraft på vägen, jag väver in hjälp till personlig utveckling och klarhet i min andliga rådgivning & utbildning. Jag ger stöd till individen att se både sin egen unika person som det Gudinnerliga/Gudomliga väsen den är, och sin roll i det stora kollektivet. Jag älskar att arbeta med vägledning och har gjort det i många år, både personliga möten och via telefon.

Då jag inte arbetar med detta så är jag även lärare i Prästinnaskolan Frejas Döttrar samt grundare av Frejas Gudinnetempel och Jordens Hjärtslag – en JordAnde festival.
Sejden, trumman och runorna, visdomen från Moder Jord är mina viktigaste verktyg.
Jag är Priestess of Avalon och en del av mitt hjärta finns för alltid hos the Lady, Gudinnan i Avalon. Som Hennes Prästinna kan jag kanalisera och föra Avalons Lila Flamma vidare och berika min omgivning med Hennes starka, kärleksfulla energi..  Med djup tacksamhet har jag förmånen att få göra detta..
Men allra främst är jag dedikerad att följa vår Freja VanaDis. Hon är jorden under mina fötter, hon är blodet i min kropp.
Hon är allt. Hon är själva Moder Jord peronifierad och det Nordiska Gudinnehjul jag arbetar med är byggt av Hennes aspekter och olika ansikten, med Moder Jord i centrum.

Som Freja MånPrästinna väver jag med nordens egna trådar, med jordens och livets rytm. Med månens och kvinnans heliga blodsmysterier.
Mitt sätt att arbeta skulle jag vilja beskriva som naturligt och väldigt jordnära. Dvs allt jag gör, gör jag efter bästa förmåga i samklang med Moder Jord.
Jag ser på alltet med Völvans blick; ser att allt är besjälat och förbundet av Nornornas trådar i Livets Väv. Sålunda går allt att kommunicera med oavsett om det är med människa eller katt, blomma, fjälltopp, bäck, ande eller kanske en huldra…
Och med mina egna rötter djupt grundade i myllan kan jag tillåta mig att flyga högt, högt upp i visionärt seende vid kontakten med det ”Osynliga”..
Viktigt att minnas är att den kunskap jag delar med mig av, endast är min att förvalta och sprida, själva Kunskapen, Visdomen, är evig och kommer från Gudinnan själv.

Övrigt

8 kommentarer

 1. Östersundstjejen den

  Tack för styrka, kraft och råd mitt i en livskris. Styrka och mod att våga förändra men framförallt att vara medveten om mitt eget värde.

 2. Lola Korpstjärna den

  Tack vännen, Östersundstjejen!
  Så underbart att läsa dina ord! 💓 Du är en stark själ, som växer för varje steg du tar på din stig.. så glad för att du ser ditt eget värde! Kraaam!

 3. Marie den

  Hej lola vill bara tacka dig för ett jättefint samtal tyvärr bröts det hade inte råd att ringa upp.Du är en väldigt duktig och lyhörd kvinna och vill gärna att du hjälper med med det vi pratade om ska göra så gott jag kan att kapa banden stor bamsekram marie.

  • Lola Korpstjärna den

   Kära fina Marie! Tack för dina ord! Och vet du, även då samtalet bryts så har vi ändå börjat ”röra runt i grytan”och energierna dansar i ditt liv 💗 Så fortsätt nu vandra din stig med hjärtat som kompass. All lycka och blessings från mig! 💗

 4. Ensam mamma den

  Hej!

  Tack så mycket för att du är du och allt stöd du har gett mig🌸. Besöket på skolan blev precis så lyckat som du sa och nu ska jag bara försöka få det att bli verklighet också.

  • Lola den

   Hej fina vännen, förlåt att jag inte svarat här tidigare 💜 men jag minns detta och nu har vintern passerat, jag hoppas våren är hos dig med ny luft, nya visioner.. All kärlek till dig 💚

 5. a den

  Tack för alla fina ord Lola
  Det som kändes oklart innan blev klarare och du bekräftade en hel del som jag behövde höra.
  Dina insikter och det du kunde ta in ska bli spännande att ta del utav.
  Jag behövde höra det du sa till mig ikväll
  Tack Lola
  Kram A

 6. Ninni den

  Har precis haft ett givande samtal med dig och ville bara en gång tacka dig ❤️ Du verkligen ser och kanaliserar så rent och äkta att det känns verkligen som en gåva att ha fått connecta med dig. Du har hjälpt mig mer än jag kan förklara i ord. Tack fina du! Tack❤️

Lämna en tanke