Manda 99#

Tarot, Orakelkort, Andekontakt, Medial vägledning, Kanalisering, Healing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Manda


♦ Siandet började jag med i unga år

♦ Jag är kunnig, intuitiv, medial och upplyst.
 
♦ Andekontakten fanns som en skrämmande men naturlig del som liten

Jag är ett språkrör för Andra Sidan, Hjälparna och Guiderna

♦ Jag är även utbildad inom chakra, pendel, aura och energier.

Arbetstider

Se schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Medial utbildning med Diplom
Reiki Healing – Christina Abrahamsson
Reiki Healing 2 – Christina Abrahamsson
Reiki Master – Christina Abrahamsson
Kanalisering

Övriga utbildningar

Meditation och Deekcha (energiöverföring) – Rosie
Andlig Healing
Kristallhealing
Chakrabalansering – Gessie, Marie Sievers.
Medialitet, utvecklings Cirklar – Marie Muhr.
Meditationscirklar
Aura Healing och rening
Psykometri
Meditation
Pendel, Aura och Energier.
Pendelkurs – Pehr Trollsveden
Tarotkurser
1 årig Medial utbildning – Annely Silfwerax
Spiritual Developement- Anders Åkesson
Mediumutbildning i mentalt mediumskap

Egna studier

Danska språket pågående studier, Chakran och deras koppling till olika kroppsdelar samt Auran och dess påverkan runt oss och för oss.

Presentation

Jag är en fri själ, i sinnet är jag kunnig, intuitiv, medial och upplyst, mer än bara ansikte och kropp.

Mer om mig vet Andra Sidan, Hjälparna och Guiderna vars ”språkrör” jag får vara. Det de vill kommunicera kommer i en aldrig sinande ström . Tilliten gör mig fri att ta emot budskapen via vackra Tarotkort, Orakelkort och andra verktyg eller inget alls bara det som känns rätt för tillfället.

Drivkraften att få vara i Guidernas tjänst är hjärtats röst, livserfarenheten, att nå ut med att det finns mer än det vi ser med blotta ögat samt att få hjälpa.

Att skapa balans har varit min livläxa. Det har väl gått sådär. Vägen kan vara olika lång och krokig för oss människor, absolut inte rättvis, sällan skön, men bra om vi gör den och en gång blir vi klara med vårt karma och behöver inte födas hit igen.

Övrigt

Spåendet och siandet började i unga år för kärleken och andra frågor från främst väninnor runtomkring.

Andekontakten fanns som en skrämmande men naturlig del som liten men som växte till ångestfull företeelse som ung mamma. Allt det gick över i och med kurser och mer kunskap.

18 kommentarer

  • Upplyst… kort förklarat, kyrkans och statens makt har luckrats upp och man kan ha sin tro som en privatsak och inte bara som en statens sak. Man kan se på andra religioner och andra sätt att tro och utöva sin tro. Som att sitta hemma och ha kontakt med sina änglar genom meditation. Jag vet att man mediterar i kyrkan också nuförtiden s k Taizé – mässor, väldigt fint. Men jag tänker att upplysningen är att man tror på att det finns ett liv efter detta och att man kan ha andekontakt, änglakontakt, guidekontakt och så.

 1. Den gamla 38-åringen! on

  Tack för ett fint samtal häromdagen.
  En syster eller en mor kommer lägga sig i sa du till mig. Idag var det både en syster och en mor.
  Det kommer komma små meddelanden sagt och gjort började precis som du sa! Det är löst vilken dag som helst och absolut innan påsken.
  Nu får tiden utvisa resten vad som sker till hösten! Jag återkommer!
  Kärlek till dig fina förmedlare! ❤

 2. Hej Manda, kommer det att evenetuellt finnas planer på att utöka din tillgänglighet exempelvis under dagtid eller längre tider på linjen, jag skulle gärna vilja prata med dig, men det är svårt att nå dig.
  Vi har pratats vid tidigare och skulle nu gärna vilja kunna återkoppla till dig, Vänligen Johanna

  • Hej Johanna, jadå, planerna på att utöka min tillgänglighet finns och kommer också att genomföras.
   Vi har kanske redan hunnit talas vid när du läser detta.
   Kram Manda.

   • Tack Manda! Jo vi har hunnit prata, jag är så tacksam att jag funnit dig. Din återkoppling är så självklar, lugn och genuin. Jag upplever stor tillit för dig och din gåva att kunna hjälpa. Samlingslånet är klart precis som du sade. Jag ser förväntansfullt på framtiden. Återkommer helt säkert snart igen!

    • Bravo Johanna,,, jag är så glad för din skull. Kram på dej och keep up the good work. Du är så duktig. /Manda.

 3. Hej Manda
  Vill tacka för en fin och empatisk stund. Du förklarar allt så fint. Mycket av det du sagt stämmer mycket bra…men även jag precis som en annan av dina klienter önskar mer tid. Du är så svår att nå. Jag satt i 2 timmar vid 2 tillfällen och försökte nå dig,tillslut trodde jag det var fel på linjen. Ska försöka ikväll igen. Behöver verkligen kompletterande vägledning.Kram

  • Hej Lena.
   Så fint du skriver till mej. Hade du varit här hade du fått en bamsekram. / Manda.

 4. Om man har en fråga som man fått svar här på linjen .. men inte förstår sammanhanget – koppla ihop det .. får då man fråga dig / be om en förklaring ?? ..
  ALLTSÅ INGEN .. ”N Y” spåfråga eller ”utveckling” av frågan (som ju på ett sätt blir samma konsekvens som en ny fråga) ..

  Så N E J min fråga jag undrar över är mer ett enstaka ord som du använd som jag INTE förstår ..DVS .. vad betyder ordet för dig när du använde ex. detta xxx ord.. menar du si eller så ..
  T ex. om du säger att energier t ex som är öppna fönster just nu.. betyder det att det kommer att hända något eller att det finns energimässigt ett öppet fönster men bara OM jag väljer att gå in det ?”

  SÅÅÅÅ.. INGET prat här om själva händelsen eller så.. UTAN bara vad du menade med detta.. finns det fler betydelser av det ordet du säger ? Du måste ju naturligtvis svara generellt.. men gissar att du använder något ord alltid med samma betydelse oavsett kund .. som att säger du att det ska regna, så menar du att det kommer att regna.

  Förstod du min snurriga fråga.. ? Ingen nyspådom eller utveckling av fråga.. utan en fråga om ETT enda ords betydelse.. ibland kan ju ett ord vara negativtladdat medans det för andra är positivt ..
  KRAM

 5. tänker på ett barnbarn , 12 år ,som bor 90 mil från mej . ingen kontakt med pappan . Vi har älskat varandra sedan ho föddes. Sedan ca 1 mån tillbaka hör hon inte av sej .Jag har ringt , messat , skypat ja allt .hon svarar inte . Jag skickade henne 300 kr till jul . Då skickade hon ett tack och ett svart hjärta på sms . Är så ledsen .

 6. Hej Manda och tack för det fina samtalet med dig✨Man blir alltid lika lugn när man pratat med dig. Du sa att han jag väntar på ska höra av sig och att jag måste ha tålamod. Så nu är det bara att vänta, du är alltid så klok. Mvh Annsofie

 7. Helt otroligt att jag hittade dig du enastående kvinna. Hoppas du kommer ihåg mig. Vi pratade om samma hopplösa man nästintill varje dag i över ett år. Ville bara säga att allt du spått mig i stämde. Det var bara mannen i fråga som byttes ut. Jag träffade en annan man, en jag redan kände. Jag blev sambo direkt, gravid på (kanske inte första dejten) men ganska direkt, vi har förlovat oss och gifter oss i sommar. Allt sker nästan inom ett år som du förutspådde. Tack fina du. Stora kramar Petra

 8. Hej kära Manda
  Jag har kontakta dig nästan i ett år allt du sa har stämt in efter ett tag men jag är tacksamma att du är väldigt säker på saker du säger

Lämna en tanke