Maria Kristina 169#

Orakelkort,  intuitiv medial vägledning, kanaliserar högre information.

Jag kan även i samtalet:
→ Ge ett helande samtal där vi använder kortens vägledning, min intuition och reikihealingenergin till att hjälpa dig att släppa blockeringar och att börja läka gamla sår. Det fungerar ungefär som en vägledd meditation där jag guidar dig med min röst så att du finner dina egna svar och pusselbitar inom dig. Jag stöttar och hjälper dig genom hela processen!

______________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: MariaKristina

__________________

♦ Jag arbetar ständigt på att utveckla min intuition och förmåga att tolka korten.

♦ Jag har utarbetat en egen läggning som ger en bra helhetsbild över alla delar i livet. 

♦ Under hela mitt liv har jag arbetat med att vägleda människor i förändringsprocesser

Arbetstider

Se mina tider i schemat

Diplomerade/certifierade utbildningar

Övriga utbildningar

Diplomerad hälso-och livsstilsterapeut, Reiki healer och behandlare.

Egna studier

Jag arbetar ständigt på att utveckla min intuition och förmåga att tolka korten, och har utarbetat en egen läggning som ger en bra helhetsbild över alla delar i livet. 

Presentation

Hos mig får du landa i ett tryggt space där du kan ge uttryck för dina behov och önskningar. Jag har personlig erfarenhet av fysisk sjukdom, missbruk och medberoende och dysfunktionella relationer. Jag arbetar med naturlig hälsa och använder min kunskap och erfarenhet tillsammans med min intuition för att vägleda dig i din situation.  

Övrigt

Under hela mitt liv har jag arbetat med att vägleda människor i förändringsprocesser, främst inom missbruks-och familjebehandling.  
Jag har gått in och ut ur mitt kall genom åren, men efter den stora initieringen, som kom i form av ”kronisk sjukdom” så ligger vägen tydlig framför mig. Det är här det jag ska göra för att dela mina gåvor med världen och under graviditeten med min son kopplades en helt ny nivå av intuition och kanaliseringsförmåga in. 

Lämna en tanke