Marie S 147#

Tarotkort, orakelkort, pendel, automatskrift. Ger healing på distans och känner av om det är obalans dina chakran

Detta kan jag även göra för dig:
Siar i själsliga relationer, tvillingsjälar, själsfränder och karmiska relationer. 

_____________________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: MarieS
_____________________

Jag har varit medial sen barn och det ligger i min mammas släkt i generationer

Jag har också stor erfarenhet av själsliga relationer så som tvillingsjälar, själsfränder och karmiska relationer – Anv. 2 olika kortlekar för just tvillingar och själsfränder för se vart ni befinner er på eran resa.

♦ Jag ger tips på hur du och din själsliga relation kan komma framåt om ni sitter fast. Ser om det är tidigare liv eller karman som behöver renas eller tas bort.

Arbetstider

Se mina tider HÄR!

Diplomerade/certifierade utbildningar

Medial grund – Karin Jonsson.
Reiki – Christina Janson.
Twinflame healing online  – Jill och Remi.

Övriga utbildningar

Kristaller och stenar kristallhealing online – Kritallrummet

Egna studier

Law of attration
Kundalin meditation
Eckhart Tolle
Ester Hiks
Gudinnnas oas
Twinflame awakening – Sonja evens.
Automatskrift
Ängla och kristallhealing
Kärleksmagi och pengamagi.

Presentation

Hej fina själar Marie heter jag och varit medial vägledare sen några år tillbaka. Min mediala sida har funnits med mig sen barnsben och ligger i min mammas släkt i generationer. Som tonåring började jag mer förstå att jag inte var som alla andra och att jag kände av energier från andra människor och fick också budskap från andra sidan. Min mediala förmåga har utvecklats extremt mycket som senaste 20 åren och min resa har varit allt från tumult till underbart. Jag alltid känt att jag vill hjälpa människor i svåra perioder i livet eller bara finnas där som ett mentalt stöd. Har också jobbat inom vård och omsorg i många år och träffat människor i olika skeden i livet och varit en stöttande hand för både patienter och anhöriga.
Jag har studerat väldigt mycket själv och utvecklat förmågor på egen hand som kommit under resans gång. Jag har också stor erfarenhet av själsliga relationer så som tvillingsjälar, själsfränder och karmiska relationer och detta är främst för jag själv har erfarenhet av detta, har 2 olika kortlekar för just tvillingar och själsfränder som jag använder mig för att hjälpa och se vart ni befinner er på eran resa, plus att jag ger tips på hur du och din själsliga relation kan komma framåt om ni sitter fast, kan se om det är tidigare liv eller karman som behöver renas eller tas bort.
jag har också under denna resa lärt mig automatskrift och får budskap mina guider både i skrift och bilder,känner också av djur och kan hjälpa dom på distans med healing.
Det jag vill hjälpa människor med är att dom ska få en bra vägledningen i eventuellt svåra situationer men också ge vägledning i frågor om kärlek eller annat som tillhör livet, ger också healing och kan lätt känna av vad problemet sitter om det är smärta eller obalans i dina chakran. Som kund vill jag att du ska få svar på dina frågor och hjälpa dig på din resa, har också lätt för skratt och tycker det är roligt att prata med olika människor och att ni ska få en bra vägledning och känna er nöjda med ert samtal med mig.
tveka inte att ringa mig jag finns här varmt välkomna till Marie s.

Övrigt

Lämna en tanke