Marina 156#

Tarot-, Orakel- & Healingkort. Intuitiv & medial vägledning, 


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Marina


♦ Mina styrkor är att jag ser och känner in i ett helhetsperspektiv när jag vägleder dig.

♦ Jag kommer från en släkt med lång tradition av shamanism som betyder mycket i min andliga väg.

♦ Min upplevelse är att jag är återfödd shaman som kommer var tredje generation för att hjälpa med andlig och helande förbindelse och vägledning. 

♦ Kan ge vägledning på fler språk som engelska och ryska.

 

 

 

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Övriga utbildningar

 

Kurser –  Arthur Findlay college i England med lärare som Janette Marshall, Helen Da Vita, Allan Stuttle, Bill Thomson och Libby Clark.
Möten hos Alkemiska Akademin, antroposofi och teosofi,

Konstnär, BA i scenisk konst och Coach.

Egna studier

Eckhart Tolle sade en gång att Du kan inte lära Dig något om det finns inte redan i Ditt inre, så ock för mig. Alla kurser jag har tagit och som jag har läst har varit bara för bekräfta och understryka det som är inne hos mig, det som jag känner redan, tänkte redan, lever efter redan. böcker jag har läst och läser, människomöten jag har upplevt och upplever – allt av detta och mycket annat är mina studier av mig själv som universal själ och återspegling av stora skeendena utanför mig.

”Människa! Känn Dig själv och Du skall känna världsalltet och Gudar” – stod på templet i Delfi, dit vandrade människor för att få svar från oraklet. Kännandet av mig själv är aldrig avslutat jobb, ständigt förändrande, ständigt utvecklande.

 

Presentation

Vetenskap säger till oss att våra fysiska sinnen kan uppfatta bara 1% av det som finns omkring oss. Det vill säga att vi har hela världen att upptäcka som finns här och nu. Här finns änglaväsen, elvor, gnomer, här finns dåtid tillsammans med framtid och nuet, här finns själar som var och dem som kommer, här finns våra liv innan detta och framtida, här finns allt som skapats och allt som ska…, här finns allt vi behöver för vår utveckling. Låt oss utforska det tillsammans.

 

Övrigt

Jag är en tids- och rymdlös vandrare på oändlighetens väg, i Syd-Östra Sibirien i en mongolisk familj med långa shamanska traditioner. Naturen där, är som gjord att vara mera i det andliga: Karghet under fötterna, havet av böljande i vinden gräs, steppens oändlighet till alla väderstreck och ännu större och mer storslagen himmel. Det känns som att man är en himmelsk varelse, vandrande bland solsken och moln och har så lite gemensamt med jorden.

För att min utseende var annorlunda andra etniska mongoler var det tecken på för alla omkring att jag är återfödd shaman som kommer var tredje generation för att hjälpa med andlig och helande förbindelse och vägledning. Från momenten jag kunde utrycka mig i tal många som ville ha svar på olika livsfrågor. Det växte känslan att jag har inget eget liv, det fanns stor frihets behov. Och efter en händelse där genom mig som var i trans då min mor har fått svar om hennes dramatiska framtid har jag slutat att använda den kraft i mig för att svara på andras frågor och trodde mig ”stänga” dörren till det andliga, (toppen av naivitet!).

Med glädje dök jag ner i livet med alla dess sidor och aktiviteter för att, som visade sig, komma närmare till mig själv. Efter många olika skeenden så som universitets matematik, teaterskola, elitidrott, fotbollsproffs, tvära kast mellan så olika yrken som elektriker och litteraturkritiker, över trettio år i yrken som hjälper andra människor med olika diagnoser att vara i vardagen, efter vandringar mellan väsensskilda världsdelar och kulturen har jag fortfarande pirrig glädje att öppna nya för mig sidor i historien, filosofi, språk, andlighets former, vetenskap, konst i alla former och -poesi.

Och hur än allt detta var och är storslaget och underbart nu efter ”semester” är det dags att komma ”hem”.

2 kommentarer

  1. Ninni den

    Hej Marina tack för en tydlig guidning. Allt stämde så bra! Jag hoppas vi hittar till en bra kommunikation, han och jag. ❤️✨🙏
    Du har en gåva att vägleda! ✨🙏💕

  2. Anneli Alnebrand den

    Tack för ett jätte fint samtal,kan varmt rekommendera henne…
    Kram Anneli

Lämna en tanke