Mira Hilaria 120#

Runor, tarot, egyptiskt orakelkort. Kanaliserar min Andliga Mentor Mother Pinetree.
Jag kan ta reda på din elementpersonlighet och framföra budskap från Andedjuren till dig.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Mira-Hilaria


♦ Jag är född med Seendet och förvaltar ett Arv från framförallt kvinnorna i min släkt, som verkat som shamaner och häxor i flera led bakåt.
♦ Jag har skrivit böckerna Tarot i Nuet, Mother Pinetrees Visdom och Andedjuren
 Jag ser knutarna i Livets Väv och hjälper dig att lösa upp dem. Jag skapar en medvetenhet på Livets Stig
♦ Jag har också levt en tid med Aborginerna i Australien och lärt mig om Kraftsång och Energimedicin under min tid där.
♦ Jag har utbildningar i Mother Pinetrees Anda runtom i Sverige, Finland och Spanien.

Arbetstider

Se schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Övriga utbildningar

Dröm fram kraften inom dig – Agneta Oreheim
Trancehealing & trancecommunication – Simone Key (Minister Arthur Findlay College)

Egna studier

Livet har varit en lång resa. Jag har alltid varit i kontakt med Naturväsen och känner Moder Jords puls inom mig. Jag är mycket, mycket ut i Dalaskogarna med min trumma och mina hundar. Jag lyssnar till orden i vinden och drar kraft ur Moder Jord med Kraftsång och Ceremonier. Jag har mer och mer lämnat traditionellt mediumskap och lever i varandet och skapar en vibration som skapar resonans och samklang med Skapelsen. Just nu ligger fokus på arbetet med den kommande boken som handlar om elementpersonligheter och mat.

Presentation

Jag har gått i lära hos min mormor från det jag var 3 år gammal. Jag är född med Seendet och förvaltar ett Arv från framförallt kvinnorna i min släkt, som verkat som shamaner och häxor i flera led bakåt. Jag har också levt en tid med Aborginerna i Australien och lärt mig om Kraftsång och Energimedicin under min tid där. Jag har skrivit böckerna Tarot i Nuet, Mother Pinetrees Visdom och Andedjuren Talar och har min styrka i den jordnära andligheten, med dragning åt shamanism och traditionell botekonst. Jag jobbar alltid för människan och med människan jag möter och skapar ett möte med Andevärlden utifrån var individs unika behov. Jag har idag utbildningar i Mother Pinetrees Anda runtom i Sverige, Finland och Spanien. Jag försöker i största mån att leva min dröm och leva som jag lär.

Jag talar också flytande engelska och finska för den som föredrar sin vägledning på de språken.

Kram Mira

Övrigt

13 kommentarer

  1. Hej! Tack för ett bra samtal idag! Jag känner mig så stärkt i att våga sätta gränser för min tid och mitt företagande! Jag känner en stor lättnad och klarhet! Tack!

  2. Hej Mira!
    Tack för ett jätte bra samtal igår angående kärlek och relationer. Allt du sa stämde. Det gav verkligen värdefull bekräftelse.
    Kan varmt rekommendera dig och kommer ringa dig igen
    Kram Annika🤗🌸

Lämna en tanke