Rebecka 113#

Änglakort, andlig och medial vägledning, chakrabalansering, attraktionslagen, mental träning och coachande samtal.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Rebecka


Jag utvecklar konstant mina änglaläggningar, relationen med änglarna och min mediala sida


♦ Att få sporra, stötta och vägleda dig för att du ska hitta och bli bekväm med att använda din fallenhet är mitt eget högre syfte här på jorden.

Orsaken till att du ringer är syftet för mig att svara.

♦ Attraktionslagen jobbar hela tiden utifrån dig själv. Jag gör dig mer medveten i den resan.♦ Att mediterar är för mig min största utbildning. Har inte missat en dag sedan 2 januari 2015

Arbetstider

Se schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Elitidrottscoach – Coachutbildarna, kommunologi- Bosön,
Reiki – Solkarina

Övriga utbildningar

Att mediterar är för mig min största utbildning. Har inte missat en dag sedan 2 januari 2015. Jag är självlärd med orakelkort genom min intuition. Genom Solkarinas böcker och god mental träning utvecklar jag konstant mina änglaläggningar, relationen med änglarna och min mediala sida. Läser en hel del om ledarskapsutveckling, personlig och andlig utveckling för att på så sätt arbeta med attraktionslagen.

Egna studier

Läser resonerar och utvecklar min kunskap kring attraktionslagen, psykometri, energiavläsning, chakran och andliga vägledare.

Presentation

Andligt är jag ung, engagerad och ödmjuk. Min resa, den världsliga, min mentala och min universella fick mig att komma ut ur garderoben som medial. Några världsliga erfarenheter fick mig tillslut att förstå Attraktionslagens och änglarnas energier och tecken. Den enda som varit förvånad när jag klev ut som medial var jag själv. Min familj förstod tidigt och mina vänner vet att jag känner in och kan se olika energier främst från människor, men ibland även från djur.

Min respekt för det mediala, men också över ditt fria val tar jag din fråga och din undermedvetna programmering på största allvar. Att få sporra, stötta och vägleda dig för att du ska hitta och bli bekväm med att använda din fallenhet är mitt eget högre syfte här på jorden. Min medvetenhet, klarsynthet och tacksamhet över att få vägleda kärleksfullt med ljus och positiva energier ger dig förståelse, insikt, och mod att fatta de beslut du behöver göra för att gå dit du vill vara.

Att använda änglarnas kort är för mig ett stöd i det jag ser, hör och känner. Det jag lyssnar och känner in ditt undermedvetna och lägger stor vikt på att du ska våga hitta dina svar. Attraktionslagen jobbar hela tiden utifrån dig själv. Jag gör dig mer medveten i den resan.

Övrigt

Orsaken till att du ringer är syftet för mig att svara.

17 kommentarer

 1. TACK Rebecka för samtal med dig igår!! Fick vägledning och kloka ord kring min fortsatta andliga utveckling och relationen till min tvillingsjäl. Du är en fantastisk vägledare. Har känt mig så lugn och ”jordad” efter vårt samtal. Du är grym! Stor kram!❤️

  • Tack själv Frida för ett fint samtal. Och tusen tack för din feedback – den ger så mycket energi så jag blir alldeles pirrig <3
   Fortsätt gå – allt är som det ska!

   //Rebecka

 2. Tack Rebecka,
  Blev nästan rörd av allt fint du sa…..känner en stor tillit till det du sa och ser fram emot det som sker😊
  Kram
  Anette

  • Snälla Anette – Tack – din omtänke och feedback värmer här också <3
   Njut av din resa – tror det är riktigt intressant just i denna stund. Ska bli så kul att få din återberättelse om några månader =)

   Varm kram
   Rebecka

  • Hej Eva-Britt,
   Ja, det hände något…prova igen när du har möjlighet.
   Och du, tack för din feedback – värmer lite till <3
   //Rebecka

 3. Hej Rebecka!

  Tack för samtalet igår. Du nämnde i början av samtalet att någonting grönblått som låg på golvet skulle upp. Jag bor ju inte så stort så jag kunde verkligen inte komma på vad det skulle vara. Nu såg jag ju i sovrummet att det låg en plåttavla, grön och blå på golvet med texten: Life is what happens while you´re busy making other plans. Jag tar budskapet till mig och letar plats att hänga tavlan 🙂

  Vidare väntar jag med spänning på den starka energi som du siade vill in i mitt liv.

  Kram Louise

  • Hej Louise,

   Nämen va kul att du hittade det grönblåa och att den fick komma upp. Budskapet var ju riktig intressant det också 😉 Hoppas du levt mycket sen i mars. Vart hängde du tavlan till slut?

   Tror att du nu känner av det starka och kraftfulla i dina daga. *thihii*

   Kram
   Rebecka

 4. Tack för ditt samtal ikväll. Du sa att du kände vatten nära mig…. tror det kan vara nära mannen jag frågade om….ser fram mot att få träffa honom i höst… Längtar…Tack Rebecca

  • Hej fina Anki,

   Tack ska du ha! Skulle kunna vara så Anki. Gränser är inte så tydliga i den andliga världen. Vilket jag gillar i och för sig, men som kan vara störande för oss här på jorden. <3
   Må gott Anki och njut av din promenad i livet.

   //Rebecka

  • Hej Fina Gull-Britt.

   Ber om ursäkt att jag inte svarat tidigare. Missade totalt att titta efter dig här.

   Kolla in schemat http://schema.tarotguiderna.se Behöver du titta på vad som pågår så ringer du bara när jag jobbar eller så kontaktar du någon av mina fantastiskt kollegor.

   Varm hälsning
   Rebecka

 5. Hej,
  Tack för samtalet idag, du lugnade mig och gav mig verkligen rätt verktyg för att tänka. Du gav mig ett tidsperspektiv som jag ser fram emot att se vad som händer. Ditt mjuka sätt och vägledning fick mig verkligen lugnare och gav mig ett frid inom mig. Du träffade så rätt gällande männen i mitt liv. Tack ännu en gång!
  Stor kram

  • Hej Ellie,

   Tack själv för din fina feedback! Det värmer och lugnar mig *ler*
   Värmer också, och framför allt gläder det mig att kunna hjälpa dig. Du är en fin stjärna på jorden.

   Varm hälsning
   Rebecka

 6. Tack snälla, för bra vägledning!💗
  Det gav mig en energi kick i rätt riktning.😀
  Undrar dock över en sak: du pratade om att jag känner av mitt högra knä och att det är kopplat med ekonomi.
  Var kan jag läsa om det här?
  Jag ska lära mig lyssna på min kropp och då vill jag kunna ta reda på vad det kan betyda😃.

  Tacksam för svar!💗

  Carina🌿🍀🌷🌸🌹

  • Hej Carina,

   Härligt att du fick en kick! Knän har enligt enerigcenter att göra med ledarskap, jordning och föräldraskap att göra. Ekonomin kan ha något att gör med hur du leder dig eller vilka känslor du har kring ekonomi. Kan bli blockeringar. Leta upp någon som kan reiki-healing som kan hjälpa dig, om du inte redan hittat svaret. <3

   Så glad att du vill lyssna mer på kroppen!

   Varm hälsning
   Rebecka

 7. Hej Rebecka!
  Tack för vårt samtal igår!
  Jag har fått mer insikter nu under dagen med och jag känner att hans lojalitet och pliktrogenhet är just egenskaper som jag värderar väldigt högt hos honom. Det betyder mycket för mig att han inte handlöst kastar sig in i en flirt!
  Förstår också mer om sorgsenheten som vilar och inser att det handlar om att jag inte är riktigt färdigläkt från mitt förra förhållande som var destruktivt. Jag trodde faktiskt att jag hade släppt det men insåg nu att sorgen bottnar i en känsla av att jag fortfarande kan känna mig värdelös och inte förstå hur någon skulle vilja ha mig.
  Men jag känner mig starkare än någonsin att kunna stå bredvid och se detta och iaktta känslan och förstå att den inte är sann! Så jag tror att jag snart är redo att känna självkärlek! Inte riktigt ännu men snart! Kram

Lämna en tanke