Rebecka 113#

Änglaläggning, andlig och medial vägledning, chakrabalansering, attraktionslagen, mental träning och coachande samtal.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Rebecka


♦ Attraktionslagen jobbar hela tiden utifrån dig själv. Jag gör dig mer medveten i den resan.

Jag utvecklar konstant mina änglaläggningar, relationen med änglarna och min mediala sida

Orsaken till att du ringer är syftet för mig att svara.

Arbetstider

Se schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Elitidrottscoach – Coachutbildarna, kommunologi- Bosön,
Reiki – Solkarina

Övriga utbildningar

Att mediterar är för mig min största utbildning. Har inte missat en dag sedan 2 januari 2015. Jag är självlärd med orakelkort genom min intuition. Genom Solkarinas böcker och god mental träning utvecklar jag konstant mina änglaläggningar, relationen med änglarna och min mediala sida. Läser en hel del om ledarskapsutveckling, personlig och andlig utveckling för att på så sätt arbeta med attraktionslagen.

Egna studier

Läser resonerar och utvecklar min kunskap kring attraktionslagen, psykometri, energiavläsning, chakran och andliga vägledare.

Presentation

Andligt är jag ung, engagerad och ödmjuk. Min resa, den världsliga, min mentala och min universella fick mig att komma ut ur garderoben som medial. Några världsliga erfarenheter fick mig tillslut att förstå Attraktionslagens och änglarnas energier och tecken. Den enda som varit förvånad när jag klev ut som medial var jag själv. Min familj förstod tidigt och mina vänner vet att jag känner in och kan se olika energier främst från människor, men ibland även från djur.
Min respekt för det mediala, men också över ditt fria val tar jag din fråga och din undermedvetna programmering på största allvar. Att få sporra, stötta och vägleda dig för att du ska hitta och bli bekväm med att använda din fallenhet är mitt eget högre syfte här på jorden. Min medvetenhet, klarsynthet och tacksamhet över att få vägleda kärleksfullt med ljus och positiva energier ger dig förståelse, insikt, och mod att fatta de beslut du behöver göra för att gå dit du vill vara.

Att använda änglarnas kort är för mig ett stöd i det jag ser, hör och känner. Det jag lyssnar och känner in ditt undermedvetna och lägger stor vikt på att du ska våga hitta dina svar. Attraktionslagen jobbar hela tiden utifrån dig själv. Jag gör dig mer medveten i den resan.

Övrigt

Orsaken till att du ringer är syftet för mig att svara.

6 kommentarer

 1. TACK Rebecka för samtal med dig igår!! Fick vägledning och kloka ord kring min fortsatta andliga utveckling och relationen till min tvillingsjäl. Du är en fantastisk vägledare. Har känt mig så lugn och ”jordad” efter vårt samtal. Du är grym! Stor kram!❤️

  • Tack själv Frida för ett fint samtal. Och tusen tack för din feedback – den ger så mycket energi så jag blir alldeles pirrig <3
   Fortsätt gå – allt är som det ska!

   //Rebecka

 2. Tack Rebecka,
  Blev nästan rörd av allt fint du sa…..känner en stor tillit till det du sa och ser fram emot det som sker😊
  Kram
  Anette

  • Snälla Anette – Tack – din omtänke och feedback värmer här också <3
   Njut av din resa – tror det är riktigt intressant just i denna stund. Ska bli så kul att få din återberättelse om några månader =)

   Varm kram
   Rebecka

  • Hej Eva-Britt,
   Ja, det hände något…prova igen när du har möjlighet.
   Och du, tack för din feedback – värmer lite till <3
   //Rebecka

Lämna en tanke