Sanne 18#

Tarot, OSHO Tarot, Änglakort, Medial vägledning, Holy Fire Reiki Healing, Livscoaching / samtalsterapeut


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Sanne


♦ Holy fire Reiki Master- Att hela på distans är för mig mer kraftfullt än när du är nära. Just Holy fire har en klockren varm kärleksfull omhändertagande healing.

♦ Jag är utbildad samtalsterapeut och livscoach, till mig kan du även ringa bla när du fastnat i något livsmönster.

♦ För närvarande tar jag inte kontakt med nära och kära. Men ibland propsar de på att få komma med budskap ändå och då förmedlar jag givetvis det, då är det något som är viktigt för dig att veta och de på andra sidan har satt ihop oss två för att förmedla budskapet.

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Angelic mediumship – Birkan Tore
Cert. KBT samtalsterapeut- psykoterapeut steg 1 .
Cert. Act, Mindfullness och Compassion focuserad terapi.
Dipl. hypnoterapeut – Hypnos grund Praesto Training AB
Dipl. änglareader – Marie Dahlberg
Änglaterapireading/healing – Marie Dahlberg.
Reiki healing steg 1 Anna-lena Vikström.
Cert. Holy fire Reiki Master Steg 2 och 3 – Maria Nylow
Dipl. Tarot , änglakort, orakelkort – Vivi Linde
Dipl. Kanalisering – Vivi Linde
Dipl. Tarot, OSHO Tarot – Frida Kjellstrand
Medial andlig utveckling – Glastonbury Maria Nylow
Dipl. Medium 1 år – Medium akademin Sth
Dipl. Änglamassage – Kaarina Ekelund
Cert. Livscoach, grupp och relationscoach – Livscoach akademin.
Dipl. Medium – Englagård livszentrum
Dipl. Vinyasa yoga lärare – OMyoga

Övriga utbildningar

Egna studier

Presentation

Jag har hela mitt liv haft kontakt med änglavärlden och sett saker hända innan det hänt. Jag har varit en stor skeptiker till det som inte kan bevisas och har studerat de senaste 10 åren. Bla kvantfysik för att förstå healingens möjlighet, våra bortgångna anhöriga samt änglarnas förekomst.

En händelse gjorde att jag til lslut kapitulerade jag och förstod min livsuppgift som andlig vägledare. Det var en sommar som jag plötsligt fick besök av en liten Fairies ( Fe) Jag både hörde och såg den omkring mig flertal gånger, så busande små lekfulla som bara de kan vara, de förmedlade till mig min andliga väg. Jag arbetar numer heltid med att förmedla budskap, använda mig av änglarnas kärleksfulla budskap och healing samt att vägleda i livets frågor samt livsuppgifter. Jag får till mig budskap genom flera av mina sinnen , framförallt genom klartänkande, klarseende, dofter, smaker och sensoriska förnimmelser.
Jag är även utbildad samtalsterapeut och livscoach, detta i kombination med kort, änglar och healing gör att jag kan arbeta med detta fantastiska arbete på ett kärleksfullt sätt.
Varmt välkommen att ringa mig, självklart har jag tystnadsplikt.

Övrigt

1 kommentar

  1. Hejsan Goa, tack för suverän vägledning jag frågade om min onda rygg ville säga mig den hade 2 månader varje dag. Du säger att det har med jobbet att göra att bestämma mig att säga ifrån eller verkligen acceptera Läget. Du visar mig valmöjligheterna men belyste något jag inte gjorde. Gick och så ifrån i grundorsaken det jag egentligen tryckt på och ryggontet försvann samma dag. Helt underbart. Tack för utvecklingen och för uppvaknande. Nu skall forstätta så att jag lära mig att bekvämt/tryggt säga till om saker som jag känner. Ljus hjärtat.

Lämna en tanke