Sara C 106#

Tarot, medial Vägledning, kanaliserar andliga vägledare, Relationscoachning, Hjärthealing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: SaraC

♦ Jag arbetar som coach och medial vägledare och ser jag människan som helhet, då allt hänger ihop.

♦ Hjärthealing – Jag ser dina mentala blockeringar och löser upp dessa.

♦ Att läka själen och med små medel förändra människors liv är något jag brinner för.

♦ Jag använder min starka intuition och mediala förmåga för att hjälpa just dig så att du hittar din bästa väg i livet och når din fulla potential.

♦ Under min boendetid i Kina öppnade jag upp helt och påbörjade min andliga resa på ett högre plan. Alla bitar föll på plats.

 

Arbetstider

Se schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Certifierad Mediumutbildning : Helena -Magdalena Ivekrans.
Diplomerad Relationscoach : Kjell Haglund.
Diplom: Avspänningsmassage Axelssons

Övriga utbildningar

Egna studier

Barnyoga.
Återfinn ditt inre barn. Hitta kärnan till ditt innersta jag.
Healing från hjärtat

Presentation

Medial sen barnsben.

Jag använder min starka intuition och mediala förmåga för att hjälpa just dig så att du hittar din bästa väg i livet och når din fulla potential.

Har kunskaper inom Tarot och Healing . Tystnadsplikt och trygghet är viktiga ledord för mig.

Under min boendetid i Kina öppnade jag upp helt och påbörjade min andliga resa på ett större plan. Alla bitar föll på plats.

I Kina hjälpte jag barnfamiljer på olika sätt som pedagog. Att läka själen och med små medel förändra människors liv är något jag brinner för.

I mitt arbete som Coach och Medial Vägledare ser jag människan som helhet, då allt hänger ihop.

Övrigt

67 kommentarer

 1. Tusen tack, finaste Sara Charlotte för fantastiskt läkande healing och klockren vägledning. Du är helt underbar att prata med och är en väldigt duktig healer och medium. Jag kan varmt rekommendera dig!
  Hjärtevarma kramar från Marianne 💝

 2. Ringde dig Sara på julafton, då hade jag kraftig smärta straxt ovanför hjärtat. Vi pratade och du fick mycket bilder till dig och sände mig healing till hjärtat. Jag är jätte tacksam för detta samtal och helaingen min smärta försvann även om hjärtsorgen finns kvar. Tusen tack

 3. Bästa Sara Charlotte! Jag pratade med dig i helgen angående en man som har starka känslor för mig men som ändå velar kring ett förhållande. Du skulle skicka hjärthealing till mig på kvällen. Stort TACK för healingen! Den var verkligen kraftfull!!! Jag känner mig mer hel i mig själv nu och har kommit fram till massa nya insikter. Jag känner verkligen att jag har fått hjälp. Inuti. Till exempel så känner jag att jag blivit starkare i mitt ställningstagande gentemot honom. Jag känner mig inte lika rädd för att förlora honom, jag gör bara det jag måste göra. Jag har också fått insikten att det inte spelar så stor roll när eller hur jag får deklarera detta för honom, det viktiga är att jag står hel i mig själv och att jag SJÄLV har blivit säker i vad jag vill ha (..och vad jag INTE vill ha…). Det beslutet finns ju hos mig oavsett var han står någonstans. När detta är grundlagt hos mig kommer jag inte bli så påverkad av hans svängningar känns det som, även om det såklart fortfarande kommer vara tufft att be honom låta mig vara 🙂 Återigen stort TACK för klockren, insiktsfull vägledning och en mäktig healing! <3 Kramar Tess

 4. Tack för healingen idag <3 och dagens samtal
  Kändes skönt att du verkligen såg vem jag är …

  Känner att jag behöver kraft och mod och balans och att jag hittar kärleken i mitt liv som får mig att öppna upp mitt hjärta och kunna ge av allt jag har inom mig och som motas med värme och tillit.
  Jag känner mig vilsen och behövde dina ord idag

  Jag hör av mig när jag fått mer svar
  Kram <3

 5. Tack för vägledning, du fick in det jag ville veta och det jag ville få bekräftat utan att ställa mig frågor. Du sände mig healing, och jag kände verkligen av den, den VAR kraftfull 🙏🙏
  Jag kommer återkomma till dig utan tvekan🙏💕

 6. Hej! Ringde dig ikväll angående en jobbig separation och du sa att du skulle ge mig hjärthealing klockan 22.00. Jag glömde bort detta och höll på att fixa i köket när jag plötsligt blev alldeles varm, en riktig värmevallning genom hela kroppen. Förstod inte vad som hände men så kom jag på det med healingen. Kollade på klockan och då var hon 22.03. Häftigt. Tack för ett fint samtal. Behövs när allt gör ont.

 7. Tack Sara för den träffsäkra vägledningen och hjärthealingen igår kväll. Det blev en varm och tillitsfull känsla i mig av healingen. Kram💜

 8. Stort tack Sara för dem helande samtal jag har haft med dig under en svår omtumlande tid med kärleksbekymmer. Du har stöttat mig och skickat hjärthealing som jag verkligen har behövt. Jag har känt mig mkt lugnare efter våra samtal. I måndags skickade du stark hjärthealing till mig med intention att sätta i gång vissa processer. Det tog ca en timme sen var processen/ energin i gång, det gick så fort att jag knappt kunde förstå att det var på riktigt. Rekommenderar Sara varmt !! Duktig, träffsäker och kärleksfull.

 9. Tack Sara för fantastisk hjärthealing och vägledande samtal!! Du är unik på det du gör!! Kram Eva

 10. Hej Sara och tack för healingen jag fick nyss.
  Jag känner mig lugnare nu, och det är lite lättare att andas.
  Väntar dock fortfarande på ett tecken;)
  Kram/Mia

 11. Stort tack för hjärthealingen som jag fått några gånger,du är också duktig på vägledningen som har stämt bra.Helingen har satt igång mycket med förhållandet jag har .Återkommer och rekommenderar dig.

 12. Hej Sara
  I går när du sände healing kändes inte som förra gången🤔har inte sovit mycket i natt och va jätte orolig i kroppen…
  Kan det ha blivit något fel tro?
  Försöker att ringa till linjen i kväll.
  Kram Anneli (Daniel)

 13. Sara, tack för vägledning. Direkt efter vårt samtal så visste jag (hur?) vad jag behövde göra för att rensa i energikaoset som du så riktigt beskrev, och att stärka mitt skydd. Du puttade på i rätt riktning :,D Det hjälpte! Tack för att du hjälpte mig hjälpa mig själv. Nu är jag lite klokare och mycket lugnare.

 14. Jaa vad ska man säga!!! Sara Charlotte din hjärthealing är helt otrolig!! Jag pratade med dig igår, var så nere och ”tung”, ledsen över att det gick trögt med en kille jag nyss träffat. Du lovade att skicka hjärthealing till vår situation vid 22 senare samma kväll. Tyvärr hann jag somna men när jag vaknade var atmosfären helt annorlunda i mitt sovrum jämfört med igår. Något hade förändrats, och jag har varit mycket lugnare idag. Klockan hann knappt bli 10 imorse innan han lade till mig på instagram. Är så tacksam! Så nu småpratar vi och jag har även tagit steget och frågat om vi ska ses till helgen. Stort tack återigen fantastiska Sara Charlotte! <3

 15. Tack för fina och stödjande samtal som känns så träffsäkra! Tack också för din underbara hjärthealing! Känns verkligen som att det påverkar mig på ett positivt sätt. Kram Susanne

 16. Något radikalt har hänt tack vare dig Sara! C! Efter samtal och din hjärthealing så hittade jag tillbaka till min kraft och mig själv. Dessutom har mitt barn för första gången på flera år har sovit i egen säng. Enormt varmt tack för din hjälp.

 17. Tack för healingen igårkväll! Jag stensomnade i soffan och sov 10tim!!!!😃

  Är tacksam att du tog dig tid.

  Önskar dig en underbar dag!


  Amra

 18. Hej. Trodde inte på hjärthealing men tackade jag. Och tur var det!!
  Ser allt annorlunda/ klart nu. Band som behövde kapas är nu klippta. Veckorna efter märkte jag att tankarna och känslorna var annorlunda. Då kom jag på att de måste ha varit healingen som faktiskt fungerade Trots min misstänksamhet mot den.
  Tack🙏🙏🙏

 19. Tusen tack bästa Sara för både en kraftfull vägledning samt hjärthealing igår. Den kombinationen hjälpte verkligen mig. I din vägledning fick jag värdefull bekräftelse på hur saker och ting ser ut i mitt liv nu samt ny kraft och tillit till att jag är på rätt väg angående kärlek och arbete ( min livsuppgift). Det ger verkligen en inre ro att allt är som det ska och gör det lättare slappna av och följa flödet.
  Har haft sömnbesvär en tid men inatt sov jag fantastiskt bra efter hjärthealing. Så skönt. Känner mig också allmänt mera harmonisk och tillitsfull idag.
  Rekommenderar dig varmt och kommer absolut ringa dig igen. Kram💜🙏

 20. Tack för värmande ord , känner stor tacksamhet att kunna hjälpa 🙏
  Önskar dig det bästa på din väg .

  Varma hälsningar

 21. Hej Sara ! Har fått hjärthealing av dig nån månad senTänkte inte så mycket mer på det men har sista 1 – 2 veckorna upptäckt att jag är totalt ointresserad av andras människors uppmärksamhet och förståelse. Har oerhört mycket trauma bakom mig och alltid känt ett behov att få bekräftelse för detta på nåt sett , att bli ” sedd” liksom . Helt borta och detta är enormt skönt . Skiter totalt i andras bekräftelse och det blir ju en helt ny frihet. Jag vet inte om det har med hjärthealingen att göra jag har jobbat länge med att läka men intressant att det blev en sån vändning precis när du skickat hjärthealing. Kram å tack 😊 Maria

 22. Tack 🙏
  jag hjälpte med knuff i rätt riktning och så tacksam Hjärt healing hjälpt dig .
  Glöm inte du gjort ett fantastiskt jobb, wow
  Vad glad jag blir att höra detta ❤️🙏
  Tack du skriver . Varma hälsningar

 23. Tack för hjärthealingen, det var för mig en helt ny fantastisk upplevelse jag kände rent fysiskt igår kväll.
  Blev fylld av värme och kände ren kärlek och frid.
  Ville vara kvar i den underbara energin❤️
  Det var magiskt. Tack fina❤️

 24. Hej fina❤️
  Pratade med dig på morgon men tyvärr bröts samtalet vill säga
  Varmt Tack för ett fint samtal innerligt glad
  Och att du vill skicka hjärthealing till mig i kväll betyder mycket stor kram

 25. Sofia Jonsson on

  Hej Sara!

  Samtalet med dig var fantastiskt. Blev upplyft. Killen tog till sig det med d vitamin och tar nu det. Har även pratat med skolan. Hjärthealingen kände jag av då jag vaknade och kände en skön värmande känsla runt bröst och bröstrygg. Ett stort tack ❤💚🌻

 26. Hej Sara!
  Tack för ytterligare ett fint och givande samtal igår 🌷🙏.
  Hjärthealingen kände jag starkt förra gången men igår kände jag den dock inte alls. Vad skulle det kunna bero på?

  Kram och tack💫

  • Hej
   Tack du 🙏olika hur man känner allt är som det ska .
   . All gott till dig
   Varma hälsningar

 27. Sara C
  Tack för all hjälp och din träffsäkerhet 🙏🌞🌷 och din kraftfulla hjärt healing!

 28. Fantastiskt vilken kontakt du har med ”andra sidan”. Jag kan varmt rekommendera att ringa SaraCharlotte//kram Tanja

 29. Sara! Vi taöades vid ang en relation som jag hade, jag ville lämna men det var något som blockerade mig. Du fick blankt nej till dig att han skulle flytta hem igen. Och jag kände när vi pratade att det var omöjligt för mig att ta ett beslut. Du skickade hjörthealing till mig på måndagskvällen och nästan exakt en vecka senare så bara var det som om alla puzzeöbitar föll på plats. Jag blev helt totalt säker på vad jag ville. Ett beslut baserat på mina känslor och kärleken till mig själv. I 2 år har jag inte vågat men idag bad jag honom Skriva på skilsmässopapperna. Känns ju nästan som magi, och jag tror så starkt på att du hjälpte mig i detta. Tack fina du ❤️jag känner mig så fri och en tyngd har lyfts från mina axlar. TACK ❤️

 30. Tack för att du finns och att du hjälpt mig. Efter din kraftfulla hjärthealing vände det och efter en vecka kunde jag släppa taget på riktigt, bara fortsätter att kännas bättre och bättre . Kan varmt rekommendera dig 😊🙏❤️

 31. Du är helt fantastisk, så inkännande rak och ärlig.
  Jag gjorde inre resan med dej- det var det starkaste jag upplevt.
  Stort tack för dej.
  Jag rekommenderar dej starkt.

 32. Tack för all hjälp . Du är så otroligt duktig på det du gör . Clairvoyant medium som ser bilder så tydligt . Du har hjälpt mig på många plan . Känner lycka och hopp.
  Rekommenderar dig starkt !
  Mvh Bo

 33. Tack för ALLT du gjort för mig🙌❤️Din healing går inte att beskriva med ord den måste upplevas❤️ även pricksäkra saker du sagt .
  Så mycket har hänt på kort tid sen din hjälp. Tack för att du finns🙌❤️//Maria

 34. Tusen tack för mycket bra samtal igår. Det gav verkligen stöd och hjälp att förstå processen jag är i.
  Ser mycket fram emot hjärthealing imorgon sön kväll kl 22. 🙏😍
  PS: En sak undrar jag. Du sa att jag kunde ringa på måndag för återkoppling efter hjärthealing men på schemat står det du jobbar tidigast tors. Är det ok vi hörs flera dagar efter?

  • Hej
   ☀️☀️🌷Stort tack
   Menade att du alltid kan söka efter mig så loggar jag in om jag kan 🙏

   Sänder kram

 35. Hej Sara,
  Tack för ett fint samtal och tack för den kraftfulla hjärthealingen! Den var verkligen kraftfull. jag känner att den arbetar ännu. Du är så träffsäker och snabb att jag blir verkligt förundrad. Rekommenderar verkligen att kontakta dig för varm och givande vägledning.

  Kram🌸

 36. Hej Sara!
  Åter igen stort tack både för samtal och hjärthealing igår. Är så tacksam du är vid min sida under den stora förändringsprocess jag är i. Det ger även trygghet.
  Dina träffsäkra ord du förmedlar är exakt det jag behöver höra.
  Har verkligen mindre värk idag i axeln. Kände under hjärthealingen igår en speciell ilning från nacken ner i axeln och armen.
  Ringer dig snart igen!
  Varm kram🤗💜

Lämna en tanke