Sara C 106#

Tarot, medial Vägledning, kanaliserar andliga vägledare, Relationscoachning, Hjärthealing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: SaraC

♦ Jag arbetar som coach och medial vägledare och ser jag människan som helhet, då allt hänger ihop.

♦ Hjärthealing – Jag ser dina mentala blockeringar och löser upp dessa.

♦ Att läka själen och med små medel förändra människors liv är något jag brinner för.

♦ Jag använder min starka intuition och mediala förmåga för att hjälpa just dig så att du hittar din bästa väg i livet och når din fulla potential.

♦ Under min boendetid i Kina öppnade jag upp helt och påbörjade min andliga resa på ett högre plan. Alla bitar föll på plats.

 

Arbetstider

Se schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Certifierad Mediumutbildning : Helena -Magdalena Ivekrans.
Diplomerad Relationscoach : Kjell Haglund.
Diplom: Avspänningsmassage Axelssons

Övriga utbildningar

Egna studier

Barnyoga.
Återfinn ditt inre barn. Hitta kärnan till ditt innersta jag.
Healing från hjärtat

Presentation

Medial sen barnsben.

Jag använder min starka intuition och mediala förmåga för att hjälpa just dig så att du hittar din bästa väg i livet och når din fulla potential.

Har kunskaper inom Tarot och Healing . Tystnadsplikt och trygghet är viktiga ledord för mig.

Under min boendetid i Kina öppnade jag upp helt och påbörjade min andliga resa på ett större plan. Alla bitar föll på plats.

I Kina hjälpte jag barnfamiljer på olika sätt som pedagog. Att läka själen och med små medel förändra människors liv är något jag brinner för.

I mitt arbete som Coach och Medial Vägledare ser jag människan som helhet, då allt hänger ihop.

Övrigt

35 kommentarer

 1. Tusen tack, finaste Sara Charlotte för fantastiskt läkande healing och klockren vägledning. Du är helt underbar att prata med och är en väldigt duktig healer och medium. Jag kan varmt rekommendera dig!
  Hjärtevarma kramar från Marianne 💝

 2. Ringde dig Sara på julafton, då hade jag kraftig smärta straxt ovanför hjärtat. Vi pratade och du fick mycket bilder till dig och sände mig healing till hjärtat. Jag är jätte tacksam för detta samtal och helaingen min smärta försvann även om hjärtsorgen finns kvar. Tusen tack

 3. Bästa Sara Charlotte! Jag pratade med dig i helgen angående en man som har starka känslor för mig men som ändå velar kring ett förhållande. Du skulle skicka hjärthealing till mig på kvällen. Stort TACK för healingen! Den var verkligen kraftfull!!! Jag känner mig mer hel i mig själv nu och har kommit fram till massa nya insikter. Jag känner verkligen att jag har fått hjälp. Inuti. Till exempel så känner jag att jag blivit starkare i mitt ställningstagande gentemot honom. Jag känner mig inte lika rädd för att förlora honom, jag gör bara det jag måste göra. Jag har också fått insikten att det inte spelar så stor roll när eller hur jag får deklarera detta för honom, det viktiga är att jag står hel i mig själv och att jag SJÄLV har blivit säker i vad jag vill ha (..och vad jag INTE vill ha…). Det beslutet finns ju hos mig oavsett var han står någonstans. När detta är grundlagt hos mig kommer jag inte bli så påverkad av hans svängningar känns det som, även om det såklart fortfarande kommer vara tufft att be honom låta mig vara 🙂 Återigen stort TACK för klockren, insiktsfull vägledning och en mäktig healing! <3 Kramar Tess

 4. Tack för healingen idag <3 och dagens samtal
  Kändes skönt att du verkligen såg vem jag är …

  Känner att jag behöver kraft och mod och balans och att jag hittar kärleken i mitt liv som får mig att öppna upp mitt hjärta och kunna ge av allt jag har inom mig och som motas med värme och tillit.
  Jag känner mig vilsen och behövde dina ord idag

  Jag hör av mig när jag fått mer svar
  Kram <3

 5. Tack för vägledning, du fick in det jag ville veta och det jag ville få bekräftat utan att ställa mig frågor. Du sände mig healing, och jag kände verkligen av den, den VAR kraftfull 🙏🙏
  Jag kommer återkomma till dig utan tvekan🙏💕

 6. Hej! Ringde dig ikväll angående en jobbig separation och du sa att du skulle ge mig hjärthealing klockan 22.00. Jag glömde bort detta och höll på att fixa i köket när jag plötsligt blev alldeles varm, en riktig värmevallning genom hela kroppen. Förstod inte vad som hände men så kom jag på det med healingen. Kollade på klockan och då var hon 22.03. Häftigt. Tack för ett fint samtal. Behövs när allt gör ont.

 7. Tack Sara för den träffsäkra vägledningen och hjärthealingen igår kväll. Det blev en varm och tillitsfull känsla i mig av healingen. Kram💜

 8. Stort tack Sara för dem helande samtal jag har haft med dig under en svår omtumlande tid med kärleksbekymmer. Du har stöttat mig och skickat hjärthealing som jag verkligen har behövt. Jag har känt mig mkt lugnare efter våra samtal. I måndags skickade du stark hjärthealing till mig med intention att sätta i gång vissa processer. Det tog ca en timme sen var processen/ energin i gång, det gick så fort att jag knappt kunde förstå att det var på riktigt. Rekommenderar Sara varmt !! Duktig, träffsäker och kärleksfull.

 9. Tack Sara för fantastisk hjärthealing och vägledande samtal!! Du är unik på det du gör!! Kram Eva

 10. Hej Sara och tack för healingen jag fick nyss.
  Jag känner mig lugnare nu, och det är lite lättare att andas.
  Väntar dock fortfarande på ett tecken;)
  Kram/Mia

 11. Stort tack för hjärthealingen som jag fått några gånger,du är också duktig på vägledningen som har stämt bra.Helingen har satt igång mycket med förhållandet jag har .Återkommer och rekommenderar dig.

 12. Hej Sara
  I går när du sände healing kändes inte som förra gången🤔har inte sovit mycket i natt och va jätte orolig i kroppen…
  Kan det ha blivit något fel tro?
  Försöker att ringa till linjen i kväll.
  Kram Anneli (Daniel)

 13. Sara, tack för vägledning. Direkt efter vårt samtal så visste jag (hur?) vad jag behövde göra för att rensa i energikaoset som du så riktigt beskrev, och att stärka mitt skydd. Du puttade på i rätt riktning :,D Det hjälpte! Tack för att du hjälpte mig hjälpa mig själv. Nu är jag lite klokare och mycket lugnare.

 14. Jaa vad ska man säga!!! Sara Charlotte din hjärthealing är helt otrolig!! Jag pratade med dig igår, var så nere och ”tung”, ledsen över att det gick trögt med en kille jag nyss träffat. Du lovade att skicka hjärthealing till vår situation vid 22 senare samma kväll. Tyvärr hann jag somna men när jag vaknade var atmosfären helt annorlunda i mitt sovrum jämfört med igår. Något hade förändrats, och jag har varit mycket lugnare idag. Klockan hann knappt bli 10 imorse innan han lade till mig på instagram. Är så tacksam! Så nu småpratar vi och jag har även tagit steget och frågat om vi ska ses till helgen. Stort tack återigen fantastiska Sara Charlotte! <3

 15. Tack för fina och stödjande samtal som känns så träffsäkra! Tack också för din underbara hjärthealing! Känns verkligen som att det påverkar mig på ett positivt sätt. Kram Susanne

 16. Något radikalt har hänt tack vare dig Sara! C! Efter samtal och din hjärthealing så hittade jag tillbaka till min kraft och mig själv. Dessutom har mitt barn för första gången på flera år har sovit i egen säng. Enormt varmt tack för din hjälp.

 17. Tack för healingen igårkväll! Jag stensomnade i soffan och sov 10tim!!!!😃

  Är tacksam att du tog dig tid.

  Önskar dig en underbar dag!


  Amra

Lämna en tanke