Sara Charlotte 106#

Tarot, medial Vägledning, kanaliserar andliga vägledare, Relationscoachning, Hjärthealing.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: SaraCharlotte

♦ Hjärthealing – Jag ser dina mentala blockeringar och löser upp dessa.

♦ Jag använder min starka intuition och mediala förmåga för att hjälpa just dig så att du hittar din bästa väg i livet och når din fulla potential.

 

Arbetstider

Se schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Certifierad Mediumutbildning : Helena -Magdalena Ivekrans.
Diplomerad Relationscoach : Kjell Haglund.
Diplom: Avspänningsmassage Axelssons

Övriga utbildningar

Egna studier

Barnyoga.
Återfinn ditt inre barn. Hitta kärnan till ditt innersta jag.
Healing från hjärtat

Presentation

Medial sen barnsben.

Jag använder min starka intuition och mediala förmåga för att hjälpa just dig så att du hittar din bästa väg i livet och når din fulla potential.

Har kunskaper inom Tarot och Healing . Tystnadsplikt och trygghet är viktiga ledord för mig.

Under min boendetid i Kina öppnade jag upp helt och påbörjade min andliga resa på ett större plan. Alla bitar föll på plats.

I Kina hjälpte jag barnfamiljer på olika sätt som pedagog. Att läka själen och med små medel förändra människors liv är något jag brinner för.

I mitt arbete som Coach och Medial Vägledare ser jag människan som helhet, då allt hänger ihop.

Övrigt

15 kommentarer

 1. Tusen tack, finaste Sara Charlotte för fantastiskt läkande healing och klockren vägledning. Du är helt underbar att prata med och är en väldigt duktig healer och medium. Jag kan varmt rekommendera dig!
  Hjärtevarma kramar från Marianne 💝

 2. Ringde dig Sara på julafton, då hade jag kraftig smärta straxt ovanför hjärtat. Vi pratade och du fick mycket bilder till dig och sände mig healing till hjärtat. Jag är jätte tacksam för detta samtal och helaingen min smärta försvann även om hjärtsorgen finns kvar. Tusen tack

 3. Bästa Sara Charlotte! Jag pratade med dig i helgen angående en man som har starka känslor för mig men som ändå velar kring ett förhållande. Du skulle skicka hjärthealing till mig på kvällen. Stort TACK för healingen! Den var verkligen kraftfull!!! Jag känner mig mer hel i mig själv nu och har kommit fram till massa nya insikter. Jag känner verkligen att jag har fått hjälp. Inuti. Till exempel så känner jag att jag blivit starkare i mitt ställningstagande gentemot honom. Jag känner mig inte lika rädd för att förlora honom, jag gör bara det jag måste göra. Jag har också fått insikten att det inte spelar så stor roll när eller hur jag får deklarera detta för honom, det viktiga är att jag står hel i mig själv och att jag SJÄLV har blivit säker i vad jag vill ha (..och vad jag INTE vill ha…). Det beslutet finns ju hos mig oavsett var han står någonstans. När detta är grundlagt hos mig kommer jag inte bli så påverkad av hans svängningar känns det som, även om det såklart fortfarande kommer vara tufft att be honom låta mig vara 🙂 Återigen stort TACK för klockren, insiktsfull vägledning och en mäktig healing! <3 Kramar Tess

 4. Tack för healingen idag <3 och dagens samtal
  Kändes skönt att du verkligen såg vem jag är …

  Känner att jag behöver kraft och mod och balans och att jag hittar kärleken i mitt liv som får mig att öppna upp mitt hjärta och kunna ge av allt jag har inom mig och som motas med värme och tillit.
  Jag känner mig vilsen och behövde dina ord idag

  Jag hör av mig när jag fått mer svar
  Kram <3

 5. Tack för vägledning, du fick in det jag ville veta och det jag ville få bekräftat utan att ställa mig frågor. Du sände mig healing, och jag kände verkligen av den, den VAR kraftfull 🙏🙏
  Jag kommer återkomma till dig utan tvekan🙏💕

Lämna en tanke