Spero 85#

Orakelkort, Änglakort, Medial vägledning, Medial coachning.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Spero


♦ Andlighet och änglar har alltid funnits i mitt och min familjs liv. Min andliga bana började för ca 25 år sedan när jag skaffade min första Tarotlek

♦ Jag spår i tid.

Arbetstider

Se under schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Övriga utbildningar

Egna studier

Andlighet och änglar har alltid funnits i mitt liv. Min morfar kunde få saker att försvinna. Min mamma ser personer och får varningar i sömnen. Min systerdotter ser och hör andar och änglar. Min son känner på sig vad andra människor försöker dölja och min dotter hör när andarna pratar med henne.

Det känns underbart att få tillhöra en sådan familj och att få dela med sig till alla i universum. Att sprida ljus, kärlek och värme är jätteviktig för mig.

Hoppas att jag får ge er en trygg och harmonisk vägledning.

 

Presentation

Min andliga bana började för ca 25 år sedan. Då köpte jag min första kortlek och var jätteglad. Jag började försiktigt och det fungerade bra, men det som hände var att jag fick väldigt mycket information från änglarna och jag var inte helt mogen för det då. Jag valde att lägga detta på hyllan ett tag och när jag nu har börjat igen är jag förberedd.

Jag har mycket lätt att få kontakt och jag ser det mesta i bilder eller visioner. Jag har en mycket stark intuition och jag litar mycket på den. För mig är det viktigt att den jag spår känner sig trygg och att du lotsas fram med en trygg hand. Jag har lätt att känna in personer som jag har en dialog med och kan också känna av sinnesstämning. Jag spår bakåt i tiden, nutid, och framåt. Jag kan också lägga korten utifrån din livssituation.

 

Övrigt

22 kommentarer

 1. Hej Spero ❤
  Det är tungt idag…försöker ta in din vägledning å tänker positivt och ska hitta tilliten. Som du säger har jag inget att vara orolig för. Tack för stöttningen du ger när jag ringer. //Elisabeth

 2. Karin Wall'en on

  Har det stökigt runt mig just nu har mist min man. Vår handikappade son har fått en lägenhet och bor där med sina personliga adsistenter Jag själv har också fått en lägenhet och flyttat från vårt hus.
  Jag känner ett stort stressymtom i detta.
  Hur kommer jag att klara detta själv?Huset skall tömmas och säljas jag är själv och känner att jag orkar inte mer.

 3. Du är,verkligen klockren och snabb. Vi har haft många bra samtal du och jag. Inte många som du❤

 4. Vem var det som talade om för mig att min vännina körde för fort,och när jag precis öppnade
  munnen.Så hände det vi for runt o runt o o ner i diket.Vi klarade oss bra, men den där rösten har jag alltid undrat över.<3

 5. Ulrika Johnsson on

  Hej Spero!
  Saknar dig här på linjen. Stod du skulle vara inloggad både igår 2/11 och i dag 3/11 men det är du inte. Tråkigt, hade behövt prata med dig.
  Mvh Ulrika

Lämna en tanke