Tindra 65#

Tarot, OSHO-tarot, medial vägledning, Pendel, Dagens-Änglabudskap, Distans healing –Angelic Reiki.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Tindra


♦ Jag är medial sedan födseln och uppvuxen i ett ”spökhus”. Sedan 1997 så har jag fördjupat och utvecklat mitt andliga intresse.

♦ Jag hjälper dig i alla frågor i livet med mina mediala förmågor och med hjälp av kort och pendel.

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

REIKI 1 – Ewa Ohlsson
Tarot, OSHO – Annika Heurlin
Djurkommunikation – Linda Morge
Angelic Reiki 1 & 2 – Annika Heurlin
Angelic Reiki 3&4 – Annika Heurlin

Övriga utbildningar

Medial kurs – Vivi Linde, pågående
”Konsten att leva”, medial 2-årig kurs för Kent Gustavsson

Egna studier

Jag har som sagt sedan 1997 läst allt som gått att komma över i andlig litteratur och tränat och gjort otaliga övningar. Mediterat sedan 1997 och utövat Tai Chi, Qigong och Yoga. Under den tvååriga kursen fick vi lära oss kanalisering, chakrabalansering, aurarening, drömtydning och mycket mer.. Jobbat en del med djurkommunikation och bioenergihealing och även tidigare arbetat på en annan tarotlinje.

Presentation

Jag är som min mor och syster medial sedan födseln och uppvuxen i ett ”spökhus”. Jag har sedan 1997 då jag genomgick en livskris, fördjupat och utvecklat mitt andliga intresse. Jag hjälper dig i alla frågor i livet med mina förmågor och med hjälp av kort och pendel. Jag har stor förståelse för dina problem och ett stort hjärta. Jag har väldigt lätt för att komma i kontakt med djur

Övrigt

8 kommentarer

  1. Tack för hjälpen med Sheban, Fluffi hoppade 10 meter ner från tallen och klarade sig utan skador. Tack än en gång – Fluffi <3

  2. Hejsan !Undrar var katten lilja finns har varit borta i dag 2 veckor ,har det hänt henne något eller är hon död eller instängd någonstans .Eller är det någon som tagit henne ?!
    MVH Lotta

Lämna en tanke