Vi söker dig som vill jobba som siare hos oss på helger.

16

Skulle du vilja arbeta med oss?

Vi har ökat konstant sedan starten 2013 och behöver fler medarbetare.

Du ska kunna sia i tarot eller några andra kort. Andra kunskaper är också värdefulla speciellt om du jobbar som medium.

Du måste vara vid god psykisk hälsa och 30år fyllda.

Vi har ett skönt gäng med duktiga mediala vägledare på vår tarotlinje och behöver nu fler. Gemenskapen mellan oss alla på linjen är stark och vi trivs tillsammans, alla har nära kontakt för att kunna utbyta tankar, känslor och råd men också för att enkelt kunna byta tider med varandra när det behövs.

Öppettiderna på linjen är:
8.00-24.00

Maila Anna vid intresse admin@tarotguiderna.se

Om du är intresserad att jobba för oss så kommer du att få göra en arbetstest så både du och vi vet vilken kunskap du har i nuet.

Om du har någon vän som kanske är intresserad så dela gärna vidare <3

Var inte rädd för att prova!

Kram Vivi och Anna

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

16 kommentarer

 1. lenablondin-jäder on

  Hej

  Vad får man I lön? Har medial förmåga och spår, har spått på linje för många år sedan. laser folk, får budskap I sömnen en mans röst, här spökar det med nån tar bort orden när jag skriver… Får budskpap genom elektriskt m.m.

  MVH/Lena

 2. Elisabeth Bosdotter dos Santos on

  Vill veta mer. Till exempel på hur mycket man ska kunna?

  Med vänlig hälsning, Elisabeth

 3. Mathias Wahlund on

  Asså, jag kan behöva lite hjälp.
  Jag är född med en medial förmåga och den har skrämt mig många gånger men det är mest på sommaren. Inte meningen att störa men jag behöver hjälp eller någon som kan lära mig hantera detta.

 4. Jag har utvecklat min mediala sida på helgkurser. Har även renat hus på distans, får kontakt med avlidna människor och djur. Spår på tarotkort och tittar även i min lilla kristall.
  Har haft en del live möten /sittningar som har gett mig positivt respons.
  Just nu har jag en familj som jag eventuellt behöver besöka igen, för jag fick inte träffa alla då.
  Kramar från mig och önskar dig en trevlig Pride vecka ? Kram ?

 5. Gunmari Palmquist on

  Är jag slut som människa nu? Jag är så orkeslös. Jag har alltid varit igång hela dagarna, men nu blir jag mest sittande, vill ,eller borde ta tag i mig, lust eller kraft saknas. Mental kraft. Jag gör endast det jag måste…✨⭐️⭐️???⭐️?
  Vänligen Gunmari…

 6. Hu funkar det om man har en egen sida med ”egna” kunder? Är det ok att ha kvar mitt eget men samtidigt arbeta för din sida?
  Kram❤️

 7. Jag är utbildad inom mediumskap och healing. Jag håller privata sittningar. Inga kortkunskaper mer än änglakort tyvär.
  Är det inget för er? 🙂
  Mvh kattis

 8. Linnéa Brehme on

  Jag vill hjälpa andra som är i en kanske jobbig situation men mest av allt så skulle jag vilja vara medial (på riktigt, som ni som är på TV), så att jag skulle kunna hjälpa alla som har förlorat sina föräldrar som jag har gjort. Men det jag kan är att ”se” lite för mitt inre, jag har en rätt så stark intuition och jag har haft rätt förr då jag har lagt olika kort för folk. Jag är inte jättebra på det kanske men det kan bli rätt! Jag behöver ett jobb och jag vill gärna pröva på det här!/Linnéa.

 9. Ann-christine nordström on

  Hejsan!
  Jag hör av mig till er för jag är väldigt nyfiken på att få jobba ihop med er alla.
  Jag älskar mina ängelkort och mina stenar som leder mig varje dag. Jag håller också på med tarot men har bara avänt mina kunskaper på vänner och när någon frågar mig. Jag har också en nära kontakt med min egen vägledare. Jag kan rena hus och jag är omgiven av andar. Jag behärskar mycket av våra gåvor men är osäker på hur långt de räcker. Jag är 47 år och praktiserat mina kunskaper i mer än 30 år mer och mindre beroende på livsomställningar som barn o arbete mm. Det skulle var roligt att få vara med i er gemenskap nu eller senare.
  med vänliga hälsningar Ann-christine.

 10. Hej alla kära spådamer o medium❤️
  Har läst med stort intresse alla inlägg
  här. Jag arbeta själv i branschen sedan
  45 år. Att spå människor i deras kanske svåraste livskris betyder att få ett enormt
  stort ansvar. Våra budskap kan vara avgörande för ett mänskligt liv. Är man fast i ett negativt mönster eller en livskris
  är man väldigt skör o ett lätt offer för
  oseriösa eller okunniga medium.
  Därför pläderar jag för att bara kunniga och seriösa siare ska utföra ett arbete som verkligen vägleder o hjälper den som söker vårt kunnande. Alla andra som inte
  har ”gåvan” gör bättre i att hjälpa medmänsklig genom att bara finnas till.
  Hoppas ni håller med mig. Bara det bästa till våra klienter 🌞❤️

Lämna en tanke