Andliga Guider – Vilka är de? Introduktion inför nästa steg – Lär dig kanalisera din andliga Guide

6

Andliga Guider/info – Vilka är de? Här ger jag en introduktion inför nästa steg – Lär dig kanalisera din andliga Guide som ligger i länken under.

Den informationen jag ger är kanaliserad från min andliga guide Nymfer, han har berättat hur det fungera i andra dimensioner. Jag berättar utifrån min sanning och erfarenhet. Lyssna på er själva och ta till er den informationen som känns rätt för er.

För att göra kanaliseringarna som kommer så ska man vara 18år.

Vill du hellre lyssna i din tele?

1. Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
2. Sök på Vivi Lindes podd
3. Har du inte appen i din tele så sök den i ”app store” eller ”play butik” och ladda ner.
4. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt läggs upp.

1) Introduktion – Andliga Guider vilka är de. Lyssna här

 

2) Lär dig kanalisera – möt din andliga Guide. Guidad kanalisering till högre frekvenser. Lyssna här

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

6 kommentarer

 1. Hej Vivi!

  Tack för din podd!
  Kan du förtydliga….du pratar om att kontakten med guider sker med telepatisk kontakt och att guiderna INTE kan besöka oss i vår dimension. Sen pratar du om att de kan komma och beröra oss, blåsa på oss etc för att bekräfta att vi verkligen har kontakt. Hur går det ihop?

  En annan fråga….du fick frågan om hur man uppfattar skillnaden mellan intution och budskap ifrån guider. Där jämför du intution med en tanke/känsla. Är inte intution också ett budskap/vägledning fast ifrån sitt eget högre jag som man också skall ta tillvara på?

  Tack för svar!

  • Hej!
   Våra Guider och Änglar kan komma i kontakt med oss när vi höjer oss, det är vi som förpassar oss till dem. Vad jag menar är att de spökar inte hos oss. Vi kan endast mötas när vi vibrerar på samma sätt. Så när vi har skapat en kontakt till dem så kan de nå oss. Vi kan ha utvecklat och höjt oss utan att vi har förstått det.

   Det högre jaget är inte samma sak som intuition. På wikipedia står det så här ”Intuition är förmågan att bilda en omedelbar uppfattning eller göra en omedelbar bedömning utan att (medvetet) ha tillgång till alla fakta, och ställs ofta i motsats till att resonera och förstå logiskt”.

   Kram vivi

Lämna en tanke