Kanalisera budskap för ditt 2017. Hur blir ditt nästa år? Sia varje månad & året i helhet.

29

Hur blir ditt nästa år? Sia 2017 och få budskap för varje månad & året – Med denna kanalisering så kan du komma i kontakt med underströmmarna i ditt liv. Vad sker i det fördolda? Vad håller på att manifestera sig, och vad håller på att komma upp till ytan? Vart är du på väg? Och vad sker?

Vill du hellre lyssna i din tele?

1. Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
2. Sök på Vivi Lindes podd
3. Har du inte appen i din tele så sök den i ”app store” eller ”play butik” och ladda ner.
4. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt läggs upp.

Namasté Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

29 kommentarer

 1. Mina tankar är om inte jag och Gunnar kommer att träffas mera för han verkar ha ledsnat på mej , jag hoppas att det bara är en tillfällighet .

  • Nytt jobb kan handla om att ”må bra” – avkoppling och BALANS i alla möjliga former.
   Det ser ut att jobbet hittar du under kalla årsperioden. Det kan inkludera mars-april, om det blir fortfarande kallt.

 2. Har en undran om jag kommer att träffa någon Man att dela mitt liv med, O slippa ha mitt ex efter mig jämt som tror han äger mig ännu jag måste få ett liv

 3. Britt-Marie Ahlin on

  Hej Vivi! Jag undrar när jag kommer att bli frisk igen? Jag tror mycket på änglar och är andlig av mig. Har tillbett mina skyddsänglar, men ännu ingen förändring av mitt mående.
  Tack för att du vill ta dig tid!

  Namaste,
  Britt-Marie Ahlin

 4. Hej Vivi!
  Tack för en underbar meditation! Jag fick 13 underbara gåvor.)) Vissa gåvor kan jag ana vad de handlar om, andra – har jag ingen aning om. Jag har antecknat allting och det blir spännande att följa upp det:))
  Jag gjorde en utav dina meditationer tidigare (meditation med Angel, högre Jag) Det har visat sig att informationen som jag fick under meditationen stämde till 90%! T.o.m datum som jag fick upp! Mina nära å kära är minst sagt förvånade:))
  Tack!
  Iryna

 5. Varför ska jag få sjukdomar en efter en och det hjälper inte även om jag har sökt läkare försöker leva som en bra människa vad är det som jag gör fel

Lämna en tanke