Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

11 affirmationer som skapar förändring – Attraktionslagen

6

Att arbeta med affirmationer för att skapa förändringarshutterstock_184976513

Vi är vad vi känner och tänker. Våra tankar och känslomässiga tillstånd påverkar våra liv. Vi attraherar i livet utifrån våra känslor och tankar vilket avslöjar vad vi kan förvänta oss att få.

Vad säger din ”inre röst” och dina känslor egentligen? Det är nämligen utifrån dem du attraherar.

Matchar dina tankar och känslor dina intentioner, drömmar och visioner?

Vi kan manipulera vårt intellekt och få det att tro att vi förväntar oss att få positiva saker och förändringar men om vi känslomässigt egentligen inte tror på det så kommer vi inte att attrahera det.

Det är därför många uppfattar att det inte fungerar att ”önska” in saker i sina liv. De förstår helt enkelt inte att deras sanna känslor som kan vara baserade på rädslor, dåligt självförtroende, en tro på att det aldrig kommer lösa sig och bli bra, eller baserade på gamla upplevelser av misslyckande eller motgångar dikterar deras framtid, det är deras attraktionsläge.

En av de saker du kan göra för att förändra ditt känslomässiga tillstånd för att attrahera det du önskar är att arbeta med affirmationer. Du jobbar då successivt med att förändra dina tankar och känslor. Du omprogrammera dig genom att du berättar nya sanningar för ditt intellekt som sen manifesterar sig känslomässigt och därefter i ditt liv.

Ofta när vi fastnat i något oönskat så är det för att vår ”inre röst” föder våra negativa känslor och tankar och ger dem näring att fortgå. Det är inte det vi vill attrahera.

När man arbetar med affirmationer så byter man ut ord, tankar och meningar som ”den inre rösten” hela tiden matar en med. Man vill att det nya ska byta plats med det gamla. Detta är en process och man måste ha tålamod, att förändra sin känslomässiga resonans tar ett tag.

shutterstock_127360622Att arbeta med Affirmationer

Bekräfta
Ju mer man bekräftar en affirmationer ju snabbare blir den en sanning. Använd dina affirmationer tills du har åstadkommit det du önskar.

Synliggör
För att en affirmation ska vara effektiv så måste du se den, tänka på den och säga den ofta. Se därför till att du har dina affirmationer på platser där du ofta är.

Repetition
Repetition är nyckeln till att göra en affirmation effektiv. Du ska tänka på din affirmation flera gånger om dagen, varje dag.

Skriv ner
Skriv ner dina affirmationer varje dag, det kan t.ex. vara i en dagbok eller i din kalender. Gör detta som en rutin varje morgon när du vaknar och innan du går och lägger dig. Upprepa den högt för dig själv. Låt dina affirmationer var ditt första fokus när du vaknar och sista innan du somnar.

Ha din affirmation med dig
Ha alltid din affirmation tillgänglig i plånboken eller i väskan. Förlorar du folkus eller känner dig osäker så kan du snabbt ta upp och läsa dom och få tillbaka ditt fokus.

Påminnelse
Lämna påminnelselappar på olika platser. Gör flera lappar för varje affirmation och sprid ut dem där du kan se dom, det kan t.ex. vara på arbetsplatsen, i köket, i badrummet. Varje gång du sen ser lappen så ska du läsa lappen och tänka på vad den innebär.

Meditera
Meditera på dina affirmationer. Blunda, fokusera och stäng ute resten av världen. Var i din egen ”bubbla” och fokusera på dina affirmationer. Upprepa den och mediterar på betydelse och framtiden. Känn även vilka känslor affirmationen väcker inom dig.

Här är 11 kraftfulla affirmationer som kan hjälpa dig att skapa förändring ditt liv.shutterstock_166589168

1. Jag kan uppnå storhet
Fokusera på dina drömmar och visioner och lägg sedan till positiva känslor som du kopplar ihop dem med. När du talar om för dig själv att du kan uppnå storhet så är det kommer som du så småningom kommer att manifestera.

2. I dag är jag fylld av energi och glädje
Glädje börjar inifrån och inte utanför dig själv. Du väljer vilka känslor du ska ha.

3. Jag älskar och accepterar mig för den jag är
Kärlek till sig själv den viktigaste och högsta formen av kärlek. När du älskar dig själv så börjar du automatiskt att uppskatta och respektera dig själv. Om du har självförtroende och stolthet i det du gör kommer du att börja se dig själv i ett nytt ljus vilket leder till att du inspireras att höja din nivå.

4. Min kropp är frisk, mitt sinne är klart och min själ är lugn.
Om det finns negativa känslor kopplade till några av dessa delar så kommer de influera och påverka de andra delarna. Vår kropp och själ är ett. Den främsta orsaken till hälsa eller ohälsa är du själv. Du kan hjälpa dig att heala det du medvetet eller omedvetet dragit till dig genom att omprogrammera ditt sinne. Det vi inte kan ta bort kan vi ändå hitta ett nytt sätt att förhålla oss till.

5. Jag vet att jag kan manifestera allt jag vill
Säga detta till dig själv varje dag. Uppmuntra dig själv att tro att du kan göra allt som du bestämmer dig för att göra.

6. Allt som händer nu händer är för mitt högsta och bästa
Det finns inga offer, inga olyckor eller tillfälligheter. Även om du inte nu ser meningen med det som skett eller sker så ha tillit till att det finns det än högre plan som vi inte alltid ser eller förstår. Allt sker i en perfekt synkronisitet. Känn frid med allt som har hänt, händer och kommer att hända.

7. Jag försonas och förlåter de som inte kan eller vet bättre
Det betyder inte att du glömmer vad de gjort men du accepterar de lärdomar du fått och låter det inte förbittra dig och ditt liv. Att inte sitta fast i gamla oförätter eller att hemfalla till martyrskap för det som andra orättvist har tillskansat oss är en förutsättning för att komma vidare. Låt inte andra människor styra ditt liv för evigt, frigör dig känslomässigt.

8. Jag är arkitekten i mitt liv; Jag bygger själv min grund och väljer dess innehåll
Varje ny dag ger en ny start med nya möjligheter och val. Du kan göra vad du vill med din dag, utnyttja den möjligheten. Genom att programera dig för att ta ansvar för din dag så tar du samtidigt ansvar för din framtid.

9. Min förmåga att överkomma mina svårigheter och utmaningar är gränslös.
Den här affirmationen är väldigt stark att använd när man står i en jobbig process och man måste fightas för att komma vidare.

10. Min potential att lyckas är oändlig
Låt inget begränsa dig och låt inte andra människor definiera vem du är eller vad du kan.

11. I dag släpper jag mina gamla vanor och tar upp nya mer positiva
Det ända konstanta är förändring. Du gör nya val hela tiden även när du inte är medveten om det. Att inte förändra eller ta ett nytt steg är också ett val.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

6 kommentarer

 1. Lilja den

  Jag är tacksam för allt det goda som jag har i mitt liv.

  • Jari Hedman den

   Jag är tacksam över sen jag blivit och är trots allt jag varit med om så har jag inte ändrat mig som person

 2. Marie den

  Min tanke varje dag är att bli accepterad för den jag är och det jag gör. D jag gör är, enligt myndigheter m.m, olagligt, enligt mig har d, är d och förblir d en del av mig och mitt jag. Jag har aldrig skadat någon varken kroppsligt elr ekonomiskt, tyvärr en del lögner, som jag ser som nödvändiga som blir positivt i slutändan. Kommer aldrig känna mig Helt fullbordad och fri, men d gör mig inget bara jag får leva och göra d lyckligt liv, finnas för dem jag betyder någonting

 3. Gunilla den

  Tack för dessa 11 förslag.
  Ja självkärlek är så otroligt viktigt att ha som grund!
  Och något som de flesta har för lite utav <3
  Att inse vi skapar allt med våra tankar och känslor
  Attraherar det vi fokuserar på .
  Vare sig det är positivt eller negativt.
  Så därför bra att släppa gamla mönster och fokusera på hur man vill ha livet!

 4. Lisbeth Bäck den

  Min systerdotter Elsy fick sin första cellgiftsspruta igår 28 Jan
  Mår idag oerhört mycket illamående trots tagit 8 tabletter mot illamående i morse.
  Hur kan jag m hjälp av hennes närmaste
  affirmera kraft få bort illamåendet?

  • Vivi den

   Du kan inte affirmera bort, försök ist affirmera på att hon mår bättre, att medicinen verkar på ett positivt sätt, att hon orkar med och har kraft mm. Glöm inte fråga henne om det är okej att du affirmerar åt henne. kram vivi

Lämna en tanke