Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

12 råd för ett medialare och andligare liv

2

12 råd till dig som vill komma igång med att utveckla din medialitet/andlighet.

Jag får ofta frågan hur man på ett enkelt sätt kan leva ett andligare och ett mer medialt liv och hur man lär sig att lyssna inåt och känna av energier.

Det finns egentligen inget enkelt sätt. Det finns ingenshutterstock_153832022 ”snabb fix” in i andlighet utan det är en väg som man måste vandra och det går inte att ta några genvägar eller låta någon annan göra ens jobb. Man utvecklas genom att söka sin väg och sanning. För att komma långt så behöver man gå en lång sträcka som innebär både sökande, själv insikt och personlig utveckling.
”Babysteps” är också steg.
Men det är en väg som enligt mig verkligen är värd att gå, det är den mest spännande och intressanta väg jag gått i mitt liv och min andlighet är mitt livs passion.

1) Meditation – Tillbringa minst 10min om dagen i absolut tystnad och stillhet. Du kan välja att meditera eller bara sätta dig och sluta ögonen. Gör det i en miljö där du kan känna dig avslappnad. Sätt gärna på lite meditation musik, tänd stearinljus eller rökelse, eller ute i naturen. Tillåt dig att bara vara utan krav på prestation att ”lyckas”. Märker du att tankar kommer acceptera dem utan att döma eller värdera och släpp sedan taget om dem. Att bli medveten tillhör processen att lära sig vara i nuet och komma i kontakt med sig själv. Meditation kan även vara Yoga, Chi gong eller någon annan mer fysisk typ av aktivitet.

2) Lyssna inåt – Lita på din intuition. Ju mer du tar till dig ”din inre röst”, ju mer kommer du att uppmärksamma den. Observera när du får en ”instinktiv” känsla, när du känner att något är rätt/fel eller håller på att ske och när en person reagerar på ett sätt som du kände var i antågande. Det är bra att uppmärksamma att vi känner av energier även när det är uppenbart. Skriv ner dina tankar och känslor runt händelsen.

3) Läs – Läs något andligt/medial som intresserar dig.

4) Kurs – Gå en kurs eller på en föreläsning i något ämne som intresserar dig.

5) Medial cirkel – Starta upp en intressegrupp tillsammans med andra som vill utvecklas. Ha ett nytt ämne/bok ni dikuterar varje gång ni möts eller gör övningar/meditationer tillsammans.

6) Intuitions kort – Köp någon form av andliga- eller intuitionskort. Dra ett kort varje morgon och lägg den vid din säng. På kvällen så läser du på kortet och tittar på bilden och tar dig tid att känna in när betydelsen av kortet stämde in under din dag. Du övar på så sätt upp din förmåga att förnimma och läsa av.

7) Psykometri – Gör psykometri övningar för att öva upp förmågan att läsa av energier. Olika psykometriövningar går att googla sig till på internet eller köp en bok.

8) Lär dig pendla – pendeln är ett ypperligt verktyg för att komma i kontakt med sitt högre jag. Köp en bok eller läs på nätet hur du gör. Det är ett roligt och enkelt sätt att komma i gång med något som snabbt visar synligt resultat.

9) Skriv! – Ha anteckningsbok där du skriver ner dina takar, upplevelser, drömmar, meditationer mm. Det är viktigt för att få perspektiv på sin utveckling. När stunder av tvivel sätter in så kan det vara bra att gå tillbaka till anteckningarna och se att utveckling faktiskt har skett. Att komma ihåg genom att skriva ner är att ge något energi och det vi ger energi växer och blir mer av. Man växer i sin utveckling.

10) Affirmationer – Arbeta med affirmationer för att förändra ditt fokus och dina tankar. Det är dina tankar som styr åt vilken riktning du går och var du lägger ditt fokus.

11) Släpp alla måsten och förutfattade meningar

shutterstock_15903616112) Tillit, Tålamod, Tro och Tankekraft – Jag har fyra ledord när det gäller andlig och medial utveckling och det är tillit, tålamod, tro och tankekraft. Arbeta med din tillit och tro att du kan och att universums överflöd är tillgängligt för dig och att allt sker i rätt tid och takt. Det krävs tålamod då stor förändring inte sker över en natt men ha tillit till att förändring sker, babysteps är också steg. Ta kontroll över hur du tänker och förhåller dig till det som sker i ditt liv, runt dig och i universum. Du bestämmer, det är ditt liv och det du tänker och fokuserar på är det som kommer att manifestera sig i ditt liv.

Namaste Vivi

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

 1. Anna den

  Tack för tänkvärd och motiverande text.
  I flera år har jag dragit mig till att utvecklas medialt, men de kurser som finns är alltför dyra för mig.
  Via en kurs av en examinerad väninna gick det dessutom fel, där jag enligt henne skulle möta min guide. Jag uppfattade att energin jag mötte, snarare ville skrämma mig än hjälpa mig, så jag backade från allt.

  Om du har tips på bra utbildare som har rimliga priser, är jag tacksam. Under tiden följer jag dina goda råd.

  Vänlig hälsning

  Anna

  • Vivi den

   Kram vivi

Lämna en tanke