Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

13 råd om hur du finner din livsuppgift

0

Din livsuppgift är inget du behöver leta efter. Fokusera på att tjäna ett syfte, så kommer detta syfte att tjäna dig.

 

Alla har vi en livsuppgift, en kallelse i vårt liv, vi är här av en anledning, vårt liv har ett syfte. För en del är det uppenbart vilken uppgift de har medan andra inte ser skogen för alla träden. Många gånger så kan det bero på att man ställer krav på sin uppgift att den ska vara storslagen, annorlunda och livsförändrande. Tänk då på att om du redan är på din väg så behöver den inte kännas märkvärdig eller annorlunda, det är ju din väg, och det vi redan är i kontakt med känns naturligt.

Ibland är vår livsuppgift vår utmaning, det kräver något speciellt av oss, men det brukar ändå vara något vi inte kan låta bli att göra.

Vår livsuppgift ser inte alltid nödvändigtvis ut som vi förväntar oss, och ibland ser vi den inte förrän vi får perspektiv och tittar bakåt. Ibland är vi i kontakt med vår livsuppgift tidigt i livet, och ibland senare. Det är olika för alla och inget man ska lägga någon värdering i. Det kan vara så att vi behöver lära oss något först, eller få en speciell kunskap eller erfarenhet.

Din livsuppgift har en känslomässig koppling till dig, den bor i din själ. Ibland söker vi den, och ibland är den bara där, men vi blir alltid vägledda till den.

Våra största hinder på vägen för att finna vår livsuppgift är våra rädslor och förutfattade meningar. Vi kan tro att det ska se ut på ett speciellt sätt, att det är större än det är eller mer komplicerat. Vi kan till och med vara i kontakt med den utan att förstå.

Våra rädslor kan göra att vi skjuter på den, eller att vi tar en omvägar innan vi når fram. Men när det gäller vår livsuppgift så bär alla vägar till Rom. Vi kommer dit. Det som i ditt liv intresserar dig och drar dig till sig är det som ligger i din livsväg. Det är den karman du arbetar med. Hur du sen tar till dig denna uppgift och jobbar med den är upp till dig. Lita på att din själ vet vilken väg du ska gå och vilket syfte ditt liv har. Lyssna på dig själv.

Din livsuppgift är det som ligger dig närmast, det du hela tiden snubblar över, och ibland det som utmanar dig, eller som du får jobba för att nå, det är ofta den röda tråden i ditt liv som du kan välja att plocka upp eller låta vara. Din livsuppgift är inte alltid ditt yrke, och ibland finns den i det lilla, och andra gånger i det stora. Ibland är din uppgift bara viktig för dig, och ibland handlar den om andra människor.

Frågor som kan leda fram till att förstå sin livsuppgift:

1) Vad brinner jag för att göra?
2) Vilken röd råd har gått igenom mitt liv, vad upprepar sig, finns det ett mönster?
3) Vilket är mitt största intresse?
5) Hur ser min dröm ut?
6) Om din livsuppgift är ett val som du behöver göra, eller har gjort. Vilket är då valet?
7) Vår livsuppgift brukar ofta handla om någon form av tjänande. Vem eller vad tjänar du? Vem eller vad vill du tjäna?
8) Kan det vara så att du redan är inne på din livsuppgift? kan det vara så att du har förväntningar på att den ska se annorlunda ut?
9) Skriv en lista med personer du beundrar och ser upp till. Fråga dig sen vad det är du beundrar hos dem, är det deras egenskaper eller handlingar? Deras kvaliteter finns oftast inom dig när de talar till dig. Låt dig inspireras, se dessa resurser hos dig själv. Skriv ner dem och ta till dig dem.

Vad kan man göra för att komma i kontakt med sin livsuppgift eller förstärka den i livet?

Det finns inget enkelt råd som fungerar för alla. Vi är alla unika och finner vår väg på vårt sätt. Som andlig person så skulle jag dock ge dessa råd:

10) Kontemplation – Ta dig tid för att stilla ditt sinne. Stäng av alla måsten och krav. Sätt dig själv främst och ge dig själv egentid.
11) Läs – Läs sådant som intresserar och utvecklar dig. De böcker du väljer när du vill förkovra dig säger något om dig och din livsväg.
12) Meditation – Meditera antingen på ingenting, eller på din livsuppgift, eller på en fråga.
13) Gå en kurs eller på en föreläsning i något som intresserar dig.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke