Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

26 tecken på att du går igenom en frekvenshöjning

17

När du höjer din frekvens så märker du det genom att din kropp, själ och omgivning går igenom en förändring.

Det finns två olika frekvenshöjningar som vi kan gå igenom. Den ena är en en yttre vilket handlar om att vår jord höjer sin frekvens. Den andra är personlig och sker när vi är redo att höja vår vibration, detta kan ske flera gånger under vår livstrid. Det är upp till oss hur mycket vi kan höja oss och hur ofta, valet och arbetet är alltid upp till oss.

Frekvenshöjningar sker oftast i kombinationer med utmaningar som fått oss att växa på någon nivå. Den är även för det mesta parallell med vår andliga utveckling. Höjningen sker endast om vi tagit till oss lärdomarna som lätt oss mot nya insikter och förståelser. Man kan säga att en frekvenshöjning är en konsekvens av andlig och själslig växt.

Här är en rad förändringar som brukar infinna sig under en frekvenshöjning. Processen kan även påbörjas strax innan man går in i frekvenshöjningen.

 

 1. När du höjer din frekvens så höjs även din själston.
 2. Du responderar till en högre och snabbare ljusenergi
 3. Musiken du lyssnar på är av en ny eller annorlunda harmoni och når din själ på ett nytt sätt.
 4. Du hör ofta toner.
 5. Du dras till det som finns bortom den tredje dimensionen.
 6. Du ser och hör tecken överallt. Du får vägledning genom det du uppfattar i din omgivning.
 7. Du börjar förstå de högre mönster och bilder som din själ sänder och förmedlar till dig.
 8. Du blir mer medveten om siffror som tecken, tex 11:11, 333 mm, och du tycker att de dyker upp allt oftare.
 9. Synkroniseringen i ditt liv ökar. Du befinner dig allt oftare på rätt plats vid rätt tidpunkt. Eller så faller saker på plats utan synlig inblandning eller ansträngning från din sida.
 10. Du inser att det inte finns någon slump utan du är medskapande i det som sker.
 11. Du drar till dig människor som är likasinnade och som har liknande intressen och mål som du har. Du kan även dra till dig nya saker och nya miljöer.
 12. Människor och saker som inte längre är på samma våglängd som du försvinner ut ur ditt liv. Det kan ibland kännas som att du tvingas släppa taget men det handlar om att det inte längre hör hemma i ditt liv längre.
 13. Det finns en känsla av att du inte riktigt hör hemma här och du strävar mot nya mål.
 14. Det känns som att du är på en resa, eller så kommer du snart att fysiskt flytta på dig till en ny plats.
 15. Du förändrar din kost till det bättre.
 16. Du bryr dig mer om din fysiska kropp än tidigare.
 17. Du önskar att skriva en bok då du känner att du har en historia att berätta, eller så har du insikter som du vill nå ut med.
 18. De böcker du läser eller webbplatser du besöker handlar om utveckling, metafysik, helande av din själ eller om att finna sin livsuppgift.
 19. Du förstår vikten av att höja dina tankar och arbetar med att göra dem renare, ärligare, kärleksfullare och icke dömande.
 20. Ditt liv har tagit en ny riktning som känns helt rätt. Du känner att detta är vad du har väntat på i hela ditt liv. Du har alltid känt att något har saknats, och nu kommer det upp till ytan.
 21. Du får glimtar in i andra verkligheter, världar och dimensioner.
 22. Du upplever att dina psykiska förmågor ökar.
 23. Du känner att din energi förändras på flera nivåer.
 24. Du känner dig ofta sömnig och trött eftersom din kropp justerar sig till en högre frekvens. Detta följs sedan av period med hög energi och eufori. Många människor känner sig dessutom glada utan att veta varför!
 25. Du blir mer medveten om de som har gått över till andra sidan och känner av att de finns runt dig, och du kan kommunicera med dem genom dina tankar eller i drömmar.
 26. Symboler som har visat sig som mönster eller spiraler i dina tankar, drömmar, bilder eller teckningar har nu funnit sin betydelse och är nu dina nycklar för att minnas dina uppdrag
Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

17 kommentarer

 1. Eva Petterssson den

  Är nog en vilsen själ, söker o söker!

  • Suss den

   Så känner jag också. På väg men tvärstopp gång på gång! Väntar på att få luft under vingarna efter varje nedslag. Det är tungt och jobbigt! Svårt att lyfta gång på gång. Det känns som att få ett budskap men det når inte fram.

   • Gunilla den

    Har fått healing och det är bättre. Har tackat och känner mig lugn.
    Gunilla

 2. Carola den

  Tack Vivi! 🙂 Det här var underbart att läsa då jag går igenom samtliga utav punkterna du beskrev, men jag är inte förvånad då så mycket har kommit till mig det senaste halvåret men de sista veckorna har nästan varit magiska 🙂 Tack även till dig då dina poddar och annat du delar med dig har varit till stor hjälp och insikt! <3 kram

  • Vivi den

   Tack! Kram vivi

 3. Agneta Söderberg den

  Tack goa du <3 Kände igen mig på många punkter. Kramar <3

  • Vivi den

   Kanon! kram vivi

   • Ulrika h n den

    Hej
    Jag undrar om det är normalt med kraftig yrsel om en ande är närvarande. Sådan yrsel så man måste luta sig mot en vägg för golv och väggar gungar så kraftigt?

    Mvh ulrika

    • Vivi den

     Hej! Nej det skulle jag inte påstå, de jobbar sällan så. Kram vivi

 4. Annelie den

  Läste och fnissade för mig själv ? Det är exakt vad som sker just nu i mitt liv. Vet att jag är under förändringar men en del punkter var jag inte riktigt medveten om. Jag bara ÄLSKAR att vara i kontakt med andar och energier, då känner man sig levande ?

  • Vivi den

   Härligt 🙂 Kram vivi

 5. Cissi den

  Jag kände igen mig på flera punkter. Och jag vet själv att jag är på väg, och är snart “framme” men inte riktigt än. Tack!

  • Vivi den

   Nice, kram vivi

 6. Pia den

  Så intressant att läsa, känner igen mig på så många punkter, samtidigt som livet aldrig varit så svårt så känns det ändå som att massor händer på cellnivå… massa nya lärdomar, insikter…osv.. Tack!!

  • Vivi den

   Kram vivi <3

 7. Gun-Marie den

  Hej Vivi! Vilken bra sida/ blogg känner igen mig i mycket och du beskriver det enkelt och konkret. Kommer att läsa här inne fler tillfällen.

  • Vivi den

   Tack fina, kram vivi

Lämna en tanke