Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Aktivera ljuskroppen

11

Människan utvecklas nu snabbare än någonsin tidigare i den kända historien. På grund av en växande oro ser vi inte framtiden, utan vänder oss i allt högre grad till det förflutnas läror. När vi djupdyker i dessa finner vi den bortglömda kunskapen med svävande människor, yogis som lever i hundratals år och som dessutom kan gå genom väggar. Lärdomarna om ljuskroppen har varit reserverade för de mest invigda och utgör grunden för dessa övernaturliga bedrifter.

Ljuskroppar finns i allt, inklusive oss människor. Vi kan aktivera ljuskroppen för att upphöra att vara mänskliga och istället återvända till källan. Om målet är att förena sig med Gud, kan aktiveringen av ljuskroppen hjälpa oss att nå detta mål.

De gamla mystikerna kände till att allt runt omkring oss består av energi, i form av miljardtals olika molekyler som allihop verkar som ett eget kosmos. Ingenting i vår värld är enbart fysiskt, utan den energi som ständigt är i rörelse skapar materian. Att känna till hur man använder denna var någonting för de vise.

Vad är ljuskroppen?

Det mänskliga energifältet består av flera olika lager. Såväl den eteriska kroppen som den mentala kroppen, den astrala kroppen och den känslomässiga kroppen är alla delar av ljuskroppen. Utöver dessa finns det vissa sätt på vilka man kan aktivera ljuskroppens högre funktioner. Ljuskroppen är i sitt aktiverade läge ungefär 17 meter i diameter.

Med hjälp av elektriska impulser kan man upptäcka energikroppar bortom det fysiska. Aurafotografering är ett exempel på detta, där dessa kroppar kan fångas på bild. Shamaner arbetar ofta inom dessa energifält. Ljuskroppen kallas ibland för markaba, vilket är ett egyptiskt begrepp. “Mer” betyder ljus, “ka” betyder själ och “ba” betyder kropp. Ljuskroppen anses vara själens vagn och måste aktiveras för att man ska kunna uppnå uppstigning.

Aktivering av ljuskroppen

Ljuskroppen kan aktiveras genom att man på daglig basis utövar en särskild form av meditation, där 17 andetag tas. Varje andetag ska vara i cirka 21 sekunder. Medan ens koncentration ligger på andetagen, håller man sina fingrar och händer i sex olika ställningar, samtidigt som man ägnar sig åt att visualisera händelser såväl inuti som utanför kroppen. Det går att finna kurser på nätet om man vill lära sig ordentligt.

När ljuskroppen väl ha aktiverats, krävs mer uppriktigt utövande av absolut kärlek för att ljuskroppen ska kunna upphöjas till regnbågskroppens tillstånd. Både Buddha och Jesus uppsteg i denna form. De lyckades bägge nå mänsklig perfektion, bli “gudar” och visa andra hur man kan uppnå detta. Dessa mästares läror är instruktioner som visar en väg som andra kan följa. När ljuskroppen har aktiverats och de högsta fälten av vår ljuskropp har uppnåtts, belyses vår regnbågskropp genom våra kärleksfulla tankar och vår ihållande extatiska frekvens.

Förutom bemästrandet av den fysiska formen, har läran om ljuskroppen en avgörande betydelse för mänskligheten idag. Detta koncept gör att vi påminns om att vi är mer än den fysiska formen, mer än vad vi tänker och mer än våra handlingar. Vi är manifestationer utöver det vanliga av ett universum som är så mycket större än vi kan förstå med vår begränsade uppfattning.

Dela.

Om skribenten

11 kommentarer

 1. Mayron Langton den

  Vem sökte mig i natt…..en radio gick på 00.45 den radion har inga högtalare….var det min son tro

  • Ednea Martins den

   Varför har jag drömde med min morsa som är döda. Hon låg i en Maca på sjukhus och på huvud hade hon en blå operation mossa

 2. Tarja Nilsson den

  Vilken härlig text! Blev glad av ljuskropps berättelsen även om jag inte har “tron”❤️

  • Vivi den

   Tack, kram vivi

 3. Solveig den

  Snöflingan är ett av naturens bräckligaste ting, men se bara vad de kan göra när de håller ihop.

  • Vivi den

   Sant. kram vivi

 4. Alice den

  Min tanke är spindel nät.Något av det tunnaste men också det starkaste.
  Ett magiskt vackert konstverk en tidig morgon då solen lyser på näten med dagg på dem.

 5. Johanna Söderman den

  Vad tydligt,utförligt och bra du skriver!!!

  • Vivi den

   Tack, kram vivi

 6. Ingela den

  Riktigt tänkvärt. Till slut faller bitar på plats. Tack för att du delar m dig ❤️

  • Vivi den

   Kram vivi

Lämna en tanke