Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Aldarana – För mig finns det fler dimensioner där olika andar, väsen, guider, änglar finns i. För mig är det också naturligt att resa mellan dessa dimensioner.

0

Aldarana på Tarotguiderna berättar här om sin väg.

Mer om hennes arbete längst ner.

Freja Månprästinna
Medium
Djurkommunikatör
Certified Angel Medium för Birkan Tore
Häxa

Redan som liten berättade min moster att jag såg saker ingen kunde förklara och där och då tystades jag ned eftersom det var skrämmande för min familj. Detta gjorde att det skulle ta över fyrtio år innan jag äntligen tog tag i min medialitet. Det började med att jag skulle gå en kurs om healing och slutade tre år senare med att jag hade gått hela utbildningen till medium.

För mig var det naturligt att gå in på den här dimensionen, eller ska jag säga dimensionerna? För mig finns det fler dimensioner där olika andar, väsen, guider, änglar finns i. För mig är det också naturligt att resa mellan dessa dimensioner. Jag gör det både när pratar med andevärlden, när jag drömmer och i vaket tillstånd. För mig är det naturligt och tryggt att gå ur kroppen för att resa till en plats eller en annan dimension.  Min guide Ian och min väktare är alltid med mig på dessa resor som skydd och resesällskap.

Här kan jag bara skratta åt min naivitet i början, jag sa att jag inte kunde prata med andar, att jag aldrig skulle arbeta med dom och att jag inte såg dom. Andevärlden ville annorlunda och visade mig vägar som jag aldrig trodde jag skulle gå.

Prästinnans väg

En av dom är prästinnans väg. Hösten 2017 var jag på en festival. Här kom jag i kontakt med Freja, som jag trodde för första gången men även där hade jag fel. När jag tänker tillbaka har hon funnits med mig hela tiden, i olika tecken och synkroniciteter. Hon kallade på mig och jag såg min väg framför mig i tre år. Under den här resan till Månprästinna har jag tvekat, jag har skällt och jag har frågat henne om hon verkligen vill ha mig. Varje gång har jag hört ett rungande ja.  I dag är jag glad att hon inte gav upp på mig, under resans gång har jag lärt mig massor både om mig själv och andra. Hennes kärlek och stöd, även hennes skäll och förmaningar har gjort mig till den jag är just nu i dag. Som Månprästinna i hennes tjänst, är mitt arbete att stödja andra på deras livsväg, att stötta, att hjälpa, att låta andra se gudinnan i sig själva. Jag håller även handfästelser och ceremonier. Soul retreving är något som ligger mig varmt om hjärtat som prästinna, där hämtar jag hem själsbitar genom trumman och kraftdjur som slitits bort från själen vid  t ex ett trauma.

Jag arbetar på Tarotguiderna sedan hösten 2017 och det arbetet ligger mig mycket varmt om hjärtat, jag blir lika glad varje gång jag hjälper någon på deras väg. Något annat som också ger mig stor tillfredsställelse är när jag för över någon ande som irrar runt mellan dimensionerna till det jag kallar hem. Där vi ska vara när vi lämnar den här kroppen.

En spännande kontakt med andevärlden

Några av de andar jag för över fastnar i mitt minne, en sådan var för ett par år sedan när jag var på besök i min hemstad Västerås. En tjej hade hört av sig och kände att hon behövde hjälp, hon hade känt sig trött en längre tid och hade även känt av någon i hennes närhet. Just då plockade jag inte upp någon alls runt henne men vet att ibland gömmer de sig för mig. Nästan på en gång när jag satte mig ned hos henne så kom det in en ung man i lägenheten, han var krokig i kroppen och ett ben och en arm var förvridna. Min första reaktion var att den här anden såg ut som Ringaren i Notre Dame. I början var han väldigt arg och irriterad, han ville inte gå över och han ville inte lämna hennes sida. Hon var lik någon som han hade varit förtjust i och därför ville han vara i närheten av henne. Det visade sig att han var en av de äldsta andar jag fört över, jag fick ett årtal. Två somrar efter Erik XIV hade dött. Året var då 1579. Det var en tragisk historia han berättade för mig, redan som bebis hade hans mamma fått höra att hon skulle “sätta ut honom i skogen” eftersom han var ett hår av hin, att hon hade som de sagt bolat med djävulen och att han var ett satans barn. Hans mor kunde inte det men tog heller inte hand om honom och han fick tidigt stjäla mat och kläder. Hela tiden blev han piskad på, spottad på och slagen på av de som ansåg att han var djävulens barn. Tyvärr var prästen i  församlingen den som var värst och som hejade på detta. . När han blev en ung man så fick han “arbete” hos skarprättaren. Där fick han ta hand om de döda och fick bara mat och husrum som betalning. Skarprättaren var den enda som stod ut med honom och knappt det. När han var ca 25 år som han trodde själv, han var inte säker, var det några berusade män som en dag såg det som en god gärning att misshandla honom till döds.

Han fick berätta sin historia till slut, det var viktigt även om det tog lite tid

Eftersom han under hela sitt liv blivit misshandlad av prästen och att denne sagt att han aldrig skulle komma till himlen så valde han att inte gå in genom den ljusa port som visades för honom när han lämnade sin kropp. Han hade därför varit kvar så länge och vandrat på gatorna i Västerås där han växte upp. När jag så äntligen fick honom att gå över, när jag lovat och bedyrat att han inte behövde möta prästen eller att det inte fanns ett helvete så kom det en tår både från mig och från henne som jag satt hos. Varje gång jag är trött eller energifattig, varje gång jag mår dåligt eller jag tvivlar på vad jag gör så går jag tillbaka till den här unga mannen. Hans liv var en fasa från den dagen han föddes till den dagen han lämnade sin kropp. Jag är ödmjukt tacksam för att jag fick chansen att hjälpa honom hem så han kan läka och för att jag fick höra hans berättelse även om den var fasansfull.

Mitt arbete är aldrig tråkigt eller enformigt. Det är nya utmaningar varje dag, oavsett om det gäller kärleksfrågor eller om jag ska hjälpa någon över.

Mitt arbete

I mitt arbete på Tarotguiderna hjälper jag er med
Rening av hus på distans
Djurkommunikation
Kanaliserar guider och änglar
Hittar saker
Tar kontakt med nära och kära
Känner av Twinflame energier och vägleder er i de energierna.
Ger healing
Siar om t ex arbete och kärlek i kort och runor
Renar och balanserar chakran
Vägleder er i er egen mediala resa.

Här finns jag på Tarotguiderna
För att komma direkt till mig tryck #94

Min BLOGG Aldarena på Tarotguiderna

För er i Skåne och då i Helsingborgstrakten har jag
Husreningar på plats.
Soul Retreving
Regression
Kurser kommer under 2020
Djurkommunikation på plats hos er.
Handfästelser
Trumresor
För bokning skicka e-⁠post till info@aldarana.se

All vägledning över telefon sker via Tarotguiderna.

Ha en underbar dag!

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke