Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Annette berättar om sitt uppvaknade och sin inre andliga resa

3

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

 

 

 

Annette berättar här om sin andliga resa.
Mer om hennes arbete längst ner.

Annette

Jag har alltid varit intresserad av olika kulturer och velat resa för att se världen. När jag var i 20- årsåldern reste jag jorden runt och det borde ha varit en dröm som blev sann. Men det kändes inte riktigt så, det kändes mer som att jag prickade av olika punkter på min ”to dolista”. Jag kände det alltid som att jag levde en livslögn men kunde inte förklara ens för mig själv vad det egentligen betydde. Livet var roligt och vi upplevde en massa spännande saker men något fattades. Jag trodde att det var den stora kärleken som fattades och sökte febrilt efter den rätte. Men ingen jag träffade kunde sudda bort känslan av “livslögn”.

Mitt uppvaknande

Det var först senare i livet, när jag var runt 30 som jag började förstå att känslan av livslögn handlade om att jag hade tillgång till fler dimensioner än jag varit medveten om. Allt började när jag gick en tarotkurs. Jag såg en annons i en tidning och visste med hela min varelse att denna kurs skulle jag gå.

Att lära sig korten och hur hela tarotsystemet hänger ihop som i en berättelse var spännande, men ännu mer spännande var att träffa en typ av människor som jag aldrig innan träffat. På kursen fanns människor som redan vandrade den andliga vägen. Jag fick berättat för mig om guider och vägledare som var med oss fast de inte syntes. Jag tänkte för mig själv att några sådana har nog inte jag, det är nog bara för några speciellt utvalda. Nu vet jag ju att vi alla har med oss en hel armé av varelser från alla möjliga olika dimensioner men då var detta något helt nytt. Sedan dess har jag fortsatt min väg och öppnat upp för mer och mer kontakt med andra dimensioner.

Den inre vandringen

I tonåren var jag väldigt bestämd om att jag skulle gå Inkastigen. Jag visste att den var farligt att gå, många försvann på den, men jag tänkte att jag skulle gå den med min framtida pojkvän och därmed vara trygg.

Jag har ännu inte gått Inkastigen i dess fysiska manifestation men det slår mig nu att Inkastigen inte bara är en fysisk stig att gå, det är en inre vandring och den vandringen har jag gått steg för steg. Min främsta guide har varit min egen intuition, ibland har jag varit tvungen att ta mig igenom mörka, täta snår och det har känts som att jag gått ensam i djungeln med förbundna ögon. Ibland har jag gått i öppna landskap med öppet hjärta och en vy där jag kunnat se många många mil. Jag har mött både ormar, fjärilar, örnar, kondorer, gamar, lejon, elefanter och gorillor på min Inkastig. Alla har de haft någon form av visdom att dela med sig av till mig.

Shamanen

Jag tror att det var 2009 eller 2010 som jag fick ett erbjudande om att i Stockholm träffa en shaman ifrån Peru. Jag tvekade länge eftersom jag var ganska bränd vad gäller andliga möten. Men jag valde att gå och det beslutet är jag evigt tacksam för. Shamanen kom från Q’erofolket, ättlingar i rak nedstigande led från Inkafolket som flydde upp i bergen när spanjorerna kom till Amerika. De har sedan dess bott i bergen helt avskurna från vår civilisation och har därmed levt helt och hållet i symbios med Moder Jord och enligt det gamla Inkafolkets tradition.

Mötet med denna man påverkade mig i djupet av min essens. Han tog Peru och Inkastigen till mig. Efter vårt möte kände jag inte längre någon längtan till Inkastigen. Han gav mig en behandling som tog mig tillbaka till min inre balans och till mig själv. Jag förstod det inte då men jag ser det klart nu.

Starten på min andliga resa

Min ”andliga resa” startade på riktigt några år efter att jag gick min tarotkurs. Den startade med buller och bång och jag blev inkastad i ett sammanhang som var allt annat än harmoniskt. Jag tog stor skada av det och mitt möte med Don Ramon tog mig tillbaka till mitt eget hjärtas stig.

Det var inte så att min resa efter mitt möte med Don Ramon blev bara ljus och harmoni. Min resa har inneburit många djupa processer och reningar av mig själv och jorden både innan och efter detta möte. Steg för steg har jag öppnat upp för den jag egentligen är, för min essens. Ju djupare jag gått in i mig själv, ju större medvetenhet har jag fått om allt som finns i våra universum och min medialitet har öppnat upp sig steg för steg.

Jag har gått en del kurser för att få tillgång till tekniker för att hantera mitt och andras energifält men framförallt så har mina förmågor kommit i mitt inre arbete där jag frigjort mig från gamla föreställningar och programmeringar. Ju mer jag öppnat upp mig själv för den jag egentligen är, ju mer har min medialitet öppnat upp sig.

Medialt öppen

Jag har ofta fått höra att jag är så medialt öppen. Jag förstod det aldrig själv för jag såg ju ingenting, jag såg inga döda anhöriga, jag såg inga auror etc. När jag väl förstod att det där att jag bara vet saker var min starkaste mediala förmåga började allt falla på plats. Jag hade trott att medialitet bara var att se andar och att höra röster. Så var det aldrig för mig. Numer sker det ibland, men fortfarande är min starkaste sida att jag känner vad andra känner, jag vet om någon är i kontakt med sin sanning eller inte. Jag kan följa och tolka energin för att frigöra stagnerad och blockerad energi i mina kunders energifält.

Min väg

Jag har svårt att passa in mig i ett fack. Alla fack känns för trånga efter ett tag. Jag är lite av allt och trivs bäst i öppna landskap. Jag ger healing, ger Access Bars, målar tavlor, håller kurser i kreativ utveckling, läser tarotkort och ger medial vägledning. Framför allt så har min resa givit mig en stor livserfarenhet, en förståelse för människor och en kapacitet att läsa och transformera energi.

Min resa har även lärt mig att inte döma och att ingen av oss har hela sanningen. Vi alla har varsin pusselbit i det stora pusslet. Ingen av oss vet en annan människas livsväg och hur ska vi då kunna döma någon? De gör antagligen exakt det de är här för att göra även om det inte passar in i min bild av hur man bör göra saker.

Jag frågade mina guider för några år sedan vem jag var och varför jag var här. Svaret jag fick var “jag var vad som brukar kallas för Blue Ray.” De sa att jag varit med sen väldigt långt tillbaka, är en av dem som bygger den nya strukturen på jorden. De sa att jag är en observatör och transformator som lever i mellanrummet. Det svaret fick många frågetecken att räta ut sig och det är vad jag nu har som mina riktlinjer i livet och i mitt arbete. När jag blir osäker på vad jag ska göra i en situation går jag in i transformation och observation. Det brukar ge klarhet :-)” “

Min förmåga att läsa och transformera energi är vad jag främst använder mig av i mitt arbete, jag tonar in på mina kunders energi och guidar dem dit de behöver vara för att de energimässiga blockeringar som hindrar dem från att leva de liv de önskar ska kunna släppa.

När blockeringarna släppt brukar svaren man söker komma som en bonus. En av mina kunder uttryckte så fint vad jag gjort för henne. Hon sade att jag hjälpte henne att hitta rätt i sig själv och i sitt liv. Det är det som är syftet med mitt liv. Att hjälpa oss alla att hitta rätt i oss själva och i våra gjort för henne. Hon sade att jag hjälpte henne att hitta rätt i sig själv och i sitt liv.

Mitt målande

För ungefär tio år sedan kom målningen in i mitt liv. Den väckte mig mitt i natten och jag var tvungen att stiga upp och måla en tavla. När denna målning var klar kunde jag sova igen. ( På min egen blogg http://annette.tarotguiderna.se/ har jag berättat mer om den upplevelsen. )

Målningen har blivit en stor del i mitt transformationsarbete. Både för mig själv och för andra. Många får kraft och vägledning när de tittar på mina målningar. De allra flesta är kanaliserade och har en historia att berätta. Jag målar även själsporträtt som visar beställarens energi. Det kan vara den energi de har just för tillfället eller deras själsessens. Det kan vara helt abstrakt eller med ett motiv som beställaren väljer. Jag älskar verkligen mina färger och dessa målningar.

Min dröm är att ha center runt om i världen där vi använder kreativiteten och det inre arbete som transformationsverktyg.

Just nu håller jag på att sätta ihop en onlinekurs i kreativ transformation. Där kommer vi att kombinera fri målning med olika transformationsverktyg jag fått till mig genom livet. Jag håller även på att sätta ihop en webshop där jag kommer sälja mina målningar, konsttryck m.m. Jag ser med spänning fram emot att detta ska bli klart för sjösättning. En del av mina målningar kan du se här MIN KONST

Info om mig och mitt arbete

Här ser du i schemat på tarotguiderna.se när jag jobbar.

Annettes sida på Tarotguiderna

Här finner du Annettes blogg på Tarotguidernas bloggportal

Detta kan jag hjälpa dig med på linjen:

Annette 138#
Medial vägledning, tarot, Osho tarot, Runor, orakelkort. Ge även healing och renar ditt energifält från det du är redo att släppa.

♦ Jag får information  från mitt högre jag, mina guider och andliga vägledare via känslor, klarvetande, ord, meningar och bilder.

♦ Jag kan läsa din energi och se vad som behöver frigöras för att du ska må bra i olika situationer. Jag kan om du vill och är redo hjälpa dig att frigöra blockerad energi.

♦ Tarotkorten är för mig lite som ett ankare som visar mig vilken information som är den viktigaste för dig att få tillgång just nu.

♦ Jag är bra på att hjälpa dig att se nya vägar och nya sätt att tänka på.

♦ Jag finns här för att guida dig i allt ifrån relationer eller arbete till din personliga/andliga utveckling på de djupaste planen. Min önskan är att bidra till att du finner din egen sanning och sedan kan använda den som din vägvisare.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

3 kommentarer

 1. Inga den

  Tycker väldigt mycket om din konst!
  En vacker dag har jag, hoppas jag, råd att köpa ett av dina verk!

 2. Cecilia Wahl den

  Hej! Under en längre tid har jag intresserat mig av änglar. Anledningen är att jag redan som liten har varit med om oförklariga saker. Nu som vuxen har jag känt kontakt från andra sidan. Det är inte ofta men det händer då och då. Som person tycker jag att ibland att det är tungt. Jag vet inte om jag kan leva upp till deras förväntningar. Jag har tolkat det som att jag måste arbeta med ljuset. Är intresserad av att gå en healing kurs. Mvh Cecilia

  • Vivi den

   Man måste ingenting utan känn efer vad som känns rätt för dig. Kram och lycka till! Vivi

Lämna en tanke