Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Årets Åstro/Tarot – Vivi spår ert personliga 2024

8
Meditation
 Som vanligt så ser jag på de olika stjärntecknen och jag tänkte ge lite andlig vägledning den vägen.
————————

LÄS DETTA FÖRST!

❤ Denna energi ligger starkt för dig 2024
Vilket område det gäller är olika för alla, det är en vägledning gällande något du lägger ditt fokus på under året oavsett om det handlar om arbete, karriär, projekt, studier, ekonomi, familj eller kärlek.
❤ Du känner säkert redan nu när du läser vilket område det handlar om för dig.
❤ Innan du läser vad som står på ditt stjärntecken så ta någon sekund och känn in vart du söker vägledning inom i ditt liv.
❤ Det jag har skrivit relaterar till din fråga.
————————-
???? Väduren
Din inställning är avgörande för hur resultatet blir. Dina tankar och hur du förhåller dig berättar hur det kommer att bli under året.

Koppla samman dina tankar med dina känslor och du kommer att veta hur du ska hantera det hela, du är då mer i kontakt med din inre vägledning. Om dina känslor vilar i osäkerhet och rädsla så kommer det bli svårt att styra upp detta. Så tro på dig själv så kommer du att få möta den energin utifrån.

???? Oxen
En skrift, bok, ett skrivande eller ett skrivet meddelande kommer att få en betydelse i detta. Det finns en hjälp eller ett stöd utifrån som kommer att hjälpa dig.

Du är kreativ och det är något som gynnar dig detta år då du har möjligheten att skapa det du söker.

???? Tvillingen
Det finns en känslighet hos dig vilket gör att du kan känna in vad du behöver eller vad du behöver göra för att få det som du önskar. Våga gå på den energin och de svaren du bär på.
Du är lite extra känslig det här året så låt ingen ta din energi i onödan. Försök även att inte vara överkänslig då det kan bli dränerande för dig.

Du har alla möjligheter att använda dig av din visdom, kunskap och inspiration för att nå dina mål. Det är även ett bra år för att studera eller ta till sig kunskap på annat sätt.

???? Kräftan
Ett åtagande sker till dig själv, ett projekt eller en relation. Du är redo att gå in i något nytt och lämna det eller dom bakom dig som inte längre matchar din energi. Det kan även vara så att du höjer nivån på det du står i för att få ut mer av det hela.

Ett år där man satsar på någon form av partnerskap, samarbeten, en kärleksrelation eller någon annan form av relation.

???? Lejonet
Det ligger ett starkt fokus runt ditt hem vilket visar på att det är där det sker en förändring. Det kan handla om att man jobbar mer hemifrån, renoverar, flyttar, bygger något nytt eller så ligger fokus på en hemliknande miljö. Du har även änglavakt runt ditt hem.

Det finns även ett ekonomiskt stöd detta år, något blir till det bättre.

???? Jungfrun
Du har en stark kreativitet det här året och den kommer utifrån din känslighet och förmåga att känna in.
Någon form av musa inspirerar dig, det kan vara så att du ser eller upplever något som ger dig en idé eller inspiration som du kan bygga vidare på.

???? Vågen

Du har skapat något under 2023 som under 2024 ger en utdelning. Något överflöd är på väg vilket visar på att du har överkompenserat, du har gjort mer eller bättre än du har behövt så universum ger nu tillbaka. Var öppen för att ta emot.

???? Skorpionen
2024 går i inspirationens tecken för dig. Dina idéer kommer från dina vägledare så de visar dig vägen. Det börjar hända saker nästan direkt så det är viktigt att du själv börjar agerar i rätt riktning och sätta det hela i rörelse.

Lämna inget åt slumpen utan våga tro på dig själv och låt dina inspirerande tankar leda dig framåt.

???? Skytten
Det ligger ett viktigt meddelande under året, det kan komma till dig eller från dig. Kommunikation är viktigt så använd dig av den färdigheten. Nyckeln för hur något ska lösas eller hanteras handlar om att prata med andra, kanske även tala inför andra.

Det ser ut som att du via något meddelande kommer att hjälpa eller stödja någon eller kanske till och med många. Våga stå för det du vill säga eller berätta.

???? Stenbocken
Du detoxar dig under 2024 vilket betyder att du på någon nivå renar ditt sinne, dina känslor eller din fysiska kropp. Det kan innebära att du fastar eller blir sundare.
Ett bra år att ta hand om ditt välmående och sortera ut vad du verkligen känner och tycker. Kanske dags att välja väg?

Det är även ett år där du släpper en dålig ovana. Det kan även vara så att någon eller något som du inte har mått bra av nu försvinner.

???? Vattumannen
Du uttrycker dig kreativt. Det kan handla om att du skriver författar eller uttrycka sig i skrift på något sätt. Det kan även handla om dans, konst eller att du skapar något nytt.

2024 är ett år där din kreativa kraft får dig att agera och skapa det du önskar. Du upplever att du har en andlig vägledning och att det finns en högre makt som visar dig vägen oavsett om det var vad du hade tänkt dig eller inte. Ju mer du lyssnar till denna högre kraft ju mer rätt val kommer du att göra.

???? Fisken
Det är dags för dig att öppna upp dina armar och ta emot det som universum sänder till dig. Du har under en tid sänt ut en önskan till universum och under 2024 så kommer svaret eller hjälpen.
Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

8 kommentarer

 1. Maria Reyes den

  Jag har en längtan efter havet

 2. Elisabeth Svalefelt den

  Skall försöka.Har följt dig och fått tankar och vibbar för dagen under flera år.Har också tänkt att nån gång få tid att lyssna på podcasten.Jag är en person som greppar mycket men det är nåt som tagit emot-tror inte att det bara är tiden men har alltid många bollar i luften.Har börjat läsa spanska och tänktebatt detta går galant har ju redan kollat lite på internet.Men det var inte så enkelt-försökte inbilla mig att det beror på att jag är pensionär oh kommer inte ihåg allt.Jag börjar igen nu i mitten på Jan. Undrar om jag inte tar mig tiden eller är jag rädd?

  • Vivi den

   Allt har sin tid, lägg ingen stress på dig. 2024 kommer med möjligheter. Kram vivi

 3. Hillevi Fryksell den

  Jag har en längtan att lära mer om andlighet känna in den och hjälpa andra, även mig själv. Och kärleken. Tack kära du önskar dig ett fint 2024 .

  • Vivi den

   Kram Vivi

 4. ???? den

  Tack så ❤️för alla dagens budskap ,som jag läser dagligen och allt de andra som du skriver om, önskar dej och dina allt de bästa i de Nya Året

  • Vivi den

   Tack snälla, kram vivi

 5. Hillevi Fryksell den

  Tack kära du. Min tanke är att gå vidare i och hoppas på mycket kärlek. Hoppas även en utveckling i anligheten. Änglakramar

Lämna en tanke