Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängel Azrael kan hjälpa dig få kontakt med de på andra sidan

4

När man lämnar sin kropp och jordelivet är det ärkeängel Azrael som ser till att vår själ färdas tryggt till andra sidan. Azrael är dödens ängel vilket kan låta lite skrämmande för oss här på jorden, men eftersom själen är evig är det bara en transformation vi genomgår och Azrael ser till att den är omgärdad av kärleksfullt ljus.

Ärkeängel Azrael kan också hjälpa om vi vill få kontakt med nära och kära på andra sidan och hela situationer som vi bär med oss.  Det kan finnas saker som man önskar att man hade sagt eller inte hade sagt till någon innan de lämnade jordelivet, saker man önskar att man hade gjort eller inte gjort, man kan ha frågor som man behöver få svar på för att få frid.

Även om man inte har övat upp sin mediala förmåga så att man kan ta emot budskap klart och tydligt kan man genom ärkeängel Azrael få hjälp med att sända och ta emot budskap till någon bortgången.

Gör så här:

 • Se till att du kan vara ostörd den stund som behövs.
 • Ta fram papper och penna.
 • Tänd ett ljus, kanske en rökelse eller aromalampa. Frankincense, neroli, lavendel och cederträ eller cypress är exempel på bra oljor att använda sig av i det här sammanhanget.
 • Ha en lugn meditationsmusik i bakgrunden om du vill, det hjälper dig att koppla av och bildar en barriär mot andra ljud som kan verka störande utifrån.
 • Har du orakelkort med ärkeänglar kan du ta fram ett kort på Azrael för att skapa en tydlig länk mellan er, du kan också skriva ut en bild från nätet. Det här är inte nödvändigt, men det kan göra det lättare för dig att känna att du har kontakt med energin.
 • Sitt bekvämt med rak rygg, fötterna i golvet, händerna i knät och fokusera på din andning så att du kommer i ett meditativt tillstånd. Notera dina andetag och känn hur luften fyller ditt bröst, ända ner i magen, håll en liten stund och andas sedan lugnt och mjukt ut och låt ditt medvetande följa luftströmmen. Vila någon sekund eller två innan du tar nästa, lugna, djupa andetag och fortsätt så en stund tills du känner att du är lugn och närvarande i nuet.
 • Föreställ dig nu att du andas in ljus i varje andetag, och varje utandning får ljuset att expandera och omsluta dig helt och hållet i en cirkel av rent, vitt, gudomligt ljus. Du är helt trygg i den här ljusbubblan som består av ren kärlek, den starkaste kraften som finns i universum.
 • Öppna ditt hjärtchakra och skapa en länk till den du vill kommunicera med.
 • Kalla på ärkeängel Azrael och be honom om hjälp att nå fram med en klar kommunikation.
 • Skriv ner på ett papper det du vill säga till personen. Utgå från ett helande perspektiv, säg saker du behöver säga för att kunna släppa taget och bli hel, säg förlåt för saker du ångrar att du gjort eller inte gjort, ta emot förlåtelse för det någon annan har sagt eller gjort. Känn hur alla situationer omsluts av det vita, gudomliga ljuset och transformeras till ljus.
 • Om du känner att du behöver få ett svar eller ett meddelande kan du be om detta, och be ärkeängel Azrael om hjälp att få det framfört till dig. Du skall sen de närmsta dagarna vara medveten och notera budskap som dyker upp som har med ämnet att göra. Det kan vara något du hör på radio, ser på tv, läser i en bok eller tidning. Något som sägs i ett samtal du hör eller deltar i. Det kan vara ett djur som hade en speciell betydelse för personen som du på något sätt kommer i kontakt med. Möjligheterna är många, öppna ditt hjärta och ta emot. Du känner när det är ett budskap som kommer till dig. Ha tillit.

Att ta emot ett budskap direkt i den här meditationen kan vara svårt eftersom man är så känslomässigt berörd, det är lätt att man blandar in sina egna tankar och känslor som försvårar tolkningen. Men hör du direkt ett tydligt ord, ser en inre bild eller känner en känsla så är den ett budskap som förmedlas till dig.

 • Tacka sedan Azrael och din vän på andra sidan för att de hjälpt dig i denna helande process.
 • Vik ihop brevet och elda upp det, se hur röken stiger mot skyn och transformeras, känn kärleken som omsluter och helar situationen.

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

4 kommentarer

 1. Agneta den

  När jag läser om änglarna så inser jag att vi människor aldrig är ensamma. Det är så skönt att tänka på. I vetskap om detta blir vår värld mycket ljusare. Tack Vivi linde

  • Vivi den

   Kram vivi

 2. Sofie Karlsson den

  Blev rekommenderad att läsa och ta till mig av budskapet om ärkeängel Azrael av min syster för att få stöd i en akut sorg och förlust av min häst som jag fick låta lämna livet här på jorden efter lång tids sjukdom tack för att ärkeängeln finns ord är överflödiga just nu men många tankar……… Och Stort tack Azrael…

  • Vivi den

   Underbart, kram vivi

Lämna en tanke