Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Ariana får oss människor att förstå att vi alla har olika gåvor och talanger som vi behöver använda

0

Ärkeängeln Ariana – barnens ärkeängel

Ärkeängeln Ariana är en av de ärkeänglar i universum som är allra högst rankad. Hon sägs vara 34 jordår gammal och ungefär 165 cm lång med medelljus hy, gröna ögon och långt, kolsvart hår. Hon kan ofta ses bärande en puderblå och silverfärgad tunika med matchande byxor samt smycken i silver och platina.

Ärkeänglar som Ariana är andliga varelser som kan kommunicera med oss om Guds vilja. De är Guds budbärare och varje ärkeängel har sina egna, unika egenskaper. De gör våra liv bättre och tjänar i enlighet med den gudomliga viljan, såväl i himmeln som på jorden.

Det uppdrag som ärkeänglarna har är att tjäna och hjälpa mänskligheten. Många av de religioner som finns i vår värld erkänner dessa änglar och deras existens samt delaktighet i alla delar av våra liv. Ärkeänglar är varelser som existerar utanför tid och rymd. De känner till ditt förflutna såväl som din framtid och din nutid. Därmed har de förmågan att ge dig väldigt kraftfull vägledning och upplysning.

Det finns så pass många ärkeänglar att få känner till alla dessa. Ärkeängeln Ariana tillhör de många ärkeänglar som arbetar för att hjälpa mänskligheten. Hon är dock inte fullt lika känd för den breda massan som till exempel Mikael, Gabriel, Rafael eller Uriel.

Ärkeängeln ariana skyddar barn från faror

Ariana kallas ofta för “barnens ärkeängel”. Detta har att göra med att hon skyddar barn från faror. Hon är framför allt en skyddsängel för barn med särskilda behov, d.v.s. barn som har fötts med någon form av funktionsnedsättning eller andra behov eller förmågor. Hon hjälper mänskligheten att se det ljus och den kärlek som dessa speciella barn har att erbjuda världen med sina särskilda gåvor. Ärkeängeln Ariana jobbar också för att öppna våra ögon för de fördelar som dessa barn och deras unika gåvor har för vår värld.

Ärkeängeln vägleder barn med särskilda behov och säkerställer att de får tillräcklig kärlek och uppmärksamhet av sina föräldrar eller vårdnadshavare. Hon skyddar dessa barn från fara och ger dem hopp om att saker och ting kommer att bli bra.

Ariana får oss att jobba vidare utan att ge upp

Ärkeängeln Ariana får oss människor att förstå att vi alla har olika gåvor och talanger som vi behöver använda för att göra en positiv skillnad i världen. Hon får oss att inse den potential vi besitter och vilka storslagna saker vi kan uppnå genom att lyfta oss själva och andra. Hon vill att vi jobbar på de saker som vi känner en passion för utan att ge upp. Att ge upp är nämligen inget giltigt alternativ så länge som denna ärkeängel har en inverkan på våra liv på något sätt.

Denna ärkeängel bär på en lugnande energi som hjälper oss människor att övervinna utmaningar samt acceptera det faktum att allt som händer i livet har en mening. Gud har en stor plan för oss och strävar efter att få oss att frodas. Allt vi behöver göra är att vara öppna för Guds vägledning och skydd genom att ha en förbindelse med hans änglar.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke