Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Att arbeta med Attraktionslagen och Affirmationer

1

Låt ingenting stå i vägen för din lycka och harmoni i ditt liv, allra minst dina tankar och känslor.

Här får du tips och handfast vägledning hur du kan attrahera det du önskar med hjälp av attraktionslagen och med affirmationer. Ibland kan man behöva ett fokus att rikta, här ger jag tips om hur du kan göra.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT ATTRAHERA DET DU ÖNSKAR:

• Börja öva på att attrahera saker du faktiskt vet kommer att komma till dig.
Det kan vara små enkla vardags saker eller handlingar. För varje gång något slår in så ökar din tillit och möjlighet att dra till dig det du önskar ökar. Du får en positiv känsla och erfarenhet som ärr attraherande för universum. Låt det ta den tiden det tar att öka upp din tillit. Öka succesivt på svårighetsgraden tills du känner att du behärskar tekniken.

Ta en ordentlig titt på vad det är som hindrar din önskan i ditt liv?
Identifiera dina hinder! För det är dem du måste hitta ett nytt förhållningssätt till.

• Behöver du göra något innan du kan attrahera det du önskar?
Ibland kan man behöva titta på varför det man önskar inte kommer hur man än jobbar med attraktionslagen och affirmationer. Ibland kan det vara så att det är något som vi måste göra först. Kanske är det något vi skulle hoppa över att göra om vi fick det där andra nu? Ibland finns det en högre ordning som vi behöver komma i kontakt med. Detta behöver också identifieras för att du ska veta hur du ska gå tillväga eller vad som står i turordning.
Meditera gärna på den frågan eller kanske ser du när du tänker efter ett mönster i ditt liv gällande frågan. Är det kanske ett återkommande problem? Då kanske universum försöker säga dig något genom att inte ge dig det du önskar

• Det är sällan fördelaktigt att önska in sånt i vårt liv som innebär att vi frånsäger oss ansvar eller att vi önskar att någon annan eller något annat ska “rädda” oss.
Att själv undvika att fatta viktiga beslut eller göra viktiga förändringar är sällan något man kan frångå, oftast skjuter vi då det vi egentligen önskar på framtiden och det tar längre tid, inte förrän vi identifierar vår roll i det hela kan vi dra till oss den bästa lösningen. “Stoppa huvudet i sanden” tekniken attraherar INTE det vi önskar i livet. Ta ansvar för ditt liv och dina önskningar.

Din önskan – Den får inte innehålla några negationer som ”JAG VILL INTE HA ”eller ”ÖNSKAR INTE”. Universum läser inte mellan raderna utan uppfattar det du skriver ordagrant. När du lägger in negationer så uppfattar universum det som dubbla budskap och att du ännu inte vet vad du vill och agerar då inte. Din önskan bör inte heller ingripa specifika personer. Alla människor har sin egen livsväg, om du önskar in en person i ditt liv som inte tillhör din väg så kan det hela bli onödigt krånglig och bli en senväg när du trodde det var en genväg. Förr eller senare måste de hitta tillbaka till den vägen som var tänkt från början om den inte ligger i linje med dig. Du bör inte heller önska åt andra personer utan deras medgivande. Respektera andras väg men påverka din egna.

Förvänta dig överflöd – Du behöver inte om du inte vill exakt specificera vad du önskar. Du kanske bara ser en eller två lösningar på ett problem eller en fråga. Det innebär dock inte att endast dessa lösningar finns. Det innebär bara att du inte ser fler. Universum har miljontals av möjligheter och lösningar på alla våra frågor och önskningar. Kanske vet du inte vad som är det bästa för dig att önska i den specifika önskningen. Lämna då öppet till universum att hitta det perfekta överflödet. Jag brukar ofta använda önskningen; Ge mig ett nästa steg i arbetet, kärlekslivet etc. eller Jag önskar mig xxxxx och är öppen för att ta emot en annan bättre lösning om det ligger i min livsväg.

• Attrahera – dra till dig det du  önskar
Förberedelse – Tänd gärna ett ljus eller sätt på lite meditationsmusik. Sätt dig bekvämt och slappna av, ta några djupa andetag. Försätt dig i ett meditativt avslappnat tillstånd.
Visualisera – Föreställ dig det du önskar. Se att det finns. Föreställ dig att det finns en inbyggd magnet i din önskan som drar sig till dig med din inre magnet. Upplev att din önskan har samma energi som du har, att ni är på samma frekvens och därför kommer att mötas.

Lämna över och släpp – Fokusera och känn hur universum tar emot din önskan när du skickar iväg den. Föreställ dig en pilspets som träffar sitt mål.
Splittra inte energin – När du sänder ut din önskan så låt universum ta emot den, ingen annan. Börja inte älta eller ifrågasätta det hela eller dela dina funderingar och farhågor om det önskade med andra personer. Universum uppfattar det då som att du behåller energin hos dig och att du vill lösa det hela själv. ”Pilspetsen” splittras under vägen och träffar inte sitt fokuserade mål. Det blir som att grannen kommer hem till dig med sin hund för att du ska vara hundvakt och sedan tar med sin den när han går.
Manifestera – Det finns en känsla till varje tanke. Det är detta du kommer att manifestera, tanke och känsla i ett. Se till att dessa båda befinner sig på samma nivå så de inte motarbetar varandra. De berättar vad du kommer att attrahera. Känn och upplev glädjen redan nu över det som du vet att du kommer att få. En positiv känsla ger en positiv manifestering.

Sammanfattning:
1. Förbered.
2. Visualisera
3. Lämna över.

4. Släpp taget.
5. Manifestera.

Det är viktigt att komma ihåg att det handlar inte bara om att tänka till sig saker. Man måste också sluta tänka bort saker!

Du ska fokusera på det du vill ha och INTE på det du inte vill ha. Universum läser inte mellan raderna. Det du lägger energi på är det som ofrånkomligen kommer att växa…

Tänker du eller känner du att ”detta är för bra för att vara sant”, ”sannolikheten att detta skulle komma till dig är väldigt liten”, ”det ändrar sig aldrig och har aldrig gjort”, ”det går ändå alltid åt helvete i slutändan” eller om du oroar dig och misstror så är det detta du kommer att dra till dig. Om ditt känsloläge är inställt på ”dessa sanningar” så är sannolikheten stor att det är just detta du kommer att attrahera. Universum responderar på dina känslor…

Det bästa förhållningssättet att inte attrahera det man önskar:
Bitterhet

Oförmåga att se sin delaktighet i det som sker
Oförmåga till att göra en förändring
Martyrskap, att man lägger ansvaret utanför sig själv
Att man inte kan släppa taget
Att man sitter fast i förlegad energi
Negativt tänkande
Misstro

SÅ HÄR ARBETAR DU MED AFFIRMATIONER

Tanken skapar – Du är vad du tänker, känner och dina föreställningar.

Jag föreslår att du skaffar dig en affirmationsbok!
En bok där du skriver ner vad som sker inom och runt dig när du arbetar med dina affirmationer. Bestäm dig gärna om det känns rätt för dig hur länge du tänker arbeta med dina affirmationer, kanske en viss tid eller till något speciellt har hänt, ge inte upp för tidigt. Det är bättre att jobba för länge än för kort tid, överflöd från universum har aldrig skadat någon.

För att attrahera det man önskar måste man ändra sitt sätt att tänka, förhålla sig och känna. Det är där affirmationer kommer in i bilden.
Med affirmationer så kan du omprogrammera dig!
När man inte vill att sina gamla tankar, känslor och föreställningar ska gälla längre så får man arbeta på att skapa nya upptrampade spår i stället för att gå i de gamla tanke och känslospåren. För så är det, det vi gjort till en vana under en längre tid kräver arbete och tid för att brytas.

När du börjar omprogrammera dig och du börjar säga nya sanningar till dig själv så startar du upp en process inom dig. Ha tålamod och låt denna process ta sin tid. Det kan under tiden dyka upp tankar och känslor som du behöver titta närmare på för att sedan kunna släppa. Kanske börjar ditt inre protestera mot det nya, kanske väcker det liv i rädslor att släppa taget då “man vet vad man har”. Att sluta hålla kvar det gamla är många gånger oerhört utmanande. Men det är det ända sättet om man vill ha in ny energi. Vi ska endast behålla det som gynnar oss.

POSITIVA AFFIRMATIONER

En affirmation:
Den ska vara personlig
Upprepa din affirmation flera gånger om dagen
Du ska tro och känna  din affirmation

AFFIRMATIONER DU KAN ANVÄNDA DIG AV:
Det finns inga hinder som står emellan mig och det jag önskar.
Jag arbetar just nu på att eliminera mina hinder
Hindren jag ser är inga verkliga hinder
Det finns möjligheter för mig överallt
Jag är i kontakt med min livsväg

Jag lyssnar på mitt högre Jag
Jag har tillit till att universum sänder det till mig som är bäst för mig just nu.
Jag har förmågan att skapa mitt liv som jag önskar
Jag har kärlek i mitt liv
Jag gör så gott jag kan och det är okej, jag räcker till.
Jag är älskad av andra och mig själv
Mina behov är lika viktiga för mig och för andra som andras behov.
mm


Övning:

1)Skriv på lappar som du sätter upp spå trategiska platser där du ofta ser dem. Läs högt eller för dig själv när du ser lapparna. Ta in dem i dig själv som en sanning.

2)Visionboard – Gör ett kollage ”en önskelista” av bilder, texter, föremål och ord på det du vill attrahera. Skriv gärna upp en tidsaspekt om du vill. Formulera en inledningsfras som lyder JAG ÄR, JAG KAN eller liknande.

3) Vattnets kraft Japanen Masaru Emoto är en internationellt erkänd forskare i forskning om vattenkristaller och dess förmåga att ta upp information. Genom sin revolutionerande forskning så har han lyckats visa hur vattenkristallers kvalitet och energi responderar och förändras på känslor, ord och tankar.
Sätt en lapp på ett glas/mugg, på lappen skriver du en affirmation. Drick vatten ur detta glas i några månader eller så länge du känner att det behövs. Varje gång du använder glaset så programmerar du vattnet med din tanke och vilja och på så vis dig själv.
4) Dagbok Ha en dagbok bredvid sängen och skriv ner allt positivt och bra du gjort under dagen för att dra till dig mer av den varan.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

1 kommentar

  1. ANNA den

    TACKSAM BEHÖVER VÄGLEDNING PRECIS BÖRJAT UPPTÄCKA UNIVERSUM, HÖGRE MAKT.ÄNDRA HINDER O MEDITATION. DETTA ÄR NOG NATURLIGT I MIG FÖR JAG GÖR SÅ MYCKET RÄTT. MIN MEDITATION HAR VARIT MAGISK. KÄNNT SOM OM MIN KROPP BLIVIT STYRD O TANKARNA ATT LOCKA ÖVERFLÖD PÅ MAGNETISKT SÄTT HAR OCKSÅ KOMMIT TILL MIG. ALLT PÅ SAMMA GÅNG. TACKSAM FÖR MITT NYA LIV. LOVE YA MED KÄRLEK O LJUS.

Lämna en tanke