Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Att hitta sin rätta plats och att växa upp och vara andlig

0

KickiC på Tarotguiderna berättar här om hur det var för henne att växa upp och vara andlig

Mer om hennes arbete längst ner.

Så här började det för mig

En vanlig morgon vid frukostbordet hemma hos familjen Carlsson på sextiotalet: Pappa: Nu gjorde du sådär igen Kristin! Du fäste blicken på björkarna där ute och sen försvann du bort, vad tänker du på egentligen? Det var mitt sätt att känna in dagen. Ett naturligt sätt att börja dagen. Kanske för att fånga upp någon information eller bara känna efter hur läget var. Svårt att förklara men en självklarhet och den finns fortfarande kvar.

Jag gör likadant idag. Börjar varje morgon med att titta ut på träden, följa årstidernas skiftningar och se naturens färger genom köksfönstret. Se hur allt förändras från dag till dag under året. Det ger ett slags lugn att i samförstånd med naturen och den andliga världen vara som ett team. Jag gillar att se varje skiftning i det gröna på våren eller de mustiga färgerna på hösten.

Vikten av att vara jordad och balanserad

Som barn var jag definitivt inte i nuet där på morgnarna utan flög iväg i tankarna men idag är det lite annorlunda. Idag är jag mer balanserad och ser att det bästa är att ha lite av alla delarna. Viktigt att se allt som lika viktigt, är min livsfilosofi! Vi ska inte bara vara i den andliga världen, då måste vi nog börja fundera på att ”jorda” oss. Att ständigt och jämt flyga iväg i tankarna det skapar en stor splittring. Idag har jag dagliga rutiner för den saken då jag visualiserar en balans i energier. När jag märker att jag är alldeles för mycket i huvudet då går jag i klädaffärer och tittar på kläder eller annat jordiskt.

Jag har varit ifrågasättande

Jag var ett mycket djupt tänkande barn som ifrågasatte mycket. Jag funderade på varför människor äter kött (på sextio-talet fanns knappt tanken om att äta vegetariskt, bara av ett fåtal. När jag klagade på köttet sa mina föräldrar alltid samma sak: man måste äta kött annars blir man sjuk!) och varför det finns krig, varför vi inte alla talar samma språk och så många andra stora frågor. Jag förstod inte att vuxna människor hade så märkliga åsikter, vilket gjorde att jag själv har respekt för att barnen ofta är våra stora läromästare som i takt med jordens utveckling kommer till jorden med nya och fräscha insikter och idéer.

Vi lever alla en stund här på jorden och då har vi chansen att påverka, var och en på sitt sätt. När man lägger sig på kvällen så är det skönt att se tillbaka på vad som varit positivt under dagen. Att ta fasta på det positiva och att vara äkta, genuin och sann, tror jag är viktigast! Då bygger man en god energi från dag till dag! Idag har jag hittat min plats och kan ta till vara på varje dag på ett bra sätt. Det är viktigt att man upplever livet som utvecklande och lärorikt varje dag. Att ha ett flöde i både det stora och det lilla. Att arbetet idag leder till något positivt imorgon.

Min väg

Jag har gått min egen väg och har sökt kunskap om det som intresserat mig. Gått en alternativ väg och känner mig nöjd med mina val. Önskar att alla människor hade möjlighet att få gå sin alldeles egna väg! Att lyssna till sina egna behov. Mina behov var att få bli vegetarian och att utveckla mig andligt genom spiritualistiska kurser och utvecklingscirklar men även att även få utveckla ett arbete med alternativa behandlingar där jag kunde kombinera ihop ett alldeles eget koncept med en helhet av andlighet för kropp och själ.

En av de finaste komplimangerna jag har fått var av en äldre kvinna som tvärstannade på tröskeln i mitt behandlingsrum och utbrast: Det är ju som att komma in i kyrkan!! det gjorde mig verkligen glad att atmosfären i rummet känns så mycket och väldigt många har kommenterat det. Nu har jag efter många år arbete beslutat mig för att lägga ner behandlingsdelen. Mitt andligt uppbyggda rum behåller jag till andligt arbete.

Så här arbetar jag

Jag är utbildad akupressör och arbetar med det sen nio år tillbaka men även behandling med varma stenar o.dyl. Healing har det blivit mer och mer av genom åren. Människor söker idag en andlighet och en mening. Har alltid tyckt om bildspråk med fina bilder och symboler så min första utbildning blev Bildpedagogutbildning där man arbetar mycket med bilder. Sen har det fortsatt med andliga kurser genom åren och något av en favorit är ju att arbeta med tarotkort som är så roligt! Jag gillar bildernas utformning och är fascinerad av hur mycket man kan se med korten som hjälp. Intuitionen berättar vidare och väver ihop en hel historia!

Jag lägger tarotkort och använder även många andra symbolkort som ett komplement då de förstärker tarotkorten. Säg till om du vill ha healing under och efter vårt samtal! Jag använder mig oftast av en metod som kallas: Den blå violetta flamman. Den känns bra och kraftfull! Jag använder den nästan dagligen sen många år tillbaka. Min ambition är att vara öppen i mina sinnen när någon ringer mig på Tarotguiderna. Att lyssna och känna in, att se i det inre och att fånga upp information från min guide, genom intuitionen och medialiteten.

Jag använder mig av följande kort:
Cosmic Tarot, Symbolon, Messege from the fairies, Alice i Underlandet och flera andra.

Här finner du mig på Tarotguiderna

Här finner du min blogg – Andliga Ögon.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke