Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Att önska med attraktionslagen

2

Om du djupt inom dig kände efter vad just du behöver för att nå ditt mål eller önskan i livet. Vad skulle det då vara?

Om du lämnade ditt ego och dina begär efter vissa personer eller till det materiella och bara kände efter vad du skulle behöva för att få sinnesro, hopp och kraft. Vad skulle du då be om?

Attraktionslagen svarar oftare på vårt behov av något som kan hjälpa oss framåt, på att finna nästa steg eller att hitta svar i en fråga än att lösa situationen åt oss. Om t.ex. ekonomin är dålig så är det bättre att be om vägledning om hur man ska finna vägar än att be om reda pengar. Universum arbetar på en energinivå och värderar inte det materiella högre än vårt välbefinnande. Så frågan är snarare hur du ska kunna nå till en punkt där du inte oroar dig för din ekonomi. Då helt plötsligt öppnar det upp sig oändligt med möjligheter. Om ditt ego har bestämt sig för att pengar är enda lösningen på ditt problem så kan det beroende på hur ditt liv ser ut finnas få eller inga lösningar alls. Så be hellre om en känsla eller ett mål som du vill uppnå än materiella ting.

Att önska med Attraktionslagen

• Ibland så gör man det enkelt för sig och ber om saker som ska ”fixa” något utan att man behöver förhålla sig till sin livssituation eller göra de förändringar som krävs för att själv skapa bättre förutsättningar. Vi vill ofta fixa konsekvensen av det som redan skapats i stället för att ta itu med grunden och se till att vi inte fortsätter skapa sådan som vi inte vill ha. Man fortsätter med samma förhållningssätt, tankar, känslor och ageranden som man tidigare attraherat utifrån och förväntar sig nya resultat i framtiden, för det har man ju bett om. Man kanske får det man önskar på kort sikt men det är sällan hållbart.

• Ibland gör man det svårt för sig och tror att ingenting är möjligt och inget kan förändras till det bättre och man ber utan att ha varken tillit eller tro.

• Ibland så önskar vi emot andra människors vilja och vår egen livsväg.

Detta är de tre främsta orsakerna till att attraktionslagen inte alltid fungerar för oss. Även om vi ber för allt vad tygen håller. Man behöver förstå den faktiska känslan bakom sin önskan. Det finns en känsla bakom alla tankar. Det är den vi måste komma i kontakt med för att kunna förändra. Vi behöver fråga oss utifrån vilken källa ber jag ifrån? Det handlar inte om orden vi säger utan om den känslan som orden skapar. Det är nämligen från den vibrationsnivån vi attraherar. Våra tankar och känslor är energier som vibrerar på en viss frekvens. Så länge våra känslor fortsätta vibrera på samma frekvens som de alltid gjort så kommer vi att fortsätta att attrahera från den nivån.

Utifrån vilken känsla önskar vi?

För att få bästa resultatet när man arbetar med attraktionslagen så behöver man identifiera känslan bakom sin önskan. Det är nämligen utifrån den känslan man kommer att attrahera.

Önskar vi utifrån egot, rädsla, martyrskap, sårade känslor, negativa förväntningar, begränsningar, hat, feghet, lathet, fördomsfullhet, hämnd, desperation, pessimism, oförsonlighet, tankar som sitter fast i det förgångna eller från tillit, kärlek, positiv förväntan, framtidstro, generositet, frihet för var och en att hitta sin väg som styrs av deras högsta och bästa eller tro? I den frågan ligger svaret på vad vi kommer att attrahera. Att ljuga för sig själv tjänar ingenting till, om det inte är så att man inte vill lyckas förstås. Då är det jätte effektivt att gå runt och ha en massa känslor som motverkar ens önskan.

Ibland när man arbetar med attraktionslagen så kanske man vill ha en sak men man får något helt annat. Man tror att man önskar sig en kärlekspartner medan känslan bakom egentligen är rädsla. Man har då hoppat över steget före som handlar om att skapa förutsättningar för att något ska kunna växa. Oavsett hur mycket man önskar in en livspartner i det läget så kommer det aldrig att hända för att rädsla stöter bort i stället för att attrahera. Om man då inte förstår själva processen hur vi attraherar så ser man bara resultatet. Attraktionslagen fungerar inte.

Vad kan man be om?

Det bästa är att be om nycklar eller hjälp att själv kunna skapa eller kunna göra de förändringar som kan ge det resultatet man önskar. Man kan då skapa en ny grund och utifrån den gå framåt. Man kan ha en intention och tanke med sin önskan men för bästa resultat så bör man lämna över till universum att hitta den bästa vägen till det önskade. Var öppen för att lösningen och svaret kan se annorlunda ut än vad du tror. Var inte fast i dina tankar och ha inga förutfattade meningar. Låt universum visa vägen. Öva på din tillit.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

  1. Rabije dobreva den

    Jag vill förändra mitt liv till ett ärligt och lyckligt liv.

  2. Ann den

    Jag längtar efter kärleken

Lämna en tanke