Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Att ta steget att börja arbeta och vägleda med sin medialitet

0

Rebecka på Tarotguiderna är en kvinna med många spännande strängar på sin lyra. Mer om hennes arbete längst ner i inlägget.

Rebecka:
Skrattet övergick till hysteriskt fniss. Satt i soffan med min laptop och min man undrade vad och jag höll på med. Orden varvades med fniss och ett kippande efter andan. I mitt huvud försökte jag av hela min kraft samla alla tankarna. Tillslut tog jag ett djupt andetag och frågar min man hur ska detta gå till?

Jag visade min man frågorna på skärmen. Han ler och menar att jag grejar det där lätt. Jag ringer min mamma och berättar att jag ska testas i att vägleda hos Vivi Linde som medium. Min mamma säger helt lugnt; Rebecka du har alltid pratat med hemliga kompisar och änglar. Gör som du alltid gjort.

Men hur skulle jag, jag som precis börjat blogga om det andliga ledarskapet och energin ur mental träning, möta upp detta? Hur skulle jag jag som brinner för kärlek och individers framgång kunna svara på frågor om människor ett år tillbaka?! Människor som jag inte ens vet vilka de är?! Vivi Linde må vara ett av Sveriges bästa medium och det är stort att få testas för uppdrag hos henne, men hon måsta vara galen som tror att jag är så här mycket medial och kan jobba i hennes team.

Det har nu gått över tre år sen Vivi skrev WOW efter jag lämnat in mina svar. Över tre år som jag  arbeta som professionell vägledare här på Tarotguiderna. Mitt liv, att förstå mitt högre syfte, handskas med min mediala förmåga var lång och nödvändig. Du kan läsa mer om det på min egna blogg här på Tarotguiderna.

Men nu när jag får möjligheten att möta dig, Vivis läsare, vill jag berätta att jag jobbar idag utifrån mitt högre syfte. Jag gör det med energier för att hjälpa dig att nå din framgång. Och jag kopplar ihop min kompetens och erfarenhet kring mental träning, med energi och personlig tillväxt. Det handlar om att träna bort gamla inprogrammeringar, invanda och inlärda mönster utifrån hjärnan, lika mycket som att städa ditt energifält, förstå, träna och utveckla ditt andliga ledarskap. Eller ditt ledarskap. Oavsett vilken titel du har.

För mig handlar det om att låta människor mötas, jag gillar kunskap, att utbilda och utveckla individer i grupp. Kolla in ByButeo på nätet, så ser du hur jag kopplat in och kopplat på olika möjligheter för att du ska få kunskap. Vi vet att alla är olika och vi behöver idag inga paketlösningar, vi behöver alla unika lösningar.

Det jag också vet idag är att jag använder min egen kraft,  kunskap och fallenhet till att få dig som lever i onödig stress att våga lita på livet ännu. Lyssna och lev. Vi har alla vårt högre syfte, syftet som bara väntar på att upptäckas. Och nej, jag är inte rädd för att hämta hjälp från all den energi Universum erbjuder.
Till ditt ljusaste jag, Rebecka

Rebecka #113 – Mer om mig här – Tarotguiderna
Mina tjänster:
Mental träning/⁠Attraktionslagen
Reikihealer
Chakrabalansering
Får kontakt med änglar och guider
Använder orakel och änglakort

Vivis bok – Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.
KÖP DEN HÄR!

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke