Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Attraktionslagen – 17 råd för att attrahera det man önskar i livet

17

Här kan du läsa Attraktionslagen del 2

Attraktionslagen är idag ett populärt förhållningssätt. Framförallt så är det boken The secret som på många sätt har lyckats aktivera vårt intresse.

Man säger att man med attraktionslagens hjälp kan dra till sig det man önskar. Enligt The secret så skickar man ut sin önskan genom att man ”tror” att man redan har det, på så sätt är det redan skapat och sen kommer det som ett brev på posten. Riktigt så enkelt är det dock inte…

Man kan säga att Attraktionslagen är som den Buddistiska karmalagen ”det vi sår, det får vi också skörda”, eller kanske ännu mer ”som vi bäddar, får vi ligga” och ”det vi sänder ut, är det vi får tillbaks”. Precis som med karma lagen så handlar det om att ta ansvar för sina handlingar, tankar och känslor, för det är genom dem vi manifesterar i vårt liv.

I livet attraherar vi utifrån våra känslor

Vi attraherar inte utifrån våra tankar, det är inte bara att ”beställa” från universum genom att tänka och fokusera på det vi vill ha, utan vi attraherar utifrån våra känslor. Våra känslor är den frekvenser som vi sänder ifrån, precis som med en radioapparat så är det viktigt att ha rätt frekvens inställd för att vi ska kunna sända rätt till mottagaren. Det vi sänder ut tas emot av Universum och sänds sen tillbaka från samma frekvens som vi själva skickade utifrån. Vi får tillbaka den energin som vi sände ut, det är nödvändigtvis inte alltid den vi önskade.

Attraktionslagen handlar om att vi hela tiden manifesterar utifrån var vi befinner oss känslomässigt. Varje tanke och handling har en känsla. En tanke eller handling som är skapad utifrån rädsla får ett helt annat resultat än om den i stället skapas utifrån t.ex. glädje, tvivel eller ilska. Våra känslor berättar vad vi kommer att manifestera.

Lika ofta som jag hör att människor säger att det funkar klockrent att använda sig av attraktionslagen, så hör jag de som säger att det inte funkar hur de än gör, och de är då ofta övertygade om att de gjort rätt. De har ju önskat för fulla muggar och verkligen trott på att de ska få det de vill ha, i alla fall är det de som de sagt till sig själva intellektuellt. Det är ofta här problemet uppstår, man har helt enkelt inte tagit hänsyn till sina känslor och hur de förhåller sig till önskningen, eller hur man känner sig i sitt liv.

Hur arbetar man med attraktionslagen?

1. Identifiera dina sanna känslor. Det är viktigt att ta reda på vilka känslor som styr dig gällande din önskning, eller kanske till och med överlag. Du kanske har en inställning som inte gynnar dig attraktionsmässigt? Exempel på känslor som skapar hinder är om du känner rädsla, ilska, tvivel, avundsjuka, martyrskap, dålig självkänsla mm

2. Det finns ingen genväg till ett bättre liv, allt handlar om hur vi förhåller oss till det vi har, och vad vi förväntar oss att få. Självkänsla är viktig för att om man inte tror att man förtjänar det man önskar så attraherar man det inte heller, allt på grund av vårt känsloläge. En del kan behöva arbeta med sin självkänsla innan de kan attrahera.

3. Universum kommunicerar genom energi, inte med ord, och den läser inte mellan raderna. Så var exakt och ha rätt känslor till din önskning. Du måste lära dig att ha känslor som överensstämmer med dina ord och handlingar. Om ditt intellekt säger en sak och dina känslor en annan så är det dina känslor du kommer att manifestera utifrån. Om du fortsätter känna som du alltid gjort när du “misslyckats” så kommer du få samma resultat även i framtiden.

4. Attraktionslagen är ingen ”snabb-fix” utan det krävs ofta att man jobbar med sig själv först för att sedan kunna attrahera, ofta steg för steg. Ha inte bråttom. Vi sänder hela tiden till universum, inte endast när vi aktivt önskar. Om energin du sänder mellan dina önskningar inte stämmer överens med din önskan så blir det svårare att manifestera.

5. Man kan inte attrahera utifrån en annan energinivå en den man befinner dig på. Du måste själv arbeta på att du har så bra förutsättningar som möjligt att attrahera utifrån. Ibland kan man behöva önska i flera steg för att nå upp till den nivån där man kan skapa det man verkligen önskar. Tålamod är en dygd även inom attraktionslagen. Ju bättre förarbete och grund du lägger ju snabbare och lättare manifesteras dina önskningar.

6. Det vi ger energi växer. Det är viktigt att vi lägger vårt engagemang på det vi vill ha mer av, och inte på det vi vill ha mindre av i vårt liv. Agerar du inte i ditt liv på ett sätt som överensstämmer med dina önskningar så kommer de med största sannolikhet inte att infrias. Det vi sår får vi skörda. Vi kan inte så vete om vi önskar råg.

7. Vi är ofta offer för yttre omständigheter. Det enda vi har kontroll över är våra egna tankar, känslor och ageranden i detta. Hur vi förhåller oss till det som sker avgör hur vi går vidare, och med vilken energi, och i förlängningen vad vi attraherar.

8. Man kan endast skapa förändring eller bryta en negativ spiral genom att tro att det är möjligt, man måste känna och uppleva det. Det handlar inte om det specifika man önskar sig, utan det handlar om hur möjligt man tror att det är att det faktiskt kan ske, hur man förhåller sig till sin önskning. Tror man inners inne inte det är möjligt så sätter man upp omedvetna hinder genom att sända ut den energin. Är du öppen för möjligheter eller inte?

9. Hur du attraherar styrs av hur du välkomnar förändringar. Är du rädd för förändringar eller inte? Hur har du förhållit dig känslomässigt till större förändringar som du inte själv har haft kontroll över tidigare? Är det okej för dig att det du önskar kan komma på ett annat sätt än så som du önskar? Att den kanske kommer som en utmaning först innan allt blir klart och faller på plats? Eller ”villkorar” du dina önskningar? det ska bli som du önskar, eller inte alls? Har du tillit till att det blir som det är tänkt? Tillit är A och O när det gäller attraktionslagen. Du kan bestämma din önskning men du kan inte bestämma hur och i vilken form den kommer till dig.

10. Många tror att man med attraktionslagen kan få det man önskar genom att ”tro” att man redan har det. Detta ser jag som en omöjlighet då man vet att man inte har det. Man kan inte lura sig själv på det sättet till 100 %.

Man kan däremot känslomässigt tro att det är möjligt och då kan man attrahera. Man kan då använda sig av affirmationer för att fokusera på det man önskar för att göra det till en del av sin vardag. Tycker man det är svårt att tro så kan man affirmera på de känslorna man vill ha för att kunna tro att det är möjligt.

11. Om du önskar dig fullt rimliga saker i ditt liv men innerst inne inte tror att det är möjligt att få så behöver du fråga dig varför? Var kommer denna känsla ifrån? Och på vilket sätt styr den känslan ditt liv? När du knäcker den koden så förändrar du din energi och förmåga att attrahera.

12. Man ska aldrig önska åt andra eller önska mot någons vilja. De attraherar på sitt håll och genom att försöka gå emot och styra någon annan människa så attraherar man fel energi. Man sänder då från en frekvens som obönhörligen kommer att dra till sig destruktiv energi. Ta ansvar för dina önskningar och låt andra ta ansvar för sina.

13. Så fort man säger att det inte funkar att attrahera för man bara får en massa skit, och ingen annan verkar få betala för det de gör mot en, så åker offerkoftan på och man attraherar utifrån den martyr energin. Aha tänker universum, och känner av känslorna (inte orden), det är där hen befinner sig och sänder ifrån, då sänder vi mer av det, för det är där hen verkar vilja vara. Attraktionslagen är som en boomerang som ofrånkomligen kommer tillbaka till dig. Dina känslor är din boomerang och i den energin som du lever ditt liv.

14. Vi sänder ut och attraherar olika beroende på vårt bagage och hur vi hanterat det. Har man fått en dålig start i livet och har svårt att tro på en bättring så får man svårare att attrahera positivt. Men om man väl överkommer sig själv en gång så får man och andra sidan lättare att göra det om och om igen. Detta ökar tron och öppnar upp för mer och högre energi att attrahera. Nyckeln här handlar om att jobba med sig själv.

Har man fått en bra start och inte ser några begränsningar i vad som kan komma till en så är det möjligt att man enklare attraherar välstånd och lycka helt omedvetet. Det krävs för det en god självkänsla i grunden.

Längst vägen finns sen våra individuella val och ytterligare yttre omständigheter som kommer att ändra våra förutsättningar till det bättre eller sämre. I slutändan är det hur man hanterar det som sker känslomässigt som kommer att bestämma vad man attraherar framöver.

15. Acceptera livets orättvisa och att det finns en högre ordning som man inte ser eller kanske förstår. Då kan man släppa oförrätter och bitterhet och attrahera nya energier. Såvida man inte njuter av offerrollen, för då kommer man få mer av den.

16. Attraktionslagen handlar inte om att komma undan det negativa och jobbiga i livet, för det gör ingen. Utan attraktionslagen handlar om att vi själva kan skapa vårt liv i den riktningen vi önskar genom att arbeta med våra känslor och förhållningssätt.

17. Man behöver inte alltid veta vad man vill ha för att attrahera bra saker, Det räcker med att man har en energi som skapar överflöd. Genom att leva sitt liv genom devisen att jag förtjänar det bästa, och tron att livet är följt av möjligheter, och att allt bara blir bättre, och dessutom agerar i den andan så manifesterar man framgång medvetet eller omedvetet. En del människor har ingen aning om att de agerar perfekt utifrån attraktionslagen.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

17 kommentarer

 1. Maria den

  Jag vill leva tillsammans med den jag älskar varje dag i samma hus och ha allt tillsammans.

 2. Pia Thorsdotter den

  Jag driver idag en verksamhet i en fastighet som jag äger, min önskan är att fastigheten blir såld och lever vidare.

 3. Ängel den

  Jag vill ha min drömman hos mej

  • Ann den

   Min man är lång.mörk.snäll.generös.charmig.yngre än mig.Ängel.

 4. christina den

  Jag vill att allt det jag önskar och säger ska höra och bli verklighet
  Vill ha mina barn och barnbarn nära mig och att vi ska vara alla friska och starka samt att ekonomin flödar in till oss så att vi kan oberoende unna oss allt det vi ska ha

 5. Siv den

  Önskar central lägenhet med balkong, hiss o mycket yta?

 6. Janne den

  Jag önskar en älskling att få pussa jättemycket på. Och ett litet hus på landet och ett jobb jag trivs med och bra hälsa.

 7. Eva Carlberg den

  Jag önskar att jag kan möta livet med kärlek och tacksamhet

 8. miguel den

  Jag önskar mig att köpa mitt dröms hus och kan möta livet med kärlek bra hälsa och tacksamhet.

 9. Pingback: Attraktionslagen del 4 – Camillas blogg

 10. Heidi den

  Jag önskar att jag kan komma till rätta med mina känslor och vara ärlig mot mig själv och andra i min omgivning. Jag önskar välmående och hälsa för mina barn. Jag önskar överflöd av lycka.

 11. Saga den

  Jag önskar att få bli frisk.

 12. Marianne Gustavsson den

  Jag har det så bra, men jag längtar tillbaka till ett hus i skogen.Med vedspis i köket, och lite skog runt omkring. En brunn och uthus, en vovve och min make och våra katter. Lugnt och skönt, och inga skulder. Hälsa för oss och barn och barnbarn, och få betyda nåt för någon.

 13. Solveig Ida den

  Jag vill ha ett meningsfullt liv och ett nytt jobb. Jobba för sjukhuset , internationellt. Bli upptäckt. Driva och utveckla och få leva ut min fulla potential. Bli uppskattad för min kompetens. Tack!

 14. Karin Högseth den

  Jag önskar en man som jag kan älska och som älskar mig tillbaka, alldeles utan förbehåll.

 15. Ann-Mari den

  men jag förstår inte. hela mitt liv har varit väldigt svårt när jag var barn blev min mamma svårt sjuk i cancer inte önskade jag mig det, och jag var livrädd i flera år att hon skulle vara död varenda dag såg jag det framför mig men hon dog inte. sen började skolan jag såg fram mot det var över lycklig och glad och trodde allt skulle gå bra men jag blev mobbad från dag ett och i 7 år framåt inte önskade jag mig det. eller frammanade det, sen träffade jag en man när jag var 14 som var flera år äldre då var jag övertygad om att jag skulle bli stenkastad och smutsropad för det men då blev jag hyllad som en hjälte, efter 7 år med honom träffade jag en annan trodde livet skulle bli underbart, blev en katastof med otrohet flera gånger om från hans sida jag anade inget. träffade en tredje man trodde igen att mitt liv skulle bli kanon bra men han var elak mot både mig och våra två barn. eftr8 år gick jag därifrån 2 år själv med barnen sen en fjärde mna jag var lycklig han var underbar men vi bodde aldrig ihop efter ett par år visade det sig han hade en kvinna till pararellt med mig och jag hade aldrig i mitt liv anant det. nu har jag varit ensam i 7 år, inga förhållande av någon sort. inte heller något jag önskat mig. så hela mitt liv när jag trott intalat mig att altt ska gå bra och förväntat mig det har det blivit tvärtom och när jag trott allt ska gå åt helvete har det gått bra- förstår verkligen inte attraktionslagen. jag är ingen bitter person utan detta är bara mitt liv i fakta, nu har jag varit kär i en gift man i två år som det verkar som jag aldrig kan få det är dock min allra högsta önskan i världen.

  • Vivi den

   Vissa yttre omständigheter kan vi inte styra över utan bara förhålla oss till. Lyssna gärna på podden Attraktionslagen 2.0 som förklarar bra. Kram vivi

Lämna en tanke