Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Camilla berättar om sitt mest betydelsefulla möte med andevärlden…

0

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

________________________________

Camilla berättar om sitt mest betydelsefulla möte med andevärlden…

Mer om Camillas arbete finner du längre ner

Mitt allra mest betydande möte för mig med andevärlden hade jag när jag var knappt 30 år gammal.
Jag hade varit mycket sjuk i över 10 års tid. Hade inflammation i hela kroppen med led och muskelsmärtor, dåligt immunförsvar och organ som inte orkade längre. Min sköldkörtel var kraftigt förstorad och doktorerna hade ingen bot.

Utan krafter, med en kropp som inte längre tog upp näring, var jag mest sängliggandes sedan månader tillbaka när en mycket duktig och kraftfull healer vid namn Alli kom in i mitt liv.

Hon reste de 20 milen som det var till mig från henne. Sedan arbetade hon tillsammans med sina kollegor från andevärlden i många timmar den dagen.
Den känslan i kroppen när hon/dom healade mig, den går inte att beskriva med ord..

Jag fick genom dom veta att alla trauman jag upplevt och alla penicillin kurer jag fått hade lett till att mina tarmar läckt ut bakterier i mitt blod. Det i sin tur gav mig alla inflammationer och smärtan.
Att jag var och är mycket allergisk mot kemikalier som bl.a. mediciner framställs av hade gjort så organen inte orkade längre. Morgonen efter vaknade jag med en sköldkörtel som var i normal storlek. Hela jag kändes så lätt.

För mig var det det största miraklet som hänt mig. Från att alla, inklusive doktorerna, trodde att jag skulle dö, sängliggandes med stora mängder morfin som smärtlindring till att på mindre än 24 timmar kunna börja fungera igen.
Efter det har jag aldrig tvivlat på de olika världarna.

Jag har så länge jag kan minnas haft ett stort intresse för djur, natur och det andliga.
Djuren för deras ärlighet och äkta kärlek. Deras sätt att kunna kommunicera telepatiskt.
Naturen med alla växter, örter som hjälper oss och dess alla magiska väsen som älvor, vättar, tomtar och troll.
Andevärlden med dess olika entiteter som kan hjälpa och vägleda oss på vår väg här i jordelivet.

Tarotkorten och de magiska kristallerna kom in i mitt liv när jag var i 20 års åldern. Jag har sedan dess använt korten som hjälpmedel i kontakten med andevärlden och kristallerna som redskap vid healing av kroppen och rensning av auran.

Med hjälp av örter kan vi lindra många åkommor.
– Timjan, pepparmynta, citronmeliss och brännässla är utmärkt som te i förkylningstider.
– Om hostan ändå biter sig fast så är granskottsirap lindrande för alla typer av hosta.
– Låt ringblommor dra i raps- eller olivolja, blanda med bivax och lite lavendelaromolja och du får en mycket läkande salva.

Älska dig själv, dina fördelar och brister. Tro dig om mycket.
Behandla dig själv och alla moder jords invånare, synliga som osynliga, med respekt.

Ge dig själv mat, rörelse och ljud som resonerar med din frekvens, lev i symbios med allt och alla omkring dig.
Så hjälps vi alla åt att healas och heala våran moder Jord som så väl behövs i dessa tider som vi nu lever i.

Kramar Camilla ❤️

På TarotguidernaCamilla 157#

Mina tjänster:
Andlig & Medial vägledning, Tarot, Ängla-, Orakel- & Gudinnekort + Solögas djur- & växtkommunikations kort, Runor, Pendel.

♦ Gått många kurser i andligt växande och i olika former av magi.
♦ 25 års erfarenhet av att vägleda och ge verktyg så att klienten kan komma vidare i de frågorna den har.
♦ Som ”vardagshäxa” tillverkar jag egna salvor och gör tinkturer och örtteer som är läkande.
♦ Studerat örter och deras helande egenskaper i över 35 år.
 Jag renar/tar bort negativa energier i ditt energifält med hjälp av pendeln.

SE MITT SCHEMA HÄR!

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke