Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Chakra – Våra livsenergi hjul

0

För att utveckla sin medialitet och andlighet så är det vissa grundplåtar man måste ha kunskap om. Bland det viktigaste att lära sig när det gäller all andlig och medial utveckling är Chakrasystemet, dess placering, färger och betydelse.

Chakra är sanskrit och betyder livsenergihjul.

Inom det andliga så återkommer man alltid till våra chakran. Genom dem kan vi bl.a. öppna upp och stänga oss, få information om hälsan och en persons allmän tillstånd, ge energi och healing.

Vi använder våra chakran för att öppna upp och ta kontakt med bortgångna, när vi kanaliserar Guider, Änglar och andra energivarelser och när vi och ger healing och inom yogan.

Detta är bara några sätt man använder sina chakran på, inom andligheten används den överallt så därför rekomenderar jag att man lär sig lite om dem. Här kommer lite kort info.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke