Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Den universella lagen om energins eviga förvandling – Den 8:e av de 12 universella lagarna

1

Den universella lagen om energins eviga förvandling är en av de tolv universella lagarna. Det är också en av de mest missförstådda av detta dussintal lagar. Samtidigt är det även en av de allra viktigaste som du bör förstå.

För om du bemästrar denna lag kan du uppleva det som enkelt att omvandla energi och förverkliga de saker som du önskar dig. Till exempel kan du få en förståelse för hur du kan bli rik på olika sätt. Med det sagt handla denna lag om så mycket mer än att enbart manifestera pengar. Överflöd kan nämligen även handla om att du förverkligar det som du önskar dig inom såväl kärleken som karriären, vänskaper, din hälsa, lycka och materiella ting.
Detta är den universella lagen om energins eviga förvandling
Enligt den universella lagen om energins eviga förvandling kan energi vare sig skapas eller förstöras. Den kan dock förändras från ett tillstånd till ett annat. Vad detta betyder är att energin i universum alltid förvandlas och förändras mellan olika tillstånd. Energin står aldrig stilla utan är alltså under evig förvandling.

Faktum är att allt i universum består av energier som är i ständig rörelse. Detta är någonting som få människor förstår. Du kan dra nytta av denna energi och förvandla den till vad än du önskar. När du väl lär dig att bemästra den föränderliga energin kan du bli svår att stoppa. Du kan då använda ditt medvetande för att förändra allt till din fördel.
Så kan du använda lagen till din fördel
Precis som denna universella lag säger är energin under evig förvandling. Den är alltid i rörelser och letar alltid efter någonstans att ta vägen. Därför ligger det i ditt bästa intresse att försöka erbjuda energin ett bra tillstånd att förvandlas till. Genom att göra detta kan du säkerställa att den energi som du känner gagnar dig, oavsett om den är positiv eller negativ.

Om du inte tar ansvar för dina tankar, känslor och handlingar kommer ingenting i din värld att ändras. Men om du istället tar kontrollen över ditt sinne och dina handlingar kan du åstadkomma bättre resultat. Därför bör du använda den universella lagen om energins eviga förvandling på följande sätt:

● I handling. Det mest effektiva sättet att förändra någonting och börja förverkliga dina drömmars liv är att varje dag skrida till handling. Om du inte anstränger dig tillräckligt mycket för att uppnå dina viktiga syften och mål kommer din vision inte bli verklighet. Därför är det bästa sättet att förvandla din energi att dagligen vidta stora åtgärder för att komma närmare dina mål.
● I tanke. Vi människor har mängder av tankar varje dag och många av dessa upprepas dagligen. För att undvika att de negativa tankarna styr ditt liv behöver du försöka avlägsna dessa ur ditt sinne. Därför är det viktigt att du är medveten om dina negativa tankar och ersätter dessa med positiva sådana. För om du håller fast vid de negativa tankarna, såsom stress, rädsla och oro, attraherar du bara än mer av denna energi.
● I ord. De ord som du använder påverkar andra men etsar sig också fast i ditt undermedvetna. Om du använder negativt laddade ord och tvivlar på dig själv kommer ditt undermedvetna acceptera denna bild av din verklighet. Detta avspeglas i din energi och du kommer då att omvandla dessa ord till verklighet. Så även om du inte har förverkligat ditt drömliv än bör du använda ord som beskriver din framtid istället för ord som håller dig tillbaka.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

1 kommentar

  1. Solvig Ekström den

    Tack, kloka ord

Lämna en tanke